4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Devlet memuruymuşsunuz. Sakın çekmeyin bu adamı. Bu adam sizi hiç sevmemiş. Sevseydi asla aldatmazdı. Beni affet çocuklarımıza kıymayalım falan demiş, eğer aldatan siz olsaydınız o sizi bir dakika düşünmeden kapının önüne koyardı emin olun. Anne babanıza gelince eminim anlayış göstereceklerdir. Hiçbir anne baba kızının aldatılmasını içine sindiremez. Hiçbir şey için geç değil, tekrar evlenip çok mutlu olabilirsiniz ya da ömrünüzün sonuna kadar bekar da kalabilirsiniz. Her iki durumda sizi aldatan bir adamla evli kalmaktan, onun yemeğini ütüsünü yapmaktan, ona hizmet etmekten iyidir.

Arkadasım lütfen o kadinada tazminat davası acın ve kararınızdan dönmeyin sizi daha fazla oyuncak edemesin kendine simdi güçlü olma zamani onu defettikten sonra bir müddetligine yıkılabilirsiniz Dualarım sizinle

Emin ol kadınla ilişkisi bitmedi. Şu anda kadınla danışıklı dövüş içindeler. KAdın yok haber verecekmiş de yok 3 kere buluşmuşlar da. yalancı.
canım kesinlikle at evden gitsin. sakın alma. işlemlere hemen başla. bak sana boşan demiyorum ama işlemlere hemen başla. avukata gerek yok bir protokol hazırla. internette anlaşmalı boşanma protokol örnekleri var. nafakasından tut da eşya paylaşımına kadar herşeyi yaz. elle yazsan da olur. altına imza at. ondan da atmasını iste. sonra git ver onu mahkemeye. aile mahkemesi. merak etme. bu ciddiyetini gösterecek. cocukları istediği zaman görebileceğini söyle. seni ailesini kaybettiğini gerçekten hissetmezse emin ol asla bitmeyecek ilişkisi. bir de ne sorguluyorsun onu bunu. gitmiş her haltı yemiş. bunu hazmedebilecek misin? üstelik pişmanlığını gözlerinde görmedim diyorsun. 19 dakika konuşması bile o kadının onun için değerli olduğunu gösterir. sen kaltak vb desen de onun için öyle değil. şimdi sana kadını kötüleyecek bırakmadı peşimi diyecek, kadın evli olduğunu bilmiyordum diyormuş baksana. o ona atıyor o ona. şimdi o kadına o. diyecek. k.ltak diyecek amaşimdi diyecek. kadının suratına da dese inanma. arasa onu konuşsalar bile aratıp seni ikna etmeye bile çalışsa inanma. danışıklı dövüş.
boşanman en iyi ihtimalle en az birkaç ay sürer. o sürede de kararını iyice verirsin. boşanma dilekcesi vermen demek boşanman anlamına gelmiyor. anlaşırsanız mahkemeye gitmezsiniz olur biter.
yakın arkadaşımdan biliyorum. arkadasım çok güzel itaatkar eğitimli gül gibi çocukları var. adam gitti eşi ile boy ölçülemeyecek bir kadına aşık oldu. aynısını yaşadı arkadaşım. evden bahanelerle gitmeler geç gelmeler toplantılar.2. telefon hattı. her akşam buluşmuşlar iş çıkışı. sevişmişler. çocukları avm'ye tiyatroya götürme bahaneleri. orada buluşmuşlar. sonuna kadar inkar her seferinde. sonunda birkısmı ortaya çıktı. çünkü adama kadın danışıklı dövüşe aralarında birşey olmadığına inandırdılar ama ben bir tesadüf sonucu herşeyi öğrendim. Allah çıkardı karşıma. Öyle şeyler okudum gördüm ki ağzım açık kaldı resmen. adam yalvardı yakardı yeminler etti telefon hattını değiştirdi aileler girdi araya. ikna oldu arkadaşım. hepimiz bitti diye düşündük. ama 2 hafta sürmüş ayrılıkları. ben gene biliyorum aynen devam ediyorlar ama bu sefer o kadar dikkatliler ki. arkadaşımın haberi yok. eşi zamanında geliyor mutlu mesut. karısını el üstünde tutmalar bir dediğin i iki etmemeler. 3 yıl geçti olayın üstünden. tabi arkadaşımın içinde yangınlar. bense bildiklerimi anlatamıyorum çünkü çok yıkıldı ve eşi hakikaten arkadaşıma çok iyi davranıyor. ailesinden yaşayan kimsesi yok. eğer ayrılırsa yapayalnız kalır.
şimdi bana diyeceksiniz ki söyle arkadaşına. ama biraz da onun hareketleri beni söylememeye itiyor çünkü içinde şüphe olsa da karıştırmamaya üstünü örtmeye karar verdi. ima edenler oldu ama konduramadı tekrar bu konuyu açtırmıyor biz de açmıyoruz ama eşi halen aynı kadınla aldatıyor çünkü sanırım o kadını seviyor eşi. çünkü bu kadar badireden sonra ya eşini çok saf buldu devam ediyor ya da çok seviyor. her ikisi bence.

bu arada arkadaşım kadının annesini arayıp kadını rezil etti. babasını da arayacaktı ama aramadı adama birşeyler our diye. dedik Allah korusun adam kalp krizi geçirir, kadını öldürür vb. ama işe karısı gelecek beni rezil edecek diye aklı çıkmış kadının.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Ben 8 yıl önce aldatildim.bazı şeyleri çok üstün koru bildiğim için ve ailem destek vermediği için boşanmadım. Yıllar geçti o kadinla sevistigini ve daha neler neler öğrendim. Aldatma nin affı olmaz olmamalı. Ben yapamadım. Ağladım üzüldüm Yiprandim yıllardır da unutamadim.
Şu an evliyim halen daha güven sıfır. Eve geç gelse haftasonu çıksa aklımda hep sorular sorular.
Hiç mutlu olmadım olamıyorum. O çaba sarfetti ama ben hep 8 yıl öncesinde kaldım. Sorunlar hep devam ediyor. Şu an bile aynı evde iki yabancıyiz.
Çocuklar için devam bir de boşanip kendimi daha zora sokmak istemiyorum. Daha doğrusu onu rahata kavuşturmak .boşaninca erkekler tüm sorumlulugu kadına yıkıp keyif yapıyorlar.
O hata yaptı diye boşayip tüm yükü çekmek bana haksızlık geliyor.
Şimdi denecek ki kendine hiç saygın yok mu .var elbette ama kendini bilmez biri hata yapınca cezasını ben değil o cekmeyi. Çocuklarım değil o cekmeli.
Boşanmak düşündüm elbet dava bile açtım sonra dedim ki yıllarca bu keyif sursun
ben iki çocukla sıkıntılara göğüs gereyim .ben çekeceğim oda çeksin ben unutamadim o da unutmasin serefsizligini.unutturmuyorum .boşaninca da unutmayacaktim eminim.
Yanlış düşünüyorum belki ama artık boyle.
Karar vermek zor sonuç her ne olursa olsun ne unutacaksin ne mutlu olacaksın.

Ben çevremde boşaninca mutlu olan kadın hiç görmedim işin açıkçası. Tüm yükü kadinlar çekiyor erkekler üç kuruş nafaka ve hafta sonu çocukları almanın dışında bi şeye karışmıyorear. Boşanmak tan vaz gecmemin nedenlerinden biri bu.oh aldatan sonra gitsin sefa sursun.boşanmak erkek için büyük ödül. Kadın çekiyordu o da çeksin

Kesinlikle size katılıyorum o yüzden kadinada tazminat davası açsın en azından kulagina küpe olur bir daha evli erkekle düşüp kalkmaz pislik kocası da pasa pasa maddi manevi tazminatı nafakayı ödesin onun canida öyle yansın biraz

Aldatıldığımı öğrendiğimde lohusaydım,çalışmıyordum,bi birikimim veya gelirim olmadığı gibi bi sürü borcumda vardı ve ben bi an bile düşünmeden onu kapının önüne koydum.hiç unutmayacağım çantamda sadece 20 liram vardı üzüntüden sütüm kesilmişti bi an bile onsuz ne yaparım diye geçmedi aklımdan boşanıyoruz dedim ve evden gönderdim.o dakkadan sonra değil aynı evde kalmak sesini duymaya bile tahammülüm yoktu,ne telefonuna çıktım ne aradım,Ailem çok destek oldular hep yanımdaydılar o süreçte ben lohusayken üstesinden gelebildiysem sende atlatabilirsin diye yazmak istedim üstelik bi işin ve düzenli gelirin var kimseye muhtaç değilsin

Hayır çocuklarla intihar bir de en son nice1985 diye bir üye demişti bunu delirmistim
Değmez adam olacak kız....hayat ondan ibaret değil....ölmek hemde şerefsiz biri için hiç değmez...oleceksen namusun için, vatanın için, allah için....uckurun düşkün otel odalarında kadin beceren evde ahlak dersi veren...aaa onlAr içki iciyor gitmem onlara , trt yi izleyin orada ahlaklı şeyler var, sizi biraksam kim bilir ne olursunuz, karısı ölen amcasının oğluna utanmiyormu niye evleniyor.ne gereği var evlenmesine diyen adam karısının olmesini beklemeden pezevenklik yapan birisi icin değmez.

Intiharı dusundugum ve çok anladığım günlerde rüyamda oğlumu gözümün önünde silahla boğazından vurdular.firladim yataktan ve dedim ki siktirsin pezevenk isterse bin kişiyle yatsın.rabbim evlat acisi gösterme bana.ve bir kez de annemi aynı sekilde gördüm ve dedimki ölmek için değil yaşamak için çok güzel değerlerin var.o da ne bo.........yerse yesin.

Intiharı dusundugum ve çok anladığım günlerde rüyamda oğlumu gözümün önünde silahla boğazından vurdular.firladim yataktan ve dedim ki siktirsin pezevenk isterse bin kişiyle yatsın.rabbim evlat acisi gösterme bana.ve bir kez de annemi aynı sekilde gördüm ve dedimki ölmek için değil yaşamak için çok güzel değerlerin var.o da ne bo.........yerse yesin.

Arkadaşlar hepimizin yorumlarına tesekkür ediyorum. Gulmevsimi özellikle sana çok çok teşekkürler. Sen o kadınla danışlı dövüşünü görmemi sağladın. Saat 11 gibi gelmiş zile basma senin için daha kötü olur durum yazmıştım basamadı zile , cılız bir şekilde duygu sömürüsüne geçti whatsupdan . Ben de sttri çektim birkaç dakika içinde defoldu. Erkek kardeşimi aradım, herşeyi anlatım. Sen içini ferah tut biz arkandayız ne gerekirse yaparız dedi. Baştan tüm olayı anlatırken bir mucize daha oldu veeee ben kadının nerde çalıştığını tahmin ettim . Nasıl mı? Bu olayın ortaya çıkmasından 2 hafta önce bana attığı mesajda , canım geçebildin mi dükkana sevdiğim yazıyordu , ben öğretmenim bu arada, ne dükkânı dedim ben işyerlerinin hepsine arada dükkan derim dedi ben de yedim bunu. 5 dk sonra ya dedim bu msj baskasına atılırken yanlışlıkla bana atıldı. Aradım sen beni dükkanda çalışan biriyle mi aldatıyorsun dedim dalga geçerek ha evet .......... Da çalışan biriyle dedi . Bu bölgede birçok ilçede bulunan bir süpermarket adıydı söylediği, o an anlamadım tabi aldattığı ortaya çıkınca buluştukları ilçeyi söyletmiştim o ilçedeki o markette çalışıyor bu or...... Zaten telde konuşurken insan sesleri vardı bir miktar. Şimdiiiiii adı ve çalıştığı yer büyük ihtimalle elimde, ne yapmalıyım akıl verin neolur

Kizin ailesini dusunmeseydim anasini babasini arar soylerdim.ama kizlari yuzunden bisey olur vicdaniylada soylemezdim.

Bu arada esin bilerek iyi davraniyo olabilir ortalik karismasin diye kizi dusunuyo olabilirde.

Delilleri toplayın mutlaka. Dava sırasında tazminat ve nafaka almanızı sağlar. Boşandıktan sonra cehennemi yaşayacak emin olun sanmayın ki sefa sürecek.

Delilleri toplayın mutlaka. Dava sırasında tazminat ve nafaka almanızı sağlar. Boşandıktan sonra cehennemi yaşayacak emin olun sanmayın ki sefa sürecek.
lnşallah sürünsün benim dünyamı başıma yıktı o her gün yıkılsın , Gül gibi evini eşini çocuklarını nasıl teptiyse, hayatı hergün cehennem olsun ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…