4-5 kilo vermek isteyenler

herşey kafada biter.platesmiş,diyetmiş car curt...kilo vermek istiyorsan boğazı tutacaksın birazda günlük eforu kademe kademe artırdın mı bak nasıl gidiyor kilolar anlamayacaksın bile.......

Canın tatlı istiyorsa meyveli yoğurt yiyebilirsin canim ya da tatlıni ye bir iki tane aksama sadece yoğurt ve sebze yersin ekmeksiz ya da biraz daha fazla hareket edip gönlünü rahat tutarsin :) çok secenek sundum sana bak

uyuz oldum ya 66 olmuşum dün misafrim vardı çayın yanına koyduklarımdan bir tane bir tane derken götürdüm uf çakıldım kaldım bu kiloda ben ya

uyuz oldum ya 66 olmuşum dün misafrim vardı çayın yanına koyduklarımdan bir tane bir tane derken götürdüm uf çakıldım kaldım bu kiloda ben ya
hiç sorma benim bu tatlı krizlerim sürekli yemek yeme isteğim doğum kontrol hapı kullanıyor olmam off veremiem galiba

canım şuanda 3.takıma yeni üye arıyoruz dilersen bekleriz

Canın tatlı istiyorsa meyveli yoğurt yiyebilirsin canim ya da tatlıni ye bir iki tane aksama sadece yoğurt ve sebze yersin ekmeksiz ya da biraz daha fazla hareket edip gönlünü rahat tutarsin :) çok secenek sundum sana bak

İş yerindeyim hiç yoğurtum yok bende dayanamadım arkadaştan çikolata aldım üstüne şimdi kendimi kandırmak için su içiyorum :)
akşamları yemeği kesiyorum artık :) söz veriyyorum kendime

İş yerindeyim hiç yoğurtum yok bende dayanamadım arkadaştan çikolata aldım üstüne şimdi kendimi kandırmak için su içiyorum :)
akşamları yemeği kesiyorum artık :) söz veriyyorum kendime
:) Kararlı duruslar bizi başarıya götürür inşallah bravo basaracaksin bence ama çok kasma bizim önümüzde uzun bir zaman var bir kaç kaçamak bizi yıldırmamali bence :)

:) Kararlı duruslar bizi başarıya götürür inşallah bravo basaracaksin bence ama çok kasma bizim önümüzde uzun bir zaman var bir kaç kaçamak bizi yıldırmamali bence :)

Evet yılmıcaz :) ve bu fazlalıklar gitcek.
Ben oturduğum yerde bisiklet çevirir gibi hareketler edoyrm arada:)

ho
bravo valla.bu kadar az nasıl yiyebiliyorsun?hiç acıkmıyor musun?ben zafiyet geçirirdim herhalde bu yemeklerle:)
canım herzaman böyle yiyemem tabiki, hele de adetime yakın zamanda çok acıkıyorum, yarın arkadaşlarla buluşucaz güzel bi yemek yerim ama bu günlerde pek iştahım yok çok şükür .
bugünde kahvaltıda aynı şeyleri yedim, öğlende aynı...
akşama köfte yapıyorum, çorba ve salatayla beraber yerim
akşam çayına görümcem gelecek allahtan o da rejimde, sadece çay ve meyve ikram ederim bide yerse dondurma veririm
ama hareket yine yok, ya ben niye bu kadar tembelim ((
herkese güçlü iradeler diliyorum

ben tatlı ihtiyacımı üçü bir arada içerek gideriyorum, zararlı olduğunu biliyorum ama o kadar da olsun

Ben pastanın yanında höpürtede höpürtede içiyrm o kahvleeri ama artık olmıcak

yanı olmasada olur.
OLmicak

Öğlen iki üç kaşık yoğurtlu soğuk makarna, yarım kase çorba, kuru fasulye yedim :)

Akşamda köfte varmış evde yoğurt, çorba :)
salata :)

ama yarım saat önce bir posiyon frambuazlı pasta yedim süpriz yapmışlar.
Bu arada ben hiç birşeye ekstra tuz atmam.

hiç sorma benim bu tatlı krizlerim sürekli yemek yeme isteğim doğum kontrol hapı kullanıyor olmam off veremiem galiba
canım hap yerine spiral kullansan, normal olanından ( hormonlu spriral hem kilo yapıyor hemde hiç adet olmayabiliyorsun) arkadaşım normal spiral taktırdıktan sonra 75 kilodan 60 kiloya düşmüş, kendisi spiralden olduğunu söylüyor, ne kadar doğru bilemiyorum ama araştırmak lazım

Yeni evliyim spiral kullanamam ki doğum yapmadan

ya tatlıyı ben de çok seviyorum ama onlar da bizi seviyor olmalılar ki löp löp oramıza buramıza yapışıyorlar.onlarsız da olmaz ama abartmamak lazım.ben hedef koydum 58 kg olana kadar ağzıma sürmeyeceğim o kadar ki cumartesi künefe, dün de tiramisu ısrarlarını geri çevirdim:)
t

Günaydınlar :)
Dün akşamki son pasta seferinden sonra akşam yemeğim 3 adet köfte salata ve çorba eşliğinde son buld u1 bardakta çay içtim :)
Şimdi kahvaltı yapıyorum dün dediğmi gibi maydonoz yeşil biber salatalık domates ve peynir :) yanında tabiki çay
ben bu kiloları veremicem :)

Pes etmek yok acelesi de yok önce vücudumuzun az yemeye alışmasi lazım o zamana kadar elbette ki biraz fazla yiyeceğiz ya da canımız birşey ler isteyecek mesela ben nerdeyse son iki haftadır en doyurucu kahvalti mi yaptım normalde bile ekmek yemeyen ben ekmek yedim hem de 5 dilim falan ki hiç aramam yani ama bugün de böyle oldu ne yapalım bi de su icebilsem süper olacak Neyse biz birbirimize destek oldukça veririz hayirlisiyla tek derdimiz kilo olsun Allah sağlık sıhhat versin boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…