4-5 kilo vermek isteyenler

bugün çatlamadıysam hiç çatlamam herhalde.mevlitte ili lahmacun ve iki aşure yedim patlıyoruuuuummmmm

pazartesi yepyeni bir hafta başlıyorum bu haftanın amacımız doğrultusunda herkese faydalı geçmesini diliyorum
sabah harika bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta bolca yeşillik ve bazlama ekmek
bazlama yanlış oldu ama olsun kahvaltı nasıl olsa artık kaçamak yapmak yoksöz veriyorum kendime

ben de kahvaltıda sandiviç yedim domatesli peynirli.bugün okulda nöbetçiydim bir şey yiyemedim.öğleden sonra geldiğimde çok acıkmıştım.makarna yedim

kızlaaaar uzun zaman sonra tekrar merhaba :) ben işe başladım ve konyaya taşındım. tabi bu arada internete giremedm. ama benim diyetim konyaya taşındığım an bitti zaten. yanımda tartım bile yok. ama kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü iştahım çok kapalı. mecburiyetten yiyorum diyebilirim. şimdilik ara veriyorum ama sizi desteklemeye devam edicem :)

yeni hayatın hayırlı olsun şirinezgicik:)

bu sabah yine sandiviç yedim.öğlen salata ve iki dilim ekmek.akşam ise iki kepçe çorba içtim.

sanırım yalnız kaldımpek kimse uğramaz oldu.neyse yola devam.sabah benim geleneksel oldu artık sandiviç yemem.öğlen peynirli salata yedim ekmeksiz.akşam da bir tabak sulu köfte yedim yine ekmeksiz ama sanırım fazla oldu.

Hiç ara öğün yok mu ? :)
Bayadir giremedim. Bu hafta çok yoğundum ve bayramdan sonra dengem bozuldu. Çok hastalandim. Sanırım şekerim oynadı.
Yarından itibaren daha dikkat edeceğim. Buradan da desteğe devam.
Tartımin pili bitmisti:) O kadar kacamaga yine de almamisim:)

ben de henüz sistemimi oturtamadım bayramdan beri.şu an kilo almamaya çalışıyorum sadece.en kısa zamanda daha dikkat ederek devam edeceğim.bakalım,umarım tartı gününe kadar kilo almam

ben bugün sandiviç yedim yine.akşamüstü de yoğurtlu köfte yedim.yarın sabahtan düzgün bir uygulamaya başlayacağım.üç ana üç ara öğün şeklinde.hatta başaramazsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.bakalım

sabAh tartıldım,61.4 olmuşumnasıl oldu anlamadım.demek ki yanlış beslenmişim.bugün 3ana3 ara öğün diyetime başladım.akşamları bildirim yapacağım.bir de spor yapabilirsm ballı kaymak olur

sabah kahvaltım:domates,salatalık,maydanoz,5tane zeytin,beyaz peynir,2dilim ç.t.ekmek ve yeşil çay...ara:elma,5tane fındık,3tane form bisküvi ve yeşil çay....öğle:2kepçe çorba ve kaşar peynirli salata...ara3kaşık yulaf,3kaşık yoğurt....akşam:2parça göğüs haşlama,3kaşık yoğurt...yatmadan da yoğurt yiyeceğim.

57.5 çıktım sabah. 9 kadar dikkat etmemeye rağmen 1 kilo vermis gözüküyorum. Saskinim doğrusu.
Bu sabah 6 günlük yağ yakan diyetime basladim:)
Bir bardak su
2dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
2 çay kaşığı ahududu reçeli

Sabah çok doyurucuydu ama günün geri kalani baya hafif geciyor

tebrik ederim canım,çok güzel kilo veriyorsun.ben bir türlü istediğimi yakalayamıyorum.benim kontrol altında tutulmam gerek.bu yüzden cumartesi günü diyetisyene gitmeye karar verdim.başladığım zaman yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…