- 3 Şubat 2015
- 310
- 293
- 53
- 40
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
hoş geldin :)) 10 kilo baya iyiymiş bu arada .48 az değil mi sence. boylarımız aynıymış bana 53-54 çok yakışıyordu :)Slm
Bende 160 boyunda 57 kiloyum. Hedefim 48 olmak. Tabii olabilirmiyim bilmiyorum. Yüklediniz fotografa baktımda vücut tipimizde çok benziyor. Benimde en büyük sorunum geniş basen ve kalın bacaklarım. Bu arada ben yaklaşık 1 senedir diyet, saglıklı beslenme, spor gibi uğraşmalarım sonucu 10 kilo verdim.şimdi ise 1 hafta dikkat ediyorum 55 oluyorum sonra 2 gün yiyip 57 hatta 58 bazen. Ama bende artık kararlıyım.bu durumdan iyice sıkıldım. Hedefime ulaşıp korumaya çalışmak istiyorum. Neyse baya uzun oldu. Ama seni takipteyim. Kabul edersen arada uğrar bende durum bildiririm.
Hoşbulduk Aslında haklısın. Bir ara bende 53 olmuştum. İyiydi. Ama hala basen ve bacaklarımdan memnun olmamıştım. Yani artık nekadar verebilirsem iyi olur. Ama hayalim 48hoş geldin :)) 10 kilo baya iyiymiş bu arada .48 az değil mi sence. boylarımız aynıymış bana 53-54 çok yakışıyordu :)
ben zayflasam da kemik yapım nedeniyle kalçalı görünüyorum.dar kalçalı olunca yakışır zayıflıkBirde ben bayaa zayıflıgi seviyorum. Dolgun yuvarlak hatlıyım ama tam tersi vücut tipinde incecik bacak dar basen filan hoşuma gidiyor.
Bak yine haklısın:)ben zayflasam da kemik yapım nedeniyle kalçalı görünüyorum.dar kalçalı olunca yakışır zayıflık
kalçan genişse bence çok kilo verme o resimde ki gibi görünemeyiz o dar kalçalı,Bak yine haklısın:)
Benimde leğen kemiklerim çok geniş. Yani nekadar zayıflasamda istediğim fiziğe ulaşamıyacagım(
Bel ölçüm 73geniş kalçanın en büyük avantajı bence beli daha ince gösteriyor :)
çok benziyoruz bana da diyorlar belin ne kadar ince diye :) kalça dolgun tabi ince kalıyor birden bakıncaBel ölçüm 73
Ve herkes belimi cok ince zannediyor. Bu arada basen 99cm kalça 101-102((
Peki senin ölçülerin nedir canım?çok benziyoruz bana da diyorlar belin ne kadar ince diye :) kalça dolgun tabi ince kalıyor birden bakınca
tam bilmiyorum evde mezura yok metal metre var onunla da doğru çıkmıyor ölçüler.yakın zamanda mezura alıp ölçülüp söylerim ama en son senin ölçüler gibiydim o zamandan beri kilom pek değişmedi oradan tahmin ediyorumPeki senin ölçülerin nedir canım?
bugünüm ağrılıydı 2 tane 20lik diş çektirdim hala kendime gelebilmiş değilim.iştah sıfırın altında zaten ağzımı açamıyorum tatlı kaşığı ile beslendim.şu iştahımın kapalı olduğu sürede umarım midem biraz küçülürde az bir gıda ile de doyar hale gelirim.bu gün bir şey yemedim gibi onun için kilom yanıltıcı olabilir.yarın ve cumartesi tartılırımSlm
Kimsecikler yazmamış buraya bugün.
herşeydahaiyiolacak canım kilonda bi değişiklik varmı başladığından bu güne?
Ben henüZ başlayamadım. Sabah ve öğlen misafirim olması sebebi ilede fazlaca yedim bu gün. Ama yarın büyük bi kararlılık ve aZimle başlıyorum inş.
evet karbonatın tadını ve kokusunu almasam keşke neyse dayınıcam bir süre dahaDüzenli kullanınca işe yarıyor ama bir müddet sonra midem bulanmaya başlamıştı tarçın ve karbonattan
Yaş 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?