• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda bir yıkamam için battaniye veren komşum

Kayınvalidemin makinası yenilerden değil az kiloluk. Ona bir keresinde söylemiştim. İsterseniz bizim makinada yıkayabiliriz diye. Kadın bana aa kızım 1 kere değil 2 kere değil hep sen mi yıkayacaksın asla olmaz demişti. O an nolcak ki yaa diye düşünmüştüm. Şimdi anlıyorum. Ki bu bir de komşu yani can değil kan değil. Siz yokken nasıl yıkıyormuş acaba.
Makina bozuldu canım yaa :KK43: tarzı bir yaklaşım sizi kurtarabilir.
Işte ben de ben yokken nasıl yıkadığını çok merak ediyorum. O yüzden bir daha asla kabul etmeyeceğim. Iyice beni enayi yerine koymaya başladı zaten.

Makinamız bozuldu değiştirdik .
Buna sığmaz canım yaa bende yıkamaya veriyorum falan de.

Çok samimiysen makina herhangi bir sorun çıkarmıyorsa, sen kendin de yıkıyorsan yani ağır şeyleri kaldırıyorsa, yani bana batmazdı sanırım. Ama samimi olmasam kendim çekinsem de başkası burnuma dayasa gıcık olurdum. Ha kendim asla komşuya götürmem gider kuru temizlemeye veririm/ kılıf geçirip kılıfını yıkarım daha iyi yani. Komşuya pis battaniyemi götürüp al bunu yıka demem. En güzeli ben kılıf takıyorum makinamda ağır şeyleri yıkamaktan çekiniyorum, sana söyleyemedim ama artık yıkamak istemiyorum kusura bakma diyeceksin.

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
samimi komşu. böyle şeylerin bence lafı olmamalı. altı üstü bir battaniye yıkayıp veriyorsunuz gün içerisinde hiç mi 1-2 saat evde değilsiniz engelliyor mu yani sizi? üstelik birkaç ayda bir. çok da dert etmeyin makineniz eskimez

samimi komşu. böyle şeylerin bence lafı olmamalı. altı üstü bir battaniye yıkayıp veriyorsunuz gün içerisinde hiç mi 1-2 saat evde değilsiniz engelliyor mu yani sizi? üstelik birkaç ayda bir. çok da dert etmeyin makineniz eskimez
Önemli olan maddi boyutu değil. Son günlerde beni rahatsız eden şeyler oldu. Mesela yemeğe çağırıyor ve genç kızı var ona rağmen tüm işi benden bekliyor. Sofraya yiyeceği seçip koyuyor iyisini ayırıyor. Anlamadığım çağırma ya, hem arayıp çağırıyor hem böyle garip şeyler yapıyor. Mesela bir şey alacağım hemen bende var sana 100 tlye vereyim diyor. Ama herşeye böyle iki katı fiyat. Ben bu tip muhabbeti hiç sevmem o yüzden rahatsız olmaya başladım.

Önemli olan maddi boyutu değil. Son günlerde beni rahatsız eden şeyler oldu. Mesela yemeğe çağırıyor ve genç kızı var ona rağmen tüm işi benden bekliyor. Sofraya yiyeceği seçip koyuyor iyisini ayırıyor. Anlamadığım çağırma ya, hem arayıp çağırıyor hem böyle garip şeyler yapıyor. Mesela bir şey alacağım hemen bende var sana 100 tlye vereyim diyor. Ama herşeye böyle iki katı fiyat. Ben bu tip muhabbeti hiç sevmem o yüzden rahatsız olmaya başladım.
yani mesela bunları okumasam samimi komşu battaniye yıkamakta ne var tepkisini vermem doğal ancak sizin başka rahatsız olduğunuz mevzular var ve evet bunda haklısınız. sanırım siz araya mesafe koysanız daha iyi olacak ;)

Bence yanında makineden garip sesler geliyor bakıma servis gelecek deyin onun gezmeye gittiği bir gün için servis geldi içine yorgan battaniye gibi ağır şeyler koymayın dedi dersiniz o da bir daha getiremez çünkü o tarz ağır şeyler zorluyor makineyi yakan değil yani sadece servis uydurulur o kadar :-)

yani mesela bunları okumasam samimi komşu battaniye yıkamakta ne var tepkisini vermem doğal ancak sizin başka rahatsız olduğunuz mevzular var ve evet bunda haklısınız. sanırım siz araya mesafe koysanız daha iyi olacak :KK66:
Zaten bunlar yüzünden rahatsız olmaya başladım. Insan içtiği suyun yediği ekmeğin hesabını yapar mı? Yapıyormuş işte öğrenmiş oldum. Bir kere kahveye çağırdı gittim çocuğu markete gitmiş gelmiş. Kızı şunları almış falan sayıyor. Tam aaaa şunu da almış diyecekti ki kaş göz yaptı susturdu. Şok oldum, ne münasebet ya ben onun evindeki yiyeceğe mi muhtacım. Ki zaten ne ikrâm etse azıcık tadar diyetteyim diye geri çeviririm.

Benim beyaz eşyam Bosch 7 kg daha yüksek kgmı alacaktım satıcı dedi ki “Motoru indirirsin ,bu makinalarda battaniye yıkanmaz,zaten su aldığı için ağırlaşıyor “dedi kesinlikle kabul etme

Benim beyaz eşyam Bosch 7 kg daha yüksek kgmı alacaktım satıcı dedi ki “Motoru indirirsin ,bu makinalarda battaniye yıkanmaz,zaten su aldığı için ağırlaşıyor “dedi kesinlikle kabul etme
Benim de bosch ve 9 kg. Ben de bu tip şeyler yıkarım diye aldım ama milletinkini değil kendiminkini :KK45: artık kabul etmeyeceğim kesinlikle .

Zaten bunlar yüzünden rahatsız olmaya başladım. Insan içtiği suyun yediği ekmeğin hesabını yapar mı? Yapıyormuş işte öğrenmiş oldum. Bir kere kahveye çağırdı gittim çocuğu markete gitmiş gelmiş. Kızı şunları almış falan sayıyor. Tam aaaa şunu da almış diyecekti ki kaş göz yaptı susturdu. Şok oldum, ne münasebet ya ben onun evindeki yiyeceğe mi muhtacım. Ki zaten ne ikrâm etse azıcık tadar diyetteyim diye geri çeviririm.
ayy ne değişik insan. bunun evinde kasılmaktan oturamazsınız zaten. cimrilik de var vip çirkin insan bu :D ee o size bu tarz şeylerin lafını sözünü ediyosa battaniyeyi de menfaatten veriyordur reddedin artık bence de mesafe de koyun

Samimiyetinize güvenip getiriyor samimi olmasanız zaten getirmezdi ;) samimi arkadaşımsa ciddi ben bunu düsünmezdim bile demek ki siz degilsiniz konu açtıgınıza göre

Bazi arkadaslar nolcak yikayiver demis de. Gecen makinam bozuldu. Tamirci cagirdim. Adam direk battaniye mi yikadiniz diye sordu. Ve yikamistim. Kazanin yerinden oynamasina sebep oluyomus.

Eee konunuzda makinem bozuldu dememişsiniz ama direkt artık yıkamak istemiyorum beni kullanıyor demişsiniz yorumlar gelince de tamirci geldi de böyle dedi diyorsunuz o zaman geldiğinde ne diyeceğim diye düşünmenize gerek yok ki madem öyle dedi direkt makine bozuldu tamirci geldi böyle dedi deyin neden kafa yoruyorsunuz o zaman anlamadım aylar sonra yine gelecek dert oldu diyorsunuz tamirci öyle dediyse neden dert oldu şimdiden söylerim o zaman durumu 9 kg makinede de sorun olmaz tamirci de demez benimde 9 kg ve yorgan yıkama programı oluyor zaten sıkıntı olmuyor aksi yorumlar gelince bahane de gelmiş bence

Samimiyetinize güvenip getiriyor samimi olmasanız zaten getirmezdi :KK66: samimi arkadaşımsa ciddi ben bunu düsünmezdim bile demek ki siz degilsiniz konu açtıgınıza göre
Samimi olduğumu sanıyordum aslında. Yaptığı diğer şeylerden dolayı madem o bunları yapıyor ben neden battaniyeyi yıkayım ki diye düşünmeye başladım .

Eee konunuzda makinem bozuldu dememişsiniz ama direkt artık yıkamak istemiyorum beni kullanıyor demişsiniz yorumlar gelince de tamirci geldi de böyle dedi diyorsunuz o zaman geldiğinde ne diyeceğim diye düşünmenize gerek yok ki madem öyle dedi direkt makine bozuldu tamirci geldi böyle dedi deyin neden kafa yoruyorsunuz o zaman anlamadım aylar sonra yine gelecek dert oldu diyorsunuz tamirci öyle dediyse neden dert oldu şimdiden söylerim o zaman durumu 9 kg makinede de sorun olmaz tamirci de demez benimde 9 kg ve yorgan yıkama programı oluyor zaten sıkıntı olmuyor aksi yorumlar gelince bahane de gelmiş bence

Yazdiginiz kisi konu sahibi degil yalniz :110:

Karışıklık oldu sanırım ben tamirci çağırmadım çok şükür makinada bozulmadı. Benim ki sadece bu konudan ibaret. Siz diğer arkadaşla benim konumu karıştırdınız sanırım.

Yakin komsu da olsa makinenin de
bir omru var.

Istemiyorsaniz guzelce soyleyin.
Makineden degisik sesler gelmeye basladi.
Bir sure buyuk seyler yikamicam
Bozulmasindan korkuyorum..de

Diyemem dersen yikamaya devam

Demekten baska caren yok;)

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?[/QUOTE

tekrar getirdiğinde ya geçen gün ben yıkadım çok ses yaptı yıkarken çok zorlandı artık bu kadar büyük parçaları makineye atmıcam kusura bakma de

Back
X