4 ayda bir yıkamam için battaniye veren komşum

Thebalrog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
530
1.200
33
Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
Makinanın arıza vermesinden cekindiginizi söyleyin calisirken farklı durum olduğunu felan belki anlar ozaman çok samimi isem ben yıkardım makinem alıyorsa eğer nolacak derdim

Makinanın arıza vermesinden cekindiginizi söyleyin calisirken farklı durum olduğunu felan belki anlar ozaman çok samimi isem ben yıkardım makinem alıyorsa eğer nolacak derdim
Bugüne kadar sorun etmedim ama üçün beşin hesabını yapan birisi. O yüzden artık bir dur demek istiyorum.

Ya bütün çamaşırları sende yikamiyor samimiyseniz sesinizi çıkarmayın bence bunda bir şey yok
Aslında hiç sorun etmemistim fakat bu son haftalarda hep bir hesap kitap... Geçmişe dönüp bakınca da aynı şeyler. Sadece son yaptığı şeyler gözümü açtı galiba ve rahatsızlık duydum.

Komsum kapima battaniyemi senin makinada yikayabilirmiyiz diye dayansa ben boyle bakardim sanirim :KK53:

Ne insanlar var yarabbim :KK70:
Battaniyen makinami cökertti de birdaha:KK70:..netten camasirhane bul bak buraya verebilirsin de..

Aslında hiç sorun etmemistim fakat bu son haftalarda hep bir hesap kitap... Geçmişe dönüp bakınca da aynı şeyler. Sadece son yaptığı şeyler gözümü açtı galiba ve rahatsızlık duydum.
Öyleyse başka tabii ama aranızda hiç sorun yokken 4 ayda bir yıkanan battaniye sorun olmamalı ikincisi bir daha makina alırsan büyük al de ☺

Bir araya geldiğinizde -makineye bişey oldu ya garip sesler çıkartmaya başladı. Battaniyeden sanırım . Bundan sonra kendi battaniyemide elde yıkarım. Seninkinide daha yıkayamaz canım- diyiverin gitsin

Ayy sorma komsum ya makinenin tamburu sanirim eskidi esim sen buna agir seyler mi atiyorsun resmen icinde eşek anırıyor battaniyeyi atarda bisey olursa suan makine alabilecek durumda degilim.. esime soz verdim o kaaa yaavv yalandan babam mi ölmüs.. bidaha diyemez iste birsey ;)

Sadece battaniyeyse çok göze batmazda.başka şeylerde varsa insan kendini kullanılmış hisseder doğal olarak
Ben tam olarak aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum. Puzzle gibi resmen parçalar birleşti ve ufak hesaplar yapan birisi çıktı karşıma. Böyle olunca bende buluttan nem kapar oldum. Zaten yavaş yavaş araya mesafe koyacağım.

Ya ben olsam birinci hadi okey de "Canım sen burayı çamaşırhaneyle karıştırdın galiba, ayıp ediyorsun artık" diye pattadanak yüzüne söylerim. Bu ne terbiyesizlik yahu, komşuluk hatrı diye insanlar iyice arsızlaşmış. Gitsin kendi makinesinde ne yıkıyorsa yıkasın deli mi ne?! Kimse parayı kolay kazanmıyor, elin battaniyesini yıkamaya kendi cebimden gidiyor su, elektrik parası. Kusura bakmasın.

Ya ben olsam birinci hadi okey de "Canım sen burayı çamaşırhaneyle karıştırdın galiba, ayıp ediyorsun artık" diye pattadanak yüzüne söylerim. Bu ne terbiyesizlik yahu, komşuluk hatrı diye insanlar iyice arsızlaşmış. Gitsin kendi makinesinde ne yıkıyorsa yıkasın deli mi ne?! Kimse parayı kolay kazanmıyor, elin battaniyesini yıkamaya kendi cebimden gidiyor su, elektrik parası. Kusura bakmasın.
Aslında en güzeli direk söylemek ama sanırım "canım benim battaniyeyi yıkarken uyarı verdi o yüzden yıkayamayacağım" falan derim. Hiçte sevmiyorum böyle mıç mıç ilişkileri:deli:

Aslında en güzeli direk söylemek ama sanırım "canım benim battaniyeyi yıkarken uyarı verdi o yüzden yıkayamayacağım" falan derim. Hiçte sevmiyorum böyle mıç mıç ilişkileri:deli:

Kırmak istemediğim insanlara kibar bahaneler buluyorum ama beni enayi yerine koyan insanlara dan diye söylerim, kendiliğinden mesafe oluşur. Zira mesafeyi koymazsam yüz bulup başka şekillerde de beni "kullanmaya" (!) devam edecektir.

Ben tam olarak aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum. Puzzle gibi resmen parçalar birleşti ve ufak hesaplar yapan birisi çıktı karşıma. Böyle olunca bende buluttan nem kapar oldum. Zaten yavaş yavaş araya mesafe koyacağım.
Evli misiniz bilmiyorum ama “eşim rahatsız oluyooğğ “ veya “cınım yıkama başına 10 teeele alayım” desen bi daha gelmez. Saçma geliyor belki ama onun yaptığı yüzsüzlüğe erişemez.

valla disarda yikatsin. ben de makinaya güvenip tek kisilik uyku setini attim iyi halt ettim makinanin sesi degisti o gun bugündür. bozulmasi an meselesi. hayir madem bu kadar sık yıkıyor ona gore bi makina alsın. hem kendi cebini dusunecek ama karsi tarafa da düşüncesizlik yapacak. yok oyle bi dunya. bunlar kendini akilli mi saniyor ne!!

Back
X