4-5 kilo vermek isteyenler

ummandakises

Güzel günleeeerr beni bekleeerrr
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
273
300
123
arkadaşlar merhaba, daha önce cuma zayıflama grubuna katılmak istedim ama kabul cevabı gelmedi benim boyum 1.73, kilom 62.yaz tatili olduğu için çalışmıyorum.evde otururken can sıkkınlığından tatlı ve abur cubura dadandım.sonuç: 5kg fazlalık( bir ay içinde 5 kilo vermek istiyorum.benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşları bekliyorum

Ben varım eğer kabul edersen... Ben de bi 6 kilo vermek istiyorum buraya yazarsan motivasyonum artar. Boy 1.58 kilo 56 yaş 22 . Inşallah ben de istenmeyen kilolarıma istenmediklerini burasi sayesinde anlatabilirim.. :)

inşallah inşallah:)ben birkaç ay evvel 68 kiloydum.doğum kiloları vardı.diyetisyene gittim ve 61 kiloya düştüm.kalıcı da oldu ta kiii tatilde eve tıkılana kadar.ben tatlı çok seviyorum ama işin güzel yanı kafama koydum mu iradem şaşmaz.birlikte motive olacağız bundan sonra.ben üç ana üç ara yiyorum ve bol su içiyorum.sen neler yapıyorsun?

Ben protein ağırlıklı beslendim bir hafta sonra vücut alışmasin diye iki gün istediğim şeylerden yedim hergün akşam üzeri 45 dk falan yürüyorum böylece 58 den 56 ya indim ama devam az az vereyim de geri gelmesin şu kilolar.. Sen de çok iyi vermişsin 68 den 61 olmuş tekrar yaparsın inşallah hiç merak etme :)

buraya her gün yediklerimizi yazar cumartesileri de tartılırız.benim küçük çocuklarım var iki tane.dışarda yürüyüş yapamıyorum ama evde bugün leslie ile başladım.bakalım artık...

Ben daha pek bir sey yiyeceğim sabahtan beri midem rahatsızdi usutmusum işte az önce öyle kahvalti tarzı hafif yedim 1 yumurta , bir kase Yogurt , domates , peynir , 1 fincan çay
Sen ne yaptın neler yedin bugün ?

seninkilerin yanında bir dünya yemiş sayılırım ben:)sabah klasik kahvaltı:iki dilim çok tahıllı ekmek,5zeytin,peynir,yeşillik. ara:10fındık öğlen:çorba ve z.yağlı kabak,bir dilim ekmek ara:4kayısı,form bisküvi,5fındık. akşama da etli salata yiyicem

bende size katılayım, boyum 1.53 kilom 54...fazlam 4 kilo yarın başlayayım bende. yediklerimi paylaşırım, ama spor şart bana, çünkü karın bölgem çok kalınlaştı

Hoşgeldin aramıza HayriyeHayri Keyifler nasıl bakalım hersey yolunda mi ? Benim su içme dışında yolunda gibi ☺

merhaba arkadaşlar bende varım 170 boy 65,5 kiloyum 60 olmak istiyorum ama çok hareketsizim masa başı iş gün boyu oturuyorum sabah işte kahvaltı ediyorum ekmeksiz öğle yemeğimi yiyorum ekmeksiz yanıma ekmek alıyorum yemekhaneden akşam serviste ekmeğimi yiyorum eve 6 buçuğa doğru varıyorum akşam meyveden başka birşey yememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ama en azından kiloyu sabitledim değilse alıcam başımı gidicem ekstra yürüyüş falan yapmam lazımki kilo gitsin evde iki canavar var nasıl yürürüm bilemiyorum

Bende 5 6 kilo vermek isteyenlerdenim.
boyum 1,70 kilom 62. 55 56 olmak istiyorum. karın bölgem kalınlaşmaya başladı sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de evde oluyorm işim evime uzak o yüzden yediklerimle aramı düzeltmeye çalışıyorum. hergün sabah kahvaltı yapıyrm ekmek arası malesef çünkü enerjimi sabah almak istiyorum sonuçta sadece ekmek yememekle kilo verilmez.
Gün içerisinde 2 litre karbonatlı su içiyorum.
çikolatyı çıkarttım hayatımdan ama hamur işinden henüz vazgeçemiyorum. akşamları çorba yoğurt meyve bunlarla takılıyrm. öğlen iş yerinde ne çıkrsa azar azar yyrm pilav yok.
salata yiyrm

ben kahvaltımı ekmeksiz yaptım,çünkü ekmeğim bitmişti.ara öğün olarak üç tane form bisküvi yedim.şu ana kadar da 2 litre su içtim.birazdan bir kepçe çorba içip sarma yiyicem.aslında sarma tehlikeli ama ekmek yine yemiycem.ara öğünde beş fındıkla 4kayısı yemeyi düşünüyorum.akşama da tavuklu salata ile kaparım günü.ben altıdan sonra yemiyorum bir şey.kızlar bu arada doğadan form kayısılı çayı deneyin derim,bir harika.ben günde iki kez içiyorum.sindirim sorunu diye bi şey kalmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…