3CC embriyo tutan var mı ?

10 aralık kaçıncı gündü ama ?
Benim 12.günde 580çıkmıştı
Dediğim gibi 5.ci gün çift 3ab ve 2bc
Hatta ilk 8 Aralık'ta verdim kan 58 çıktı hastane erken olduğu için kabul etmedi gününde ver dedi tam günüm 10 Aralıktı 122 çıktı dört gün sonra yine ver dediler dünde 1054 çıktı şimdi üçüncü ve son kanı verin hafta içi ultrason için gün verelim dediler

Güzel artmış ama bence tek

Allah sağlıkla kucagina almak nasip etsin allah nasip ettimi kaliteli kalitesiz farketmiyo demek ki

3bc tuttu ama kalbi durdu canım . Kalitesine aldanma

Bana dün transfer yapıldı 5.gun orta kalite,son ana kadar embriyo kalitesinden haberim olmadı doktor tam işlemi yaptıgi anda orta kalite dedi mükemmel değil,%30-35 şansın var dedi onu duyduğumdan beri moralimiz çok bozuldu heyecanını bile yaşamiyorum dogruduzgun.bunlari okuyunca biraz toparliyorum, hayırlısı olsun inşallah

Bence moralinizi bozmayın benim 3.gün embriyosu orta kalite şubatta transfer olucam orta kalite ile hamile kalanları duyunca biraz olsun umutlanıyorum allah diledi mi gerisi boş

Bence moralinizi bozmayın benim 3.gün embriyosu orta kalite şubatta transfer olucam orta kalite ile hamile kalanları duyunca biraz olsun umutlanıyorum allah diledi mi gerisi boş
Orası öyle muhakkak,siz de güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Merhaba oncelikle tebrik ederim embriyonuz orta kalite 6.gun embriyosu muydu

Benim 3aa 3gu. Dondurulmuş emriyom vardı sonra cikardar 5.gune ulaştı 29aralikta transfer oldum 3aa iyi kaliteli mi kafam karma karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…