- 9 Temmuz 2012
- 2.341
- 2.102
- 198
- Konu Sahibi moon77ekin
-
senin de tek mi?
Rabbim saglikla hayirla nasip etsin, neden olmasinki?merhaba arkadaşlar,38 yaşındayım.17 yaşında bir oğlum var.bunca sene erteledim durdum,ikinci bebeği.ama bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor.oğlum ve eşim anne yap bir bebek diyorlar bende istiyorum hemde çook.ama endişelirim var.oğlumla yaş farkı olucak ben ne kadar da olsa rahata alıştım.birde sağlıklı olur mu acaba diye kendimi yiyip duruyorum bir haftadır folikasite başladım.şşimdi ki yapılan testler günelinir değil mi?çok kafam karışık ne yapmalıyım?
yazdiklarinizin birazina katiliyorumbı tanıdıgım 38 yasında ıkıncı kez anne oldu....oğlu 14 yasındaydı....çok zormuş bu yastan sonra dıyor....
bana pek doğru gelmedı....çok ertelemışsınız evladınız 17 yasına gelmış...ne bıleyım bı kere kardes degılde maskot gbı olacak....aradakı yas farkından dolayı ıletışımlerı ne kadar guclu olabılır kı....
sızın ıcınde bence cok daha fazla zor olmalı bu yastan sonra....çunku bebek bakmak bılıyorsunuz kı çok zor...siz tamda rahata alışmışken bence yıpratıcı bı surece gıreceksınız....
ben olumsuz bakıyorum...ALLAH verdıgınız karardan pişman etmesın
ben su an 42 yasindayim agustosta normal dogumlar dunyalar guzeli bi prensesim oldu. ogullarim 22 yasinda (ilk evliligimden)
hergun sukrediyorum Rabbime. nasil tatli oluyor anlatamam nasil seviliyor. geceden sabaha kadar deli gibi ozluyorum. yok boyle bi duygu boyle bi ask yok. bi arkadas yazmis ope ope doyamiyorum diye vallahi aynende oyle oluyor. doyulmuyor.
Allahin bi lutfu o bana. hamileligim biraz agir gecti ama bu gec yasimdan dolayi degildi. demirim cok dusuktu biturlu yukselmedi. hic bir test yaptirmadim hic bir ekstra kontrole mecbur tutulmadim. sezeryan yok normal dogum.
Allah kismet ederse yine istiyoruz hatta ben menepoza kadar istiyorum Rabbim verirse tabii.
ben su an 42 yasindayim agustosta normal dogumlar dunyalar guzeli bi prensesim oldu. ogullarim 22 yasinda (ilk evliligimden)
hergun sukrediyorum Rabbime. nasil tatli oluyor anlatamam nasil seviliyor. geceden sabaha kadar deli gibi ozluyorum. yok boyle bi duygu boyle bi ask yok. bi arkadas yazmis ope ope doyamiyorum diye vallahi aynende oyle oluyor. doyulmuyor.
Allahin bi lutfu o bana. hamileligim biraz agir gecti ama bu gec yasimdan dolayi degildi. demirim cok dusuktu biturlu yukselmedi. hic bir test yaptirmadim hic bir ekstra kontrole mecbur tutulmadim. sezeryan yok normal dogum.
Allah kismet ederse yine istiyoruz hatta ben menepoza kadar istiyorum Rabbim verirse tabii.
çok şanslısınız
ben 33 yaşındayım 2. yi düşünüyorum
doktorum korunmamamı bu zamanda 30 yaşdan sonra bile kimi insanların
zor hamile kaldığını söyledi
siz sigara kullanıyor muydunuz?
bide tüp bebek mi normal yoldan mı
Bebek 11 haftalikken anneden kan alarak DNA testi yapiyolar. Bebekteki tum genetik hastaliklari tarayabiliyilar. Down sendromu ve trisomiye bakiyolar genelde. Harmonyy diye bir sirket daha bir yada belki iki yildir dagitmaya basladi bu kitleri amerikada. TR de de olabilir yoksa maddi durumunuz varsa Amerika ya yada belki avrupaya yollayabilirsiniz kaninizi. Biraz pahaliya gelir belki 1000 yada 2000 dolar aradi ama erken ogrenirsiniz. Testin adi cell free DNA testing.merhaba arkadaşlar,38 yaşındayım.17 yaşında bir oğlum var.bunca sene erteledim durdum,ikinci bebeği.ama bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor.oğlum ve eşim anne yap bir bebek diyorlar bende istiyorum hemde çook.ama endişelirim var.oğlumla yaş farkı olucak ben ne kadar da olsa rahata alıştım.birde sağlıklı olur mu acaba diye kendimi yiyip duruyorum bir haftadır folikasite başladım.şşimdi ki yapılan testler günelinir değil mi?çok kafam karışık ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?