4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

evinde böyle terör estirip ota b.ka kavga çıkarmasa ufacıkk iğne deliği kadar ışık olabilirdi. ldatmayı geç zaten cehennemmiş evin içi. allah yardımcın olsun

Arkadasim durumuna cok üzüldüm. Ben Almanyada yasiyorum ve simdiye kadar esimle görümcemin yüzünden cok tartistim en son izinden geldigimizde artik dayanamayip konu acmistim bu yüzden. Daha sonra bir terapiste gittim ve bana dediki yüzüne herseyi söyleyip birdaha görüsmeyeceksin biliyorum konunla buraya kadar alakasi yok ama bana dediki böyle devam edersen bütün psikosomatik rahatsizliklara hazir ol gelsin kanserler gitsin depresyonlar bana aynen böyle söyledi o yüzden ileride aynaya rahat bakabilmeniz icin cocuklarinizla mutlu huzurlu olabilmeniz icin lütfen bosanin ha yinede bitiremezseniz birakin pesinizde kossun sizi tekrar adam olduguna ikna etsin belki tekrar evlenirsiniz cocuklariniz icin ama simdi tüm haklarinizi alin ve basin tekmeyi yoksa devam ederseniz bilinki bir zaman sonra tek umudunuz antidepresanlar olacak siz cok degerlisiniz cocuklariniz cok degerli bunu kendinize yapmayin güclü olun

peki siz ne yaptınız? merak ettim inanın...

Kocama bosanmayi göze aldigimi söyledim ve bu yüzden bosanirsam üzülmeyecegimi. Daha sonra actim telefonu icimde ne varsa döktüm bastan sona tabi sirrettir kendisi cok konusturmadi kalanini mesaj yazdim ve bir daha ne adini ne sesini duymak istemedigimi yazdim simdi dolayli yollardan selam yolluyor ama benim üstümden kalkan yükü tahmin bile edemezsiniz

Bu erkekleri anlamak zor, aldatırlar ortaya çıkmayınca cirkef olurlar ortaya çıkınca terkedilme korkusu onları bitirir pişmanım derler. Sinirlerim zıpladı

Bence her ikiside olmamali, o devir gecti artik bir anne tek basina da ayakta durabiliyor artik aldatiliyorsa bosanmalisin bence.

Peki annene madalya taktılarmı? sen annenin içinde ne fırtınalar kopmuştur ahh ahh böyle şeyleri güzel bişeymiş gibide anlatmayın bi zahmet
Annem icin mandalya suan iki tane piril piril evladi olmasi. Onun koca degil cocuklari önemliydi ve mukafatini aldi. Ben yapamazdim ama annem yapti.

Guzel biseymis gibi derken? Bukadar katı dusunmeyin ne oldum demeyin ne olacagim diye dusunun. Yarinin ne getirecegini bilemezsiniz ben ibretlik olsun diye yazmadim ben sadece yasadigimi yazdim madalya mi taktilar filan hangi kafayi yasiyosunuz anlamadim ama biraz duyarli olun hic kimse kinadigi seyi basina gelmeden ölmezmis bunuda belirtmek isterim fazla yüksekten ucmayin. Belki bi ders alinacak hikaye kucumseyici yorumlarinizi kendinize saklayin ilerde lazim olabilir

Allah yardımcınız olsun. İşiniz var mı eğer para kazanabiliyorsanız alın çocuğunuzuda gidin dicem ama bana demesi kolay 2. evliliğinizmiş ya oturup konuşun yada terk edin ama güvenebileceğiniz işiniz gücünüz yada aileniz var ise kendinizi yıpratmayın

"Bunları yaşamamız gerekiyormuş" cümlesine karşılık boşanmanız farz olmuş.
Kendinize ve çocuklarına haksızlık olur bu adamla birlikte yaşama devam etmek..
Evli kalmak sizi güçlü kılmaz aksine bırakıp gitmek sizi hiç olmadığınız kadar güçlü yapacak.

boşanıp boşanmamak size kalmış ama bence evliliğin devamına karar verirseniz (tabi siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuzdur peşinizden koşabilme oranına göre) bile eşinize boşanacağınızı söyleyin. çünkü bildiğinizi söylemişsiniz. Kolayca affederseniz bu bitse bile ileride ne de olsa affediyor diye düşünüp aynı durumlara girmesin. yani eşiniz boşanmayı asla istemeyecekse bir müddet boşanacağınızı düşünsün ve sizi ikna etmeye çalışsın. Geri dönüşünüz onun için zor olsun ki bir daha böyle bir işe kalkışmasın.

adam eve geliyor mu,dün gece geldi mi mesela????
tabi tabi evden dışarı çıkmıyor, evde bir görseniz kedi gibi, hiç yapmadığı şeyleri yapıyor, bak şu çocuklaraaa diye bağırmak yerine kalkıp kendi avutuyor bebeği. Ama ben salıdan beri, 4 aylık süreçte başka bir şehire bahaneler bulup gittiği her bir günü hatırlayıp hesabını soruyorum, hala karşımda yürekten pişman olduğu gözlerinden okunan bir adam göremiyorum. Hatırladığım her günü onunla mı geçirdi diye çıldırıyorum ve önüme neresi gelirse yumrukluyorum. Kolları morluk içinde, sırtından zor yatıp kalkıyor, yüzünde, kolunda, kulağında tırnak izlerim var. Acısından ağladı dün, ama ne yazıkki pişmanlığından ağlamadı... Bana bir daha vurursan bu evden giderim dedi, ben de şimdi defol git dedim, eşyalarını kapının önünden gelir alırsın dedim, yemedi tabi. Olacaklardan köpek gibi korkuyor, yakıp yıkmaya korkmazken birşeyleri, şimdi bende yol açtığı yıkımın kendi açısından sonuçlarından korkuyor.

Ben de inanmazdım ama bunun daha normal karşılanıp affedildiği yerler var.
Ege bölgesinde okudum ve iç anadolunun batısı ve ege bölgesinde görev yaptım yıllarca.Küçük ilçelerinde de çalıştım.
Bazen duyardım "xxx in annesi bilmemkimle kaçmış diye. öldüren eden olmazdı. bazen kaçan kadın döner gelirdi ve kocası affederdi otururlardı üç gün konuşulur sonra unutulurdu. Küçük ilçede üstelik.
Böyleleri de var yani, insan bunları baz almamalı.
Affetmeyi tasvip etmiyorum ama kınamıyorum da, insanın başına herşey gelebilir.

Ben çifte standart hiç sevmiyorum.
Madem erkekler affediliyor kadınlar da edilmeli. Erkeklerin bir şey yokmuş gibi dolaşırken kadınların namus cinayetine gitmesi zırvalık. Ya erkekler de affetmeye sıcak bakacak ya da kadınlar daha sert olsun derim.

bu süreçte bile düzgün davranmayı beceremeyen ,sadece siz onu affedin diye çocuklarıyla ilgilenen adamı neden evde tutuyorsunuz? kendiniz diyorsunuz pişmanlık görmüyorum diye..sadece düzeni bozulsun istemiyor o kadar..
bunları yaşammaız gerekliydi diyecek kadar geniş bir adamdan fazlasını beklemiyordum zaten.
hazırda devam eden bir düzeni bozmayı hangi erkek ister ki,bu yüzden gitmemesi.
siz ona vurdukça hafiflemeyeceksiniz,boşyere denemeyin.gidip darp raporu alır sonuçları daha kötü olur.şiddetten vazgeçin.
sakinleşin ve bir karar verin ..öncelikle adamın evden gitmesi gerekli.en azından karar verene kadar yollayın evden..

Allah yardımcın olsun kardeşim..öyle uzaktan ben çekemezdim ben boşardım o evlilik bitmiş yada bence affet demiycem sana.çünkü burda fikirlerini aldığın arkadşlar sana ne yazsa sen zaten aklından geçeni uygulayacaksın.Allaha sığın dua et önce gönlünü ferahlat..seni üzen yada üzmeyen bir döneme gireceksin zaten ama kendin hisset kendin karar ver.
Yaşadıkların çok zor biran kendimi düşündüm ne yapardım bilmiyorum..ama hiçbizamanda benim kocam yapmaz diyemiyorum sanki o cümleyi kullanıca başıma gelcek gibi hissediyorum.Umarım tez zamanda gönlün ferahlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…