4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

evet o baş eğme konusunda ben de aynı fikirdeyim ancak ne yazıkki içinde yaşadığımız toplum bu kadar cahil ve anlayışsız. Onu da göze alırım elalemin ne dediği de umurumda olmaz ama ailem daha doğrusu babam değil de annem kaldıramaz bu acıyı diye korkuyorum. Benim annem kanser hastası, şu an kontrolleri devam ediyor ve şüpheli birdurum daha bulundu, güçlü olması lazım, moralinin yüksek olması lazım, kendi derdime nasıl ortak edeyim onu bu haldeyken.....

Sen aynı haltı yesen yine aynılarını diyecekmiydi beyefendi? Nerde görülmüş insanın zamanla aldatıldığını unutması?
Normal ev erkeği zaten karısından habersiz iş yapmaz, çocuklarıyla ilgilenir, eşini mutlu eder. Seni aldattım ama bak sonradan bunları yaşarız diye kendini avutuyor birde. Allah yardımcınız olsun. Ne diyim ki, benim içim bulandı, siz neler hissediyorsunuz kim bilir.

En azından eşinizi evden gönderseniz ? Mümkün olur mu bu ? Anneniz iyileşene dek.

Bu gidişle sende kanser olacaksın, içini yiye yiye, senin çocukların ne olacak canım?

Adam bir değil iki değil artık kaçsa 4 ay boyunca otellerde çatır çutur seks yapmış neyi unutuacak allasen, karşına geçip belki bunların yaşanması gerekiyordu demesi bile pişkinliğini gösteriyor, iyi ki aldatmışım diyecek utanmasa, utanmıyor da zira...rezil pislik b.k çukuru

Çocuklar senin mutsuzluğunu hisseder ve anlar. Mutlu bir anneyle büyümwleri daha sağlıklı olur sanırım. Ayrıca aldatılmayı belgeleyip donuna kadar al. Çok zor değilmi yeniden baba evine dönmek. Ama belki ayrı ev tutarsın daha sağlıklı olur. Ben öyle planlıyorum. Allah kolaylık versin.

hani şu yaşadıklarımı bir romanda okusam bu kadarı fazla der bırakırdım. Bnu yaşıyor olmak tarif edilemez bir acı. Rabbim bana bu sınavı vermiş demekki, benim üzerime düşen ne, ne yapmalıyım onu bilemiyorum. Allahım bi çıkış kapısı versin Rabbim, yüreğimi ferahlatsın şu anki tek isteğim bu.

4 ayı da bi günü de bi anlığı da farketmez bana direk boşarım.. Hem ahlaksız hem yüzsüzz .. bi de utanmadan belki bunun başımıza gelmesi gerekiyodu demiş!! Yaa şimdi bişey diycem ayıp olucak bre yüzsüz adam yaptığın ahlaksızlığı bari ilahi güçler vesile olmuş gibi anlatma!! Terbiyesiz yaaa!! Utanmazz!!

Allah yardımcınız olsun ama çok zor bununla nasıl yaşanır düşünemiyorum bile ben olsam asla devam edemem eşimin başka birine dokunduğunu tatlı sözler söylediğini bilmek ve yaşamak düşüncesi bile kötü durum ne kadar kötü olursa olsun benim kaldırabileceğim bir şey değil annenizin durumundan dolayı hemen boşanamazsanız bile en azından evden gitsin bir şekilde hayatınızdan çıkarın derim ben.

Cidden cok gevşek bir esiniz varmis ki bunlar yasanmasi gerekiyormis diyecek kadar...
Allah yaninizda olacaktir tabiki ama o cikis kapisini kendiniz cok iyi biliyorsunuz ne oldugunu.Umarim isabetli karar verirsiniz evliligi yurutup yurutmeme konusunda.

Canim benim hicbirsey diyemiyorum. Çok üzüldüm senin adına. Gozlerim doldu.Allah yardımcın olsun .

Ama bence ne hissediyorsun o kararı ver. İç sesini dinle bence. Benim ki hep tutar çünkü

ayrılma boşver... bari 3-5 kuruş katkısı varsa çocuklarına.... evliyken ilgisizse boşanınca hepten boşlar o bebeleri... gittiği yere kadar gitsin bence... maddiyat açısından diyorum ..... 2 bebenin tüm sorumluluğunu sana yıkar gider bu adam.....

Aldatılma bu iliskinin beklenen sonucu olmuş. Aldatmaya varana kadar cektiklerinizi niye ödetmek istemediniz ki? Ben evde çocuk bakayım adam gezsin tozsun. Bu aldatılmaktam daha sinir bozucu bana göre. Şahsen beni el üstünde tutup iş yaptırmayan benimle vakit geciren ama ara sıra aldatan birini tercih ederim.

her durumda olayı lehine çevirmeye çalışan erkek modeli.. belki bunları yaşamamız gerekiyordu..

ah kocacım evet belki yaşamamız gerekiyordu ama bu tek taraflı bir yaşanmışlık oldu dur bakalım hele sende bir yaşa yine böyle düşünmeye devam edersen ayrılmayız diyeceksin böylesine..

İnsanın güveni bir kere sarsılmaya görsün. Belki aynı şeyleri tekrar etmese bile, içinizde hep bir "Acaba" olur.
Dile kolay, boşan gitsin demek de, çocukların için katlan demek de... İkisinin de ayrı ayrı zorluğu var.

Ama şunları gözden geçirebilirsin:
1)Eğer sana şiddet uyguladıysa, vurduysa, sürekli küfür ediyor aşağılıyorsa bu adam normal bir adam değildir canım. Ne kendini yıprat, ne çocuklarını... Kendini kurtarmaya bak. İnan bana çocukların o şiddet ortamındaki baba varlığından, çok daha iyi bir psikolojiyle büyür babasını daha kontrollü gördüğünde.

2)Eğer şiddet yoksa... Gerçekten barışmak istediğini, bu evliliği kurtarmanız gerektiğini söylüyorsa, bırak bunu sana ispatlasın canım. Ona söyle bunu da. "Benim bu evlilikte sana dair bir umut hissetmem, bir gelecek görmem gerekiyor, beni yeniden seni sevmeye-sana güvenmeye ikna etmelisin." deyip restini çek, boşanmasan da bir süre ağırdan al, olayların birkaç adım gerisine çekilerek, daha sakin bir zaman kollayarak gözlem yapmaya çalış.

Olaylar tazeyken karar verme, öfken, hüznün biraz dağılsın. Bir evlilik terapistine danışabilirsin. Eşine de bunu söylersin, bu evliliği kurtaracaksak senin çabanı da görmek istiyorum diyerek birlikte terapiste gitmeyi şart koşabilirsin. Bu şekilde bi dene derim...

Keşke boşanmama tercihiniz mevcutken yakaladığınız ihaneti bildiğinizi belli etmeseydiniz. Birşey bilmiyormuş gibi gözdağı verseydiniz. Bu da çok zor biliyorum.
Keyif yapmak onlardan, sonrasındaki hazmetmeye çalışmak sancısı bizlerden.
Belki düzelir eşiniz.. Belki çabalar.. Belki eskisinden daha iyi olur evliliğiniz..Zaman gerek..

buna benzer konu olmuştu burda. kadın affetmişti çocukları için. sonrasında adama içi soğumuştu ve her hareketini yine aldatıyo gibi algılamıştı. hep diken üstündeydi ve mutsuzdu. sen bilirsin affedersen böyle olacak. onunla ilgili herşeyi öğrendin çünkü. hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

aldatıldığını ispatla tazminat ve nafakayla boşan git bi avukat tut her şeyini al. annenin babanın başı neden öne eğilsin? ''aldattım yakaladı boşanıyoruz'' desen eğilir evet, ama ''aldattı yakaladım terkediyorum'' cümlesinde ben daha çok gurur görüyorum utanç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…