Iyi sevindim canim. Beni lutfen yanlis anlama. Bende senin gibi yaptım direk onu evden gönderdim esyalarini torbaya koydum vs. Görüntüde kisa zamanda toparlanmistim ama icim yanginlarla doluydu. Fakat bendeki durum su ki 1 cocugum vardi ve zaten binbir haksızlık gördüğüm cok mutsuz oldugum sürekli bosanmayla tehdit edildigim bi evlilikti. O yuzden hic dusunmedim. Gerci biliyorum asil mutlu iken yyapilinca hayal kırıklığı cok daha büyük oluyor. Acaba hemen boşanma gerceklesmesemiEvet canım geçen sene arkadaşın çocuğuna baktı o çok memnundu. Bu sene kalacak yeri yokmuş burda o yüzdsn bakamadı
Ya canım kabullenemem affedersem daha da mutsuz olurum. Bundan sonra ki hayatımın daha da zor olacağını biliyorum ama ben hamileyken kendi keyfinin derdine düşmüş.Iyi sevindim canim. Beni lutfen yanlis anlama. Bende senin gibi yaptım direk onu evden gönderdim esyalarini torbaya koydum vs. Görüntüde kisa zamanda toparlanmistim ama icim yanginlarla doluydu. Fakat bendeki durum su ki 1 cocugum vardi ve zaten binbir haksızlık gördüğüm cok mutsuz oldugum sürekli bosanmayla tehdit edildigim bi evlilikti. O yuzden hic dusunmedim. Gerci biliyorum asil mutlu iken yyapilinca hayal kırıklığı cok daha büyük oluyor. Acaba hemen boşanma gerceklesmesemi
Yani avukat bi bahane uydurup davayi uzatsami. Burada herkes hepimiz seni destekleriz ama damdan dusenin halini damdan duser anlar. Ben kok aile yonundende sansli olmadigim için hayattaki yalnızlığımı ve mutsuzlugumu anlatamam. Birde ulke değişikliği sebebiyle arkadaş vs de yok
Olacak gibide durmuyor cunku çalışmıyorum zaten pandemi var. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bilirim aldatılmak cok zordur. Allah yar ve yardımcınız olsun her ne olursa sonunda
Biliyorum cok haklisinYa canım kabullenemem affedersem daha da mutsuz olurum. Bundan sonra ki hayatımın daha da zor olacağını biliyorum ama ben hamileyken kendi keyfinin derdine düşmüş.
Ben 37hafta da erken gelen doğumla sezeryana girdim. Doğum yaptığım gece sancım başladı evde yoktu arkadaşların yanına gidiyorum dedi 11 gibi aradım açmadı. Mesaj attım dedim sancım başladı diye. Gece 12de geldi eve yasağa rağmen. Dedim nerdeydin niye bakmadın dedim oyun oynuyoduk dalmışım. Duymadım. O gece bile ben eve gelmesini beklerken o kadının yanındaymış. Gece doğum oldu ertesi gün eve geldik. O gece de gitti yanına başka bahaneyle Ben nasıl affedeyim bu adamı. Bunun gibi bi çok örnek var. Artık işe gidiyorum dese de inanmam ki. Çocuk gibi peşine düşüp takipte edemem o yüzden benim için en sağlıklısı bu
Kadın kim bilmiyorum ki. Evli mi değil mi nerden tanıyo umrumda değil. Bilmekte istemiyorum. Tabi ki çok üzülecem ama gececek zamanla onunla aynı yatağa bi daha girersem ona nasıl dokunduğu gelecek aklıma. Markete bile çıksa nerde ne yapıyo diyecem acaba işinde mi başka bi yere gitti mi diyecem hep kurup kafamda sonra kavga çıkacak. Bu mutsuzluk ömür boyu sürecek.Biliyorum cok haklisin((( Aslında bende ayni düşünüyorum da işte birden cok uzulmene dayanamadim. Bu adam evlatlarina duskun olsa cocugunun doğduğu günde gitmez. Kadin evli degilmiydi? Geceleri nasil yanina gidebildiki?
Pardon o kadar cok varki aldatilan baska bir durumla karıştırdım. Tabii canim kim oldugu onemli degil. Cok haklısın yazdiklarinda bende aynisini düşünüyorum. Allah büyük sen sabir et.Kadın kim bilmiyorum ki. Evli mi değil mi nerden tanıyo umrumda değil. Bilmekte istemiyorum. Tabi ki çok üzülecem ama gececek zamanla onunla aynı yatağa bi daha girersem ona nasıl dokunduğu gelecek aklıma. Markete bile çıksa nerde ne yapıyo diyecem acaba işinde mi başka bi yere gitti mi diyecem hep kurup kafamda sonra kavga çıkacak. Bu mutsuzluk ömür boyu sürecek.
Dün sabah oğlum çok ağladı. Babam tekrar gelsin diye. Çok konuştum susturamadım. Babası da geldi net bi şekilde dedim sen istediğin zaman dışarda hep beraber vakit geçirebiliriz. Sen ne yapmak istersen onu yaparız dedim baban düzenini kurduğunda da istediğin zaman gidip kalırsın dedim. Ama baban artık bizimle yaşamayacak.Naptın canim son durumlar nasil
Sen evde çoluk çocukla cebelleşirken paşam o kadının koynunda keyfin gözüne vuruyordu. Sen mi etmişsin yazığı?Dün sabah oğlum çok ağladı. Babam tekrar gelsin diye. Çok konuştum susturamadım. Babası da geldi net bi şekilde dedim sen istediğin zaman dışarda hep beraber vakit geçirebiliriz. Sen ne yapmak istersen onu yaparız dedim baban düzenini kurduğunda da istediğin zaman gidip kalırsın dedim. Ama baban artık bizimle yaşamayacak.
Dünden beri oda çocuklara yazık etmeyelim affet diye yalvarıyor. Dedim etmeseydin yazık sen yaparken iyi de ben boşanmya kalkınca mı kötü oldu
Pedagog randevusu aldık haftaya ona götürcem inşallah kolay atlatır yavrum.çok haklısınız yaparken bi sorun yok sonra boşanınca yapma etme, çocuklar için zor tabi ama eminim eksiklik yaşatmayacak kadar güzel bakabilirsiniz onlara her şey çok güzel olur umarım sizin için
Aynısını dedim bende. Elle tutulur bi yanı yok bunun. Başka sorun olsa çözüm arardım ama buna aranacak bulunacak bi çözüm yok ki. Tek çaresi zamanı geri al bunu yapmadığın günlere ve bana yapmayacağına inandır o zaman affederim dedim.Sen evde çoluk çocukla cebelleşirken paşam o kadının koynunda keyfin gözüne vuruyordu. Sen mi etmişsin yazığı?
Tabi tabi yapıp yapıp yalvarırlar anca bahaneleri de çocuk olur her zaman midesiz herifler siz bunu affetseniz nasıl olsa affetti diye tekrar yapacak omurgasızDün sabah oğlum çok ağladı. Babam tekrar gelsin diye. Çok konuştum susturamadım. Babası da geldi net bi şekilde dedim sen istediğin zaman dışarda hep beraber vakit geçirebiliriz. Sen ne yapmak istersen onu yaparız dedim baban düzenini kurduğunda da istediğin zaman gidip kalırsın dedim. Ama baban artık bizimle yaşamayacak.
Dünden beri oda çocuklara yazık etmeyelim affet diye yalvarıyor. Dedim etmeseydin yazık sen yaparken iyi de ben boşanmya kalkınca mı kötü oldu
Allah yardımcın olsun canım senin kararın yuvayı kurmak kolay yıkmak zor 3 çocukla mucadeleni sen vereceksin çok iyi düşün,insaniz hepimiz hata da yapabiliriz ki bu olmaması gereken bişey pişman mı peki yüzünde o pişmanlığı gördün muDün sabah oğlum çok ağladı. Babam tekrar gelsin diye. Çok konuştum susturamadım. Babası da geldi net bi şekilde dedim sen istediğin zaman dışarda hep beraber vakit geçirebiliriz. Sen ne yapmak istersen onu yaparız dedim baban düzenini kurduğunda da istediğin zaman gidip kalırsın dedim. Ama baban artık bizimle yaşamayacak.
Pişman ama benim için hiç bişe ifade etmiyor. Ben ömür boyu acabalarla yaşayamam ki.Allah yardımcın olsun canım senin kararın yuvayı kurmak kolay yıkmak zor 3 çocukla mucadeleni sen vereceksin çok iyi düşün,insaniz hepimiz hata da yapabiliriz ki bu olmaması gereken bişey pişman mı peki yüzünde o pişmanlığı gördün mu
Amin inşallah.sizi gercekten tebrik ederim. yaşadığınız şey hiç kolay değil. inşallah bundan sonrası için çocuklarınızla mulu Bi hayatınız olur
Yani bi daha yapmayacağından emin olsamda ben onun bebeğini taşırken onun sadece kendisini düşünmesini affedemem.Tabi tabi yapıp yapıp yalvarırlar anca bahaneleri de çocuk olur her zaman midesiz herifler siz bunu affetseniz nasıl olsa affetti diye tekrar yapacak omurgasız
Bi an önce mahkeme günümüzü almak istiyorum artık. Anlaşma için dilekçe yazılıdı. Bi mahkeme kaldıtebrik ederim gururunuzu çiğnemediğiniz cesur davrandığınız için
Bundan sonra hersey çok daha güzel olacak
Bir pislikten kurtulmuş olacaksınız.
Ayrılırken herseyi alın hatta aldattığı için maddi manevi tazminatta talep edin.
Herşey gönlünüzce olsun
En küçük bebeğiniz kaza ile mi oldu ?Keşke hiçbirimiz bize bunu yaşatan insanları seçmemiş olsaydıkbenimde oğlum 5yaşında herşeyin bilincinde sorup duruyor. Annemi niye üzdün diyor babasına. En küçüğüm 2aylık onunda benim sütüme ihtiyacı var
Evet kaza ile oldu ama zaten hamileliğin 4.ayında başlamışEn küçük bebeğiniz kaza ile mi oldu ?
Aldatma olayı varken çocuk düşünmezdi sanırım
Hamilelikte benim de aldatılma şüphem vardı,sizinki şüphe mi mesaj filan mı gördünüz somut bir şeylerEvet kaza ile oldu ama zaten hamileliğin 4.ayında başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?