4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Ooooff of. Benim sınavım çok ağırmış. az önce yine bazı taşlar yerine oturdu çıldırıyorum şu an yine. Bu bigün gece 12 de takım elbiseyle eve geldi , büyük ihtimalle işle ilgili bir yalan uydurmuştu hatırlamıyorum. İçime bir his geldi hani filmlerde olurya gömleğinde iz aradım veee göğüs kısmında tek bir yerde bayan parfümü kokusu.ki o sadece boynuna parfüm sıkar... Delirdim bu kokuyu açıklayacaksın dedim, panikledi evdeki parfümlerden dedi, hayır dedim bu koku farklı. Kızım odaya geldi ona kokla kızım bu parfümmü ter mi gibi abuk birşey sordu, çocuk parfüm dedi. Sonra bir anda aydınlandı arabada arkadaşımın verdiği parfüm var bu o dedi, ben de inandım ama ertesi gün arabadaki kokuyu benzettim , adama bakın ya sanki şeytanla işbirliği yapmış gibi rast gitmiş işleri, meğer işten çıkıp buluşmaya gitmiş, soyunmayı bekleyemeden parfümünü bulaştırmış kaltağının. Ya arkadaşlar delirtmek üzereyim Rabbim bana güç ver, bana bir çıkış ver

Pismanlik yok adamda. Cocuklarinin sesine bile tahammul edemeyen adam simdi cocuk avutur mu oldu? Neden? Cunku gidecek yeri yok. Karsi tarafi ayarlasaydi emin ol ilk terk eden o olurdu. Sartlar olgunlasinca gidrr zaten. Bu hep boyle olmustur. Yoksa cocuklari icin degil durma sebebi.

yanlış anlamayın da daha adama ne diye bunu açıklayacaksın diyorsunuz neyi açıklasın yani zaten herşey ortada değil mi

bir de nacizane tavsiyem çocuğunuzu mümkün olduğunca bu olaylardan uzak tutun. belki siz unutursunuz ilerde ama o unutmaz.

Parfüm olayı olduğunda aldatıldığımı öğrenmemiştim ki daha ama aptalmışım, telefonundan hesabım kısmına o zamanlar baksaymışım gece gündüz aradığı numarayı sorsaymış ama bu şerefsiz ona da kılıf bulur işle ilgili derdi ben yine birşey kanıtlayamazdım çünkü trkcll hesabım aranan numaranın tamamını göstermiyor. Şüphelendiğimle kalırdım.

Saat 7den beri evde yok, bir ödül töreninde şu anda.Ani bir kararla bavulunu hazırladım ve kapının dışına koydum, ordan al ve hayatımızdan çık git mesajımı attım. Yanında da neler neler yazdım. Geçen cuma bu saatlerde bu gece gitme yarın sabah git diye yalvarmıştım, anamın evine ne zamandır gitmedim bir gece fazla kalmama karışma deyip valizini hazırlayıp kapıyı yüzüme çekip, anasının evine Cumartesi sabah gidip cuma gecesi otelde kaldığı ortaya çıkan insan müsvettesi. İşte bugün gün oldu devran döndü, aynı saatlerde o kapı bu sefer onun yüzüne kapandı. Geçen pazar sabahı eve geldi birkaç gün önce ortaya çıktı ki anasının evinden Cumartesi akşamı çıkmış ve eve pazar sabahı geldi.daha ne adilikleri ortaya çıktı neler yaZmadığım.arkadan vurmak nasıl olurmuş şimdi yaşama zamanı onun için. Bana dua edin arkadaşlar, dualarımıza ihtiyacım var. Allahım herşeyin hayırlısını versin.

Bu çocukları babasız bırakma diyordu bana 3 gündür, o adi Kasım ayı başında Cafe'de yan masada oturan kadınla tanışma kararını verdiğinde, çocuklarımı da babasız bırakma kararını vermişti zaten. Biz aylardır yalnızmışız, bize değişen birşey yok, birde dün gece bana arzusu var mı diye özellikle sınadım ve gördüm ki bana karşı herşeyi bitirmiş, birini severken başkasına dokunulamaz diyen şerefsiz sinsice benim yerimi bir başkasına değişmiş zaten.

Allah yardım etsin affetsen ayrı etmesen ayrı. O kadina duygusal Bag kurduysa ortam sakinleşince ona da ayri yalanlar söyleyecektir mutlaka hatta söylemiştir belki de. Tek gecelik olsa koprdi ama bir suredir Bag kurmuşlar bilemiyorum. Senin lehine olsun herşey insallah

Bir de bir aradayken mi ayarlamış kadını sizinle aynı ortamdayken mi

Akıl verecek durumda değildim sadece sabır dileyebilirim ve hakkınızda hayırlısı olsun
Boşanmasanız hayatınız zehir olacak, boşansanız anneniz babanız için 2. yara, çocuklar için daha kötü bir yara, Allah kolaylık versin.

Nasıl ara anlamadım evliliğimiz sürüyordu aramızda hiçbir sorun yoktu, her fırsatta yakındaki başka bir şehre bahane üretip üretip gidiyordu . Telefon kayıtlarından gece yarıları bile sabah 6 larda bile kadına msj gönderdiğini çıkarttım ortaya. Pazartesi gece 4 de ortaya çıkarttım ya sabah hemen kadını aramış bilmediğin noyu açma demiş. Kendi numaramdan açmadı, bundan aradım açtı söylediği zaten kendisinin bitirmeye çalıştığı bının peşini bırakmadığı..... Ben bununla işi bitti yaptıklarına sıra geldi derken aynı akşam tel kayıtlarından öğrendim ki öğlen sonu 3de aramış kadını 19 dk konuşmuş delirdim çıldırdım açıklaması bitirmek için aramı öyle bitmezmiş. Vaaaayyy vay sevdiğimi sandığım bir şeytanımı meğer

Bak buradan anla iste. İnan ikinizi de bir arada idare etmek isteyecek bir cok erkek gibi. İlk evliliğimde bizzat kendim tecrübe ettim.

Kadını birgün sonra aradım kendi hattımdan konuştuk, kadın yaptığı hatayı anladığını bundan kurtulmaya çalıştığını ve bir daha kendisini arar Yada msj çekerse bana haber vereceğini söyledi. Bende bu insan müsbettesine söyledim bana ne dedi biliyor musunuz sırıtarak, kadın dayanışması işte,,, ayrıca diğer lafı kadın kısmının bir kere içinden çıkınca hiç girmesi der. Bu adam psikiyatrik vaka. Acilen tedavi olması lazım,

Canım o kadına da pek güvenme cunku zaten senin evli oldugunu bastan biliyormuş eminim bu yüzden belki de senden yana gibi davranıp birlik oldular belki de ona bir sure boyle idare et demiştir ona da yalan söylüyordur Boşanacağım diye yoksa niye sırıtsın. Plani isledi ondan mı? Sinir bastı. Cok iyi duşun. Seni anlıyorum. Benim de ikinci evliliğim ve boşanmak zorunda kalsam aileme bunu ikinci kez yasatmış olacağım düşüncesini iyi anlıyorum. Kimseye bunu yasatmasın Allah'ım.

Evet bana da bu kadar çabuk bitmesi tuhaf gelmişti. Başka bir telefon ve hat almak hiç de zor değil. Bu kadar organize bir kalleş öyle bir ayarlama yapmış da olabilir. Bu son saflığım olsun ona. Bana yaptıklarının bedelini tek tek tez zamanda ödetsin Rabbim, bana da göstersin.

Amin bol bol dua et Allah'a sığın göreceksin herşey daha kolay olacak senin icin.

Aldatmayi affedeceksen her turlu rezilligi ortaya dokmeyeceksin, bilmiyomus gibi yapacaksin. Zorla her seyi ortaya cikarmissin, adamla yuz goz olmussun, simdi de affedeceksin, daha o adam sana saygi duyar mi senden cekinir mi? O adamin seni defalarca aldatmamasi icin ne engeli var nasilsa sinene cekiyosun? Eger bosanmayi dusunmuyosaniz rezaleti ortaya dokmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…