4 ayda bir yıkamam için battaniye veren komşum

Ben anneme götürmüyorum da kuru temizlemeye veriyorum. Millet ne rahat ya.

4 ayda 1 battaniye, komsunuz canim ne olacak, elinizde yikamiyorsunuz ya makine yikiyor. Ben olsam lafini bile etmezdim..

Benim annemin komşusu da fırında işi olduğu zaman benim ki iyi pişirmiyor deyip hafta da üç dört yemek börek pişirmesi için verir... İşin ilginç tarafı komşunun kızı annesi evde olmayınca kurabiye yapar gayet de güzel pişirir insanlar mı çok uyanık bilemiyorum. Herşeyi geçiyorum karşısındakini aptal yerine koyuyorlar. Yazık annem de çok bunalmış yeni ev aldı maddi durumuda bazen iyi olmuyor kadının evde olmadığı ay elektrik faturası yarı yarıya düşmüş resmen :işsiz:

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
Bence abartıyorsunuz her hafta değil yılda uç dört kez sanki elinizle mı yıkıyorsunuz atıverın makınaye nolcak komşuluk hakkı diye bısey var ayrıca iyilik yap denize at balık bılmezse halık bilir yine döner seni bulur yapılan iyilik hıc bı zaman boşa gıtmez sadaka vermiş sayılırsınız ama komsunuzla başka sorunlarınız varsa bısey diyemem tabiki mecbur değilsiniz tavrınızı koyabılırsınıx

Değil komşumun kendi battaniyemi makinede yıkamam ben ,makinaların kazanı istediği kadar büyük olsun battaniye ıslanınca kaç kat ağırlaşıyor ,makinanın ömrü azalıyor,benim iki sefer makinamın kazanı düştüğünden beri ,ağırlık yapacak büyük şeyler yıkamıyorum.

Beni yanlis anlama ama birgun seninde birine isin dusebilir. Belki makinen bozulur sende o komsuna muhtac kalirsin. Kirk kat yabanci dahi olsa kapina gelip senden ufacicik birsey istemis bence adini bile etme. Elinde yikasan tamam belki biryere kadar fakat bir dugmeye basiyoruz. Hergunde battaniye getirmiyordur. Aldigin hayiri sevabi dusun bosver onun kotu niyeti kendine olsun..

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
Insan kendininkini bile.yikarken tedirgin oluyor. Ne bilim bende yikamayrm artik yada makineme agir geliyo falan diyi

Canim makineye sıgiyor ama zorluyor makineyi en son kazanı düstü agir geldi k.bakma de 4ayda 1kuru temizlemeciye versn bi zahmet

Yani eger makinem zorlanmiyorsa ve komsumla samimiysem lafini bile etmem. Ama eger siz istemiyorsaniz en son veriginden sonra makine bozulur gibi oldu servis cagirdjm cok agirlik yapacak seyler koymayin dedi onun icin artik koyamam deyin olsun bitsin.

ćok ağır olan battaniye yorgan makinenin ömrünü azaltıyor servis demişti yorgan yikamayin diye bana da . sorun yıkamak değil ama arıza cikartirsa makinadan olabilirsiniz

Ay geçen bende battaniyemi attım makinaya har har har ses çıkardı makina kendini kilitledi elimde durulamak zorunda kaldım suyunu sıkana kadar mahvoldum bir daha büyük şeyler yıkamıcam korktum de o anlar.

Back
X