- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
-
kaplara konuyor ama hiç sevmiyrm plastik kaplar bana kokuyorekmeği bırakmak olmaz Zaten.ben günde 4dilim mutlaka yerim.b12 kaybı olur aksi taktirde.ben sadece bugünlük yemiyorum sarma yediğim için.yuvarlak kahvaltı kapları var her yerde satılan onlara 4-5çeşit kahvaltılık koyup götüremez misin?benim okulum açılacak ve sabahçı olacağım.kahvaltı sorununu öyle çözmeyi planlıyorum
bravo valla.bu kadar az nasıl yiyebiliyorsun?hiç acıkmıyor musun?ben zafiyet geçirirdim herhalde bu yemeklerle:)herkese merhaba...
kahvaltım: peynir,zeytin yumurta, domates salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
arada çay ve kahve içtim
öğlen: bir kase çorba, domates
arada çok az üzüm yedim
akşam: bir kase çorba, yeşil fasülye, 2 dilim kepek ekmeği
yatmadan yoğurt yemeyi düşünüyorum.
bugün spor yarmadım sadece 10 dk müzik eşliğinde biraz oynadım, bide ev işi yaptım
herkese kolay gelsin... bu arada ben yıllardır hiç abur cubur yemiyorum tatlıyı çikolatayı ayda yılda bir yiyiyorum ama yinede biraz boşlasam hemen kilo alıyorum, bu 4 kiloyuda hareketsizlikten aldım ama bu gün iş başladı inşallah kilolarda gidecek
bildiğim kadarıyla dukan yapanlar daha yüksek oranda kilo vermek isteyenler.biz şöyle çok fazla kasmadan, arada kaçamaklarla birlaç hafta içinde vermek istiyoruz kilomuzu.bu arada mutlu yıllar zeyzeykizlar hizli kilo vermek istiyorsaniz dukan diyetini tavsiye ederim cevremde bu sekilde kilo veren cok
Happy birthday zeyzey happy birthday zeyzey happy birthday happy birthday sana :) Doğum günün kutlu olsun nice senelere :)
Saol canm :)bildiğim kadarıyla dukan yapanlar daha yüksek oranda kilo vermek isteyenler.biz şöyle çok fazla kasmadan, arada kaçamaklarla birlaç hafta içinde vermek istiyoruz kilomuzu.bu arada mutlu yıllar zeyzey
kizlar hizli kilo vermek istiyorsaniz dukan diyetini tavsiye ederim cevremde bu sekilde kilo veren cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?