4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

bugün dün başlayan nezlem sayesinde iştahım oldukça kapalıydı.dün hazırladığım sudan içtim tadı fena değil karanfil ve tarçın anca bastırıyor karbonatın tadını.renk olarak kahverengi tonlarında karanfiller suyun üstünde yüzüyor, tarçın dibe çökmüş durumda.

bir gün daha geçti ve ben yine nezle sebebi ile iştahsızdım.akşam sadece yoğum kıvamlı tarhana çorbası içtim 2 lokmacıkta ekmek.hazırladığım alkali sudan içiyorum.sanırım ödem attırıyor bana öyle geldi :))

sanki biraz süzüldüm :) alkali suyumu içmeye devam ediyorum.1 gün içerisinde yarım ekmek yiyorum akşamları ekmek yemiyorum yada bir dilim kadar yiyorum.

selammm
bende balık etli grubuna giriyorum yada etrafımdakiler öyle diyor
160 cm, 63,8 kilo
çok istikrazsızım veriyorum alıyorum, bende sizinle motive olsam keşke

selammm
bende balık etli grubuna giriyorum yada etrafımdakiler öyle diyor
160 cm, 63,8 kilo
çok istikrazsızım veriyorum alıyorum, bende sizinle motive olsam keşke
o zaman hoş geldin yeni balık hanım :)) görünümünüzü bilmiyorum ama sanırım 5-6 kilo verseniz çok daha iyi görünürsünüz.o zaman hadi motivasyona
kendime yaptığım sudan sizde yapabilirsiniz yan etkisi yokmuş tabi aşırı tüketilmediği sürece.

hoşbuldumm
en az 59 olayım diye düşünüyorum, daha aşağısı kötü duruyor
sade su içmeye çalışıyorum karışımsız :)
1300 ml içtim 2000 olacak inşallah
her gün az ye diyorum kendime söz dinletemiyorum
1 ay evvel 62 olmuştum yedim yedim şiştim yine

ben çok

ben çok zayıf sevmediğimden beğendim bu halinizi :))
teşekkürler bende yuvarlak hatlarımı seviyorum ama şu sıralar fazla yuvarlandım gibi.birde basenlerim dikkat çekiyor birazcık küçülseler daha iyi olacak
ben karışımsız suyu çok sevenlerdenim kış aylarında ortalama 1,5 - 2 lt su içiyorum yaz aylarında 2-3 lt su içiyorum çok ama iştah hala açık kalıyor :) şimdi hazırladığım su iştahımı dengeliyor gibi bakalım zamanla fark edilecek ne kadar işe yaradağı

Kilolarımız çok yakın ve sizi takip ediyorum.
Bu arada geçmiş olsun.
Ingiliz karbonatı bir ara denemiştim.

Yaşını merak ettim. Fotoğrafta gayet fit görünüyorsun aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…