4.5 G internet düşmanı :.(

4.5 G den memlunmusunuz?

• Evet

OY: 4 21,1%
  • Hayır

OY: 15 78,9%

• Ankete Katılan
    19
kullanmak zorunda değilsiniz ki. ben 4,5g uyumlu simkart aldım. hatta baya farketti ve hızından çok memnundum ancak dediğiniz gibi paket hemen bitiyor. telefon ayarlarından 3g'ye döndüm :)

Bence suçu 4.5g'ye atmak doğru olmaz, siz şimdi bi gözlemleyin aynı paketle 4.5g'de. Çünkü artık internet bağlatmışsınız, 4.5g'yi bundan sonra ev dışında kullanırsınız. Elinizde eğer iyi bir telefon varsa ve 3 gün boyunca sürekli 4.5g ile internetteyseniz yani bütün internet ihtiyacınızı mobilden karşılıyorsanız bitmesi normal. Şimdi 1 GB interneti ele alalım, 3g ya da 4.5g olması fark etmez, ben o interneti 1 ay da yettirebilirim ama 1 saat içinde de bitirebilirim. Şimdi 4.5g daha çok yeni olduğu için çoğu insan kullanmayı henüz öğrenemedi, zamanla kullanım alışkanlıkları da ona göre oturacaktır. Hız konusunda atıp tuttukları da doğru bu arada.
Evde net yokki :işsiz:

Başka bişe kullanmıyorum
Google ve kk bu kadar :bicak:
Telefonun markası modeli iyi
A-a çok saçma o zaman bitmesi kotanın. Ben fotoğraflar alıyorum, yolluyorum, internetim sürekli açık, güncellemeler geldi mi hemen yüklerim, ne bileyim uygulama indiririm yine de bitmiyor (2 gb)

Kızlar ben kendim gidip bi istekte bulunmadım. Ama otamatik olarak geçmişim nasıl oluyor bilen varmı.
İnternet çatır çatır gidiyor valla ben istemedim ki:KK12:
Telefonun modeline göre değişiyor mu acaba ben neti kullanırken kendim seçebiliyorum 3G yada 4.5 g yi :KK51:

Valla dün akşam geç oldu bakamadım canm bende bakcam bi oluyor galiba ama :KK34:
Amann milete dert yaa valla. Öyle olur böyle olur diye diye çatır çatır kota doluyor :KK53:
Aynen ne kota ne şarj kalmıyor valla 4.5 g de LTE yazan 4.5 g oluyor
Bakın şu şekilde
image.webp

Back
X