- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
-
evet öğretmenim rehber öğretmeniyimoldivos öğretmen misin?
kızlaaaar uzun zaman sonra tekrar merhaba :) ben işe başladım ve konyaya taşındım. tabi bu arada internete giremedm. ama benim diyetim konyaya taşındığım an bitti zaten. yanımda tartım bile yok. ama kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü iştahım çok kapalı. mecburiyetten yiyorum diyebilirim. şimdilik ara veriyorum ama sizi desteklemeye devam edicem :)
sanırım yalnız kaldımpek kimse uğramaz oldu.neyse yola devam.sabah benim geleneksel oldu artık sandiviç yemem.öğlen peynirli salata yedim ekmeksiz.akşam da bir tabak sulu köfte yedim yine ekmeksiz ama sanırım fazla oldu.
ben de henüz sistemimi oturtamadım bayramdan beri.şu an kilo almamaya çalışıyorum sadece.en kısa zamanda daha dikkat ederek devam edeceğim.bakalım,umarım tartı gününe kadar kilo almamHiç ara öğün yok mu ? :)
Bayadir giremedim. Bu hafta çok yoğundum ve bayramdan sonra dengem bozuldu. Çok hastalandim. Sanırım şekerim oynadı.
Yarından itibaren daha dikkat edeceğim. Buradan da desteğe devam.
Tartımin pili bitmisti:) O kadar kacamaga yine de almamisim:)
çok teşekkür ederim :) en kısa zamanda görüşmek üzereyeni hayatın hayırlı olsun şirinezgicik:)
Aynı durumdayim. insallah kilo almam. 58.3 çıktım sabah.ben de henüz sistemimi oturtamadım bayramdan beri.şu an kilo almamaya çalışıyorum sadece.en kısa zamanda daha dikkat ederek devam edeceğim.bakalım,umarım tartı gününe kadar kilo almam
tebrik ederim canım,çok güzel kilo veriyorsun.ben bir türlü istediğimi yakalayamıyorum.benim kontrol altında tutulmam gerek.bu yüzden cumartesi günü diyetisyene gitmeye karar verdim.başladığım zaman yazacağım.57.5 çıktım sabah. 9 kadar dikkat etmemeye rağmen 1 kilo vermis gözüküyorum. Saskinim doğrusu.
Bu sabah 6 günlük yağ yakan diyetime basladim:)
Bir bardak su
2dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
2 çay kaşığı ahududu reçeli
Sabah çok doyurucuydu ama günün geri kalani baya hafif geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?