4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

Slm
Bende 160 boyunda 57 kiloyum. Hedefim 48 olmak. Tabii olabilirmiyim bilmiyorum. Yüklediniz fotografa baktımda vücut tipimizde çok benziyor. Benimde en büyük sorunum geniş basen ve kalın bacaklarım. Bu arada ben yaklaşık 1 senedir diyet, saglıklı beslenme, spor gibi uğraşmalarım sonucu 10 kilo verdim.şimdi ise 1 hafta dikkat ediyorum 55 oluyorum sonra 2 gün yiyip 57 hatta 58 bazen. Ama bende artık kararlıyım.bu durumdan iyice sıkıldım. Hedefime ulaşıp korumaya çalışmak istiyorum. Neyse baya uzun oldu. Ama seni takipteyim. Kabul edersen arada uğrar bende durum bildiririm.

hoş geldin :)) 10 kilo baya iyiymiş bu arada .48 az değil mi sence. boylarımız aynıymış bana 53-54 çok yakışıyordu :)

hoş geldin :)) 10 kilo baya iyiymiş bu arada .48 az değil mi sence. boylarımız aynıymış bana 53-54 çok yakışıyordu :)
Hoşbulduk Aslında haklısın. Bir ara bende 53 olmuştum. İyiydi. Ama hala basen ve bacaklarımdan memnun olmamıştım. Yani artık nekadar verebilirsem iyi olur. Ama hayalim 48

Birde ben bayaa zayıflıgi seviyorum. Dolgun yuvarlak hatlıyım ama tam tersi vücut tipinde incecik bacak dar basen filan hoşuma gidiyor.

Düzenli kullanınca işe yarıyor ama bir müddet sonra midem bulanmaya başlamıştı tarçın ve karbonattan
Yaş 31

Slm
Kimsecikler yazmamış buraya bugün.
herşeydahaiyiolacak canım kilonda bi değişiklik varmı başladığından bu güne?
Ben henüZ başlayamadım. Sabah ve öğlen misafirim olması sebebi ilede fazlaca yedim bu gün. Ama yarın büyük bi kararlılık ve aZimle başlıyorum inş.

bugünüm ağrılıydı 2 tane 20lik diş çektirdim hala kendime gelebilmiş değilim.iştah sıfırın altında zaten ağzımı açamıyorum tatlı kaşığı ile beslendim.şu iştahımın kapalı olduğu sürede umarım midem biraz küçülürde az bir gıda ile de doyar hale gelirim.bu gün bir şey yemedim gibi onun için kilom yanıltıcı olabilir.yarın ve cumartesi tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…