- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Ooooff of. Benim sınavım çok ağırmış. az önce yine bazı taşlar yerine oturdu çıldırıyorum şu an yine. Bu bigün gece 12 de takım elbiseyle eve geldi , büyük ihtimalle işle ilgili bir yalan uydurmuştu hatırlamıyorum. İçime bir his geldi hani filmlerde olurya gömleğinde iz aradım veee göğüs kısmında tek bir yerde bayan parfümü kokusu.ki o sadece boynuna parfüm sıkar... Delirdim bu kokuyu açıklayacaksın dedim, panikledi evdeki parfümlerden dedi, hayır dedim bu koku farklı. Kızım odaya geldi ona kokla kızım bu parfümmü ter mi gibi abuk birşey sordu, çocuk parfüm dedi. Sonra bir anda aydınlandı arabada arkadaşımın verdiği parfüm var bu o dedi, ben de inandım ama ertesi gün arabadaki kokuyu benzettim , adama bakın ya sanki şeytanla işbirliği yapmış gibi rast gitmiş işleri, meğer işten çıkıp buluşmaya gitmiş, soyunmayı bekleyemeden parfümünü bulaştırmış kaltağının. Ya arkadaşlar delirtmek üzereyim Rabbim bana güç ver, bana bir çıkış ver
Parfüm olayı olduğunda aldatıldığımı öğrenmemiştim ki daha ama aptalmışım, telefonundan hesabım kısmına o zamanlar baksaymışım gece gündüz aradığı numarayı sorsaymış ama bu şerefsiz ona da kılıf bulur işle ilgili derdi ben yine birşey kanıtlayamazdım çünkü trkcll hesabım aranan numaranın tamamını göstermiyor. Şüphelendiğimle kalırdım.yanlış anlamayın da daha adama ne diye bunu açıklayacaksın diyorsunuz neyi açıklasın yani zaten herşey ortada değil mi
bir de nacizane tavsiyem çocuğunuzu mümkün olduğunca bu olaylardan uzak tutun. belki siz unutursunuz ilerde ama o unutmaz.
Bir de bir aradayken mi ayarlamış kadını sizinle aynı ortamdayken miBu çocukları babasız bırakma diyordu bana 3 gündür, o adi Kasım ayı başında Cafe'de yan masada oturan kadınla tanışma kararını verdiğinde, çocuklarımı da babasız bırakma kararını vermişti zaten. Biz aylardır yalnızmışız, bize değişen birşey yok, birde dün gece bana arzusu var mı diye özellikle sınadım ve gördüm ki bana karşı herşeyi bitirmiş, birini severken başkasına dokunulamaz diyen şerefsiz sinsice benim yerimi bir başkasına değişmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?