- 2 Mart 2016
- 13
- 9
- 1
- Konu Sahibi betty_berry
-
Ben adamla kadinin tanisma hikayelerini bilmiyorum gormedim yani yazdgniz dogruysa evet haklisnz haketmez ikinci bir sansi''Rabbim kimsenin basina vermesin eger siddet vs yoksa sadece aldatmaysa veee esini gercekten seviyorsan bir sans ver bnce evlilik terapistne gidin beraber cok konusan olur oyle bosan diye yuva ne zorluklarla kuruluyo bir pislk kadin yuzunden bir cirpida yikilmasin derim.''
Bu ilk paragraf sizin yazdığınız yazıdan. Öteki kadına pislik kadın deyip koca müsvettesine herhangi bir laf etmeyince aklayıp paklıyorsunuz izlenimi oluştu bende haliyle. Konu sahibi öteki kadınla adamın tanışma hikayesini de yazmıştı zaten bu hikayede baş suçlu öteki kadın değil koca müsvettesi..
Ayrıca bence aleni bir şekilde aldatan bir herif ikinci bir şansı haketmez. Ben kocamı aldatsam diyecek mi ki herkes 2. bi şansı hakeder.. Elin kadınıyla düşüp kalksın sonra da benim yatağıma girsin. Benim midem bunu kaldırmaz adamın üstüne kusarım..
o zaman Allah sana sabır versin canım çünkü boşansanda zor boşanmasanda zor. en iyi kararı sen verirsin. keşke toplumumuz dul kadınlara kötü gözle bakmasa.kocamı eve bağlamak için yapmadım çocuklarımı, ilkini ikimizde çok istedik şükürler olsun Allah verdi, ikincisini de ben daha çok istedim kızım tek olmasın diye çünkü yaşım çok küçük değil, ki o zamanlar eve bağlamayı gerektirecek bir durumda yoktu bu şekilde hakaretler yoktu bunlar bir süredir vardı ve nedeni buymuş
Agzina saglikAdam bir değil iki değil artık kaçsa 4 ay boyunca otellerde çatır çutur seks yapmış neyi unutuacak allasen, karşına geçip belki bunların yaşanması gerekiyordu demesi bile pişkinliğini gösteriyor, iyi ki aldatmışım diyecek utanmasa, utanmıyor da zira...rezil pislik b.k çukuru
Eşin babanin annene yasattiklarini sana yasatsa sende ayni annen gıbı mi yaparsın?Benim annem 2 cocuk annesiydi ben 6 abim 8 yasindaydi kendi 32 yasindaydi ozamanlari.. babam aldatti hatta getirip tanistirdi ustelik onu secti ve bizi kaybetmeyi goz onune aldi.. annem yilmadi savasti kocasi icin mi HAYIR..iki masum cocugu icin gelecekleri icin savasti ve kazandi. Simdimi 32 yildir evliler babam annemin elini sicak sudan soguk suya sokturmaz annemin dedigi olur hep evde ve hala annemin gozlerine icine bakip herzaman yaptiklarindan pisman oldugunu soyler ve hakkini asla odiyemiyecegini. Annem babamin dondugu gun hepsini sineye cekti ve birgun lafini dahi etmedi. Unuttumu asla! Ama cocuklarini babasiz buyutmedi!
Benim annem 2 cocuk annesiydi ben 6 abim 8 yasindaydi kendi 32 yasindaydi ozamanlari.. babam aldatti hatta getirip tanistirdi ustelik onu secti ve bizi kaybetmeyi goz onune aldi.. annem yilmadi savasti kocasi icin mi HAYIR..iki masum cocugu icin gelecekleri icin savasti ve kazandi. Simdimi 32 yildir evliler babam annemin elini sicak sudan soguk suya sokturmaz annemin dedigi olur hep evde ve hala annemin gozlerine icine bakip herzaman yaptiklarindan pisman oldugunu soyler ve hakkini asla odiyemiyecegini. Annem babamin dondugu gun hepsini sineye cekti ve birgun lafini dahi etmedi. Unuttumu asla! Ama cocuklarini babasiz buyutmedi!
Herzaman söyledim anneme ben olsam yapmazdim yapamazdim.Eşin babanin annene yasattiklarini sana yasatsa sende ayni annen gıbı mi yaparsın?
Benim cocuklugumdan kalan bisey ve hic icimden cikmadi ve hic affetmedim onu. Annem affetti o onun yuceligindendi ve bize söz soyletmedi. Annem kendini bizim icin feda etti madalya degil sadece ölene kadar biz onun hakkini ödiyemeyiz. Babam yapti ve affedildi boyle diyerek övmuyorum annemi, annem bizi secti kendini degil anlamamak zor olmamali bunuAynı şeyi annen yapsaydı babana affet der miydin? Babana da madalya takar mıydın yoksa g.vat mı derdin?
Aynı şeyi annen yapsaydı şimdi toprak altındaydı ama baban yapınca çocuklar babasız büyümedi peh.
Peki annene madalya taktılarmı? sen annenin içinde ne fırtınalar kopmuştur ahh ahh böyle şeyleri güzel bişeymiş gibide anlatmayın bi zahmetBenim annem 2 cocuk annesiydi ben 6 abim 8 yasindaydi kendi 32 yasindaydi ozamanlari.. babam aldatti hatta getirip tanistirdi ustelik onu secti ve bizi kaybetmeyi goz onune aldi.. annem yilmadi savasti kocasi icin mi HAYIR..iki masum cocugu icin gelecekleri icin savasti ve kazandi. Simdimi 32 yildir evliler babam annemin elini sicak sudan soguk suya sokturmaz annemin dedigi olur hep evde ve hala annemin gozlerine icine bakip herzaman yaptiklarindan pisman oldugunu soyler ve hakkini asla odiyemiyecegini. Annem babamin dondugu gun hepsini sineye cekti ve birgun lafini dahi etmedi. Unuttumu asla! Ama cocuklarini babasiz buyutmedi!
Böyle düşünmüyorsanız peki. Ben yanlış anlamışım demek ki pardon.Elalem ne der otur bosanma falan da demedim lutfen alintiladigim soruyu ve benim cvbmi okuyun sonra su su su deyin bana
babam yıllarca annemi aldattı baba olarak mükemmeldi ama eş olarak malesef.......Ne mi oldu annem sineye çekti.... hani gecelik ilişkiler ya nolacak sanki....Ne mi oldu ruh sağlığı bozulmuş bir anneye sahip olduk bizi döven,hırsını ,hıncını bizden çıkaran bir anne......şu an hayat şartları farklı olsa da aynı şeyi yaparmıydı bilmiyorum ,şu bir gerçekki biz kadınlar malesef yaşadıklarımızın hırsını bazen yenik düşüp birilerinden acısını çıkartıyoruz....siz siz olun destek almadan hangi yol olursa olsun yürümeyin lütfen önce kendinizi düşünün ve mutlaka destek alın zira bu yaşadıklarınızın sizde bir izi kalacak....Allah yardımcınız olsun......Benim cocuklugumdan kalan bisey ve hic icimden cikmadi ve hic affetmedim onu. Annem affetti o onun yuceligindendi ve bize söz soyletmedi. Annem kendini bizim icin feda etti madalya degil sadece ölene kadar biz onun hakkini ödiyemeyiz. Babam yapti ve affedildi boyle diyerek övmuyorum annemi, annem bizi secti kendini degil anlamamak zor olmamali bunu
Benim annem 2 cocuk annesiydi ben 6 abim 8 yasindaydi kendi 32 yasindaydi ozamanlari.. babam aldatti hatta getirip tanistirdi ustelik onu secti ve bizi kaybetmeyi goz onune aldi.. annem yilmadi savasti kocasi icin mi HAYIR..iki masum cocugu icin gelecekleri icin savasti ve kazandi. Simdimi 32 yildir evliler babam annemin elini sicak sudan soguk suya sokturmaz annemin dedigi olur hep evde ve hala annemin gozlerine icine bakip herzaman yaptiklarindan pisman oldugunu soyler ve hakkini asla odiyemiyecegini. Annem babamin dondugu gun hepsini sineye cekti ve birgun lafini dahi etmedi. Unuttumu asla! Ama cocuklarini babasiz buyutmedi!
Bazen çözüm kişinin kuvvetine göre değişkenlik gösterebiliyor ya da çözüm boşanmak ise, geciktirilebiliyor. Mevcut durumu şu an gurur ile değil, olasılık ve olanaklarla değerlendirirseniz, bu işten kuvvetle çıkan siz olursunuz. Benim bu güne kadar gördüğüm örnekler çok başka sonuçlara vardı. Kimisi hemen ayrıldı, işi vardı, ailesi, arkadaşları yani kuvvetli bir sosyal ortamı vardı, zamanı vardı, dolayısıyla yükünden kurtuldu.. Kimisi işi olduğu halde, sosyal hayat eksikliği, aile ilişkilerinin de beter oluşu dolayısıyla aldığı ani karardan, sağlıksız haksızlıklar çıkardı kendine (Sabretse miydim.. Zaten herkes aldatılıyor.. vs. gibi) eşine dönmeye ve daha örselenmiş bir ilişkiye evet demeye kadar getirdi kendini.. Ayrılmayıp devam eden de gördüm, eşi gerçekten pişman olup pek çok anlamda hayatını değiştirdi. Kimisi de aldatılmaya devam etti. Bu işlerde tek bir çözüm olmaz.. Ne yazık ki bulunduğumuz çevrenin dinamiklerine, kendi olanaklarımıza ve halihazırda devam eden bireysel hayatımızda ki motivasyonlarımıza bakmamız lazım öncelikle. Nihai karar boşanma dahi olsa, önce değiştirilip iyileştirilmesi gereken adımları planlayıp, kendimize güvendiğimizde bu adımı atmalıyız.
Elbette düz mantıkla düşünüldüğünde aldatılmanın karşılığı "kayıp" olmalı, aldatan kişi bazında..
Neye karar verirseniz verin, önce "kendiniz"... Sağlam bir zemine basmadan, bireysel yaşamınızda ki motivasyonlarınızı arttırmadan boşanmak, doğru bir karar değil ne yazık ki...
Siz en iyisini bilirsiniz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?