- 21 Temmuz 2014
- 94
- 23
- 98
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
merak ettim seni nasıl görünüyorsun :)) insan bu kadar denk gelir mi.
ben ergenken oldukça zayıftım, 20li yaşlarda kilomdan memnundum ama son bir yıldır aldığım kiloları vermekte zorlanıyorum.yaş olarak senden küçüğüm sen bana göre iyisin yani
ben ergenken oldukça zayıftım, 20li yaşlarda kilomdan memnundum ama son bir yıldır aldığım kiloları vermekte zorlanıyorum.
geçmiş olsun canım..bir gün daha geçti ve ben yine nezle sebebi ile iştahsızdım.akşam sadece yoğum kıvamlı tarhana çorbası içtim 2 lokmacıkta ekmek.hazırladığım alkali sudan içiyorum.sanırım ödem attırıyor bana öyle geldi :))
teşekkürler geçecek umarım.baş ağrısı yapmasa çokta dert değil aslında :) ne güzel iştahımı da kapattıgeçmiş olsun canım..
offf evet o baş agrısı feci bir şeyteşekkürler geçecek umarım.baş ağrısı yapmasa çokta dert değil aslında :) ne güzel iştahımı da kapattı
tabi tamamen açta kalamam bünyemin düşmesini istemiyorum.ama iştahım kapanınca en azından aklıma sık sık gelen çikolata fikri kayboldu :))offf evet o baş agrısı feci bir şeybeslenmene dikkat et gene de
o zaman hoş geldin yeni balık hanım :)) görünümünüzü bilmiyorum ama sanırım 5-6 kilo verseniz çok daha iyi görünürsünüz.o zaman hadi motivasyonaselammm
bende balık etli grubuna giriyorum yada etrafımdakiler öyle diyor
160 cm, 63,8 kilo
çok istikrazsızım veriyorum alıyorum, bende sizinle motive olsam keşke
Eki Görüntüle 1399827
kilo vermeye başlarken ki halim bu ayva göbek, yuvarlak dolgun but ve kalçalar :))
teşekkürler bende yuvarlak hatlarımı seviyorum ama şu sıralar fazla yuvarlandım gibi.birde basenlerim dikkat çekiyor birazcık küçülseler daha iyi olacakben çok
ben çok zayıf sevmediğimden beğendim bu halinizi :))
sizde işe yaradı mı ingiliz karbonatı?Kilolarımız çok yakın ve sizi takip ediyorum.
Bu arada geçmiş olsun.
Ingiliz karbonatı bir ara denemiştim.
Yaşını merak ettim. Fotoğrafta gayet fit görünüyorsun aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?