4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Siz aldatsanız eşiniz bunu hazmedip devam eder miydi acaba? O kadın olmazsa başkası olacaktı. Kocanızın size saygısı sevgisi olsa afedersiniz yatağa soksalar kaçardı. Ailesinin başını öne eğecek biri varsa oda eşinizdir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardimciniz olsun. Cok cok zor bir durum. Siz memur,calisan bir bayansiniz merak etmeyin ayaklarinizin ustune gayette durursunuz yavrularinizla. Utanacak olan siz degil,size ve cocuklarina ihanet eden esiniz lutfen unutmayin bunu..

Ben adamla kadinin tanisma hikayelerini bilmiyorum gormedim yani yazdgniz dogruysa evet haklisnz haketmez ikinci bir sansi

o zaman Allah sana sabır versin canım çünkü boşansanda zor boşanmasanda zor. en iyi kararı sen verirsin. keşke toplumumuz dul kadınlara kötü gözle bakmasa.

Agzina saglik
Yani adam (!) diyor ki seni aldatiyorum biliyorsun ve aldatabilirim hala sen benim uzerime dus her istedigimi yap ben eve gelince çocukları sustur
En ufak bir seyde bak giderim ha
Kadin dur o zaman ben de bunlari yasayayim dese esitlenelim dese Allah bilir neler yapar
Yapmasi bile degil söylemesi
Hakaretler kufurler hatta siddete giderdi
Konuyu okunca sinirim zipladi
Capkinin her turlusu serefsiz de bu hem arsizligi eline almis
Konu sahibine bir sey demeyecegim coktan af edecek gibi duruyor

Bu arada evet bizim toplumumuz bu konu da iki yuzlulugu ele almistir adamlar cikar tv programina ilk iki karisini öldürmüş üçüncüyü arar ona bir sey yok ama kadin bir kez bile bosansa bu kadin evliliği yurutemedi
Ama insanlar karsida ki ne kadar izin verse o kadar konusabilir konu sahibi memur tayin isteyip baska sehre gidebilir yeni bir hayata başlayabilir

Benim annem 2 cocuk annesiydi ben 6 abim 8 yasindaydi kendi 32 yasindaydi ozamanlari.. babam aldatti hatta getirip tanistirdi ustelik onu secti ve bizi kaybetmeyi goz onune aldi.. annem yilmadi savasti kocasi icin mi HAYIR..iki masum cocugu icin gelecekleri icin savasti ve kazandi. Simdimi 32 yildir evliler babam annemin elini sicak sudan soguk suya sokturmaz annemin dedigi olur hep evde ve hala annemin gozlerine icine bakip herzaman yaptiklarindan pisman oldugunu soyler ve hakkini asla odiyemiyecegini. Annem babamin dondugu gun hepsini sineye cekti ve birgun lafini dahi etmedi. Unuttumu asla! Ama cocuklarini babasiz buyutmedi!

Eşin babanin annene yasattiklarini sana yasatsa sende ayni annen gıbı mi yaparsın?

Aynı şeyi annen yapsaydı babana affet der miydin? Babana da madalya takar mıydın yoksa g.vat mı derdin?

Aynı şeyi annen yapsaydı şimdi toprak altındaydı ama baban yapınca çocuklar babasız büyümedi peh.

Benim cocuklugumdan kalan bisey ve hic icimden cikmadi ve hic affetmedim onu. Annem affetti o onun yuceligindendi ve bize söz soyletmedi. Annem kendini bizim icin feda etti madalya degil sadece ölene kadar biz onun hakkini ödiyemeyiz. Babam yapti ve affedildi boyle diyerek övmuyorum annemi, annem bizi secti kendini degil anlamamak zor olmamali bunu

Bazen çözüm kişinin kuvvetine göre değişkenlik gösterebiliyor ya da çözüm boşanmak ise, geciktirilebiliyor. Mevcut durumu şu an gurur ile değil, olasılık ve olanaklarla değerlendirirseniz, bu işten kuvvetle çıkan siz olursunuz. Benim bu güne kadar gördüğüm örnekler çok başka sonuçlara vardı. Kimisi hemen ayrıldı, işi vardı, ailesi, arkadaşları yani kuvvetli bir sosyal ortamı vardı, zamanı vardı, dolayısıyla yükünden kurtuldu.. Kimisi işi olduğu halde, sosyal hayat eksikliği, aile ilişkilerinin de beter oluşu dolayısıyla aldığı ani karardan, sağlıksız haksızlıklar çıkardı kendine (Sabretse miydim.. Zaten herkes aldatılıyor.. vs. gibi) eşine dönmeye ve daha örselenmiş bir ilişkiye evet demeye kadar getirdi kendini.. Ayrılmayıp devam eden de gördüm, eşi gerçekten pişman olup pek çok anlamda hayatını değiştirdi. Kimisi de aldatılmaya devam etti. Bu işlerde tek bir çözüm olmaz.. Ne yazık ki bulunduğumuz çevrenin dinamiklerine, kendi olanaklarımıza ve halihazırda devam eden bireysel hayatımızda ki motivasyonlarımıza bakmamız lazım öncelikle. Nihai karar boşanma dahi olsa, önce değiştirilip iyileştirilmesi gereken adımları planlayıp, kendimize güvendiğimizde bu adımı atmalıyız.
Elbette düz mantıkla düşünüldüğünde aldatılmanın karşılığı "kayıp" olmalı, aldatan kişi bazında..
Neye karar verirseniz verin, önce "kendiniz"... Sağlam bir zemine basmadan, bireysel yaşamınızda ki motivasyonlarınızı arttırmadan boşanmak, doğru bir karar değil ne yazık ki...
Siz en iyisini bilirsiniz,

Cok üzüldüm konuya..cocuklara daha dogrusu.Bu ikisi de küçücük ve baba sevgisi görmüyorlar üstüne aldatan bir baba var.Ben acikcasi biraz zaman verip düşünmeniz taraftariyim.Affedin demiyorum ama biraz icinizin sogumasini bekleyin ki sağlıklı düşünebilirsiniz...Cocuklar olmasa hemen bosanin derdim ama 2 küçük yavru icin biraz düşünün derim.Simdi kizanlar olabilir bu benim fikrim..kendimi sizin yerinize koydugumda bu sekilde davranirdim

Bir tahminde bulunacağım ;

1. Adam çoçuklarını da umursamıyor eşini de.. Bu sevgilisi ya statü, konum vs olarak şuanki eşinden daha düşük bir yerde ve bu sebeple o kadınla evlenmeyi düşünmediği için boşanmayı istemiyor.

2. Şuan boşanırsa konu sahibi maddi, manevi tazminat talep edebilir; diğer kadını rezil edebilir. Bunlara karşı önlem amaçlı cici cocuk olmuş kısa süreliğine .. Nasıl olsa 6 ay sonra dava açsa dahi konu sahibi, bir kez affetmiş olacağı için hiçbirşey talep edemeyecek.

Ben pişman adam göremedim burda..

Peki annene madalya taktılarmı? sen annenin içinde ne fırtınalar kopmuştur ahh ahh böyle şeyleri güzel bişeymiş gibide anlatmayın bi zahmet

Elalem ne der otur bosanma falan da demedim lutfen alintiladigim soruyu ve benim cvbmi okuyun sonra su su su deyin bana
Böyle düşünmüyorsanız peki. Ben yanlış anlamışım demek ki pardon.
Ama konu sahibine de kızdım intihar etmek falan düşünülmemeli.
Kendi ayakları üzerinde durup çocuklarına da kendine de güzel bir gelecek vaadetmeli.

babam yıllarca annemi aldattı baba olarak mükemmeldi ama eş olarak malesef.......Ne mi oldu annem sineye çekti.... hani gecelik ilişkiler ya nolacak sanki....Ne mi oldu ruh sağlığı bozulmuş bir anneye sahip olduk bizi döven,hırsını ,hıncını bizden çıkaran bir anne......şu an hayat şartları farklı olsa da aynı şeyi yaparmıydı bilmiyorum ,şu bir gerçekki biz kadınlar malesef yaşadıklarımızın hırsını bazen yenik düşüp birilerinden acısını çıkartıyoruz....siz siz olun destek almadan hangi yol olursa olsun yürümeyin lütfen önce kendinizi düşünün ve mutlaka destek alın zira bu yaşadıklarınızın sizde bir izi kalacak....Allah yardımcınız olsun......

bu da başka bir anne örneği......ve malesef çocuklarından biri de bendim........
Sorun şu ki acaba konu sahibi sizin anneniz gibi mi yoksa benim annem gibi mi olacak?

Getirip tanıştırdı ve annen de tanıştı mı??
Ben mi yanlış anladım???

okuduğum en mantıklı yorumlardan biri çok haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…