- Konu Sahibi ozdemircan
-
Ben hiç bir para istemiyorım çok şükür iyi bi gelirim var sadece kendi çevtemin taktığı takıları istiyorum .Boşanın iki taraf için hayırlısı olsun
ama bir yıl sürer tabi taraflar çok para derdine düşmezse biter de kişiler boşanmaya karşı para istiyorsa vermek istemeyebilir diğer taraf o zaman uzar
İçten pazarlıklı olmamak gerek evlenirken herşeyi göz önüne sermeli iki tarafta ona göre karar verilmeli gözleri açmak lazım evlenirken belaya bulamamak için
Olmayacak duaya amin dememek gerek sonuç ortada
Öncelikle biraz uzun olabilir, yardımlarınız ihtiyacım var.
Eski konularıma baktığınızda görürsünüz nişan atmıştım kv evime kadar gelip böyle bitmez biz seni seviyoruz vs diyip bizi barıştırmıştı. Her neyse bu kv yüzünden en başta annem istemedi bu kadınla olmaz yapamazsn gelmesinler istemeye demişti. Ertesi gün ben işe gidince o zamanki sevgilim olan eşim "kötü olan benim annem bişey olursa benim annemden olur maddi bir yardım beklemiyorum manevi olarak yanımda olacaksa olsun" diyordu. Bana da hep annesinden şikayet ederdi. Annesi gerçekten çok huysuz kızının kv ssinden tutun kendi akrabalarına kadar kimse ile konuşmaz görüşmez. Damadına herkesin içinde laf sokar dünürlerini yerden yere vurur. Ama kızının yanında yapmaz bunları kızı laf söyletmez çünkü ! Derken bizm düğün vakti yaklaştıkça bana ve aileme de küstü kv. Kınaya 1 saat geç geldi düğünde gelin almaya çıkmadı vs hiç sebepsiz! Kınadan sonra kızı ve kendi eşimi doldurmuşlar düğüngünü beni ağlatmasına sebep olmuşlardı. Benim kredisini ödediğim bileziği bana takan ablası kendinden bi çeyrek bile takmamış ama takı torbasını salon organizasyoncusu yüzünden almak durumunda kalan ablama hırsız muamelesi yapmıştı. Yani düründe analı kızlı tripli bi şekilde burnumdan getirdiler. Kv nin alışılmış hali bu ok ama görümce aynısını yaşadığı halde neden bana yaşattı anlamadım. Bu zamana kadar da evlerine gittim güler yüzümü hizmetimi eksik etmedim. Gelin mevlidi yaptım annesi gelmezdi zaten onu kabullenmiştim ama görümce de gelmedi bırakın gelmemeyi arayıp hayırlı olsn Allah kabul etsin bile demedi. Planımız var demişti bana ama planı annesinin evinde eşim ve annesi ile oturmakmış. Gerçi ben hastayken bile beni değil kardeşini arayan bi tip. Çünkü bunlara göre eşim yağlı kapı! Bunu ablası herkesin içinde benim yanımda söyledi! Eşim hem kv hem kp emekli etmiş emekli maaşları var evleri de var kirada da değiller kp arada da olsa çalışıyor ama faturalarını hala eşim ödüyor. Bunu da yeni öğrendim. Her neyse bu olaylardan sonra yşne eşime yansıtmadım ama ailesi ile görüşmek istemiyordum.
Dün annemler eşimin sevdiği tatlıyı yapmışlar oda yesin de 25 km öteden getirip geri gittiler böyle severler onu. Derken ( işim sebebi ile ben yurtdışında olduğumda annesine gider) annesi bunu nasıl dolduruyrsa eşim kötü rüyalar görüyormuş bu aralar.dün sabahta bağırarak uyandı şahit oldum. Biz bunun üstüne konuşurken annen bişey yapmış olmasın dedi bana! Beynimden vurulmuşa döndüm ki benim annem böyle şeylerle uğraşır diyen adam benim anneme dil uzattı! Annem kötü diye ortada gezen adamın annesi melek oldu çıktı. BEn buna ve bunun ailesinin kibirine daha fazla dayanamıyorum. 4. Ayımız bitti boşanmak istiyorum. 1 sene dolmadığı için çekişmeli olacakmış. Bu anlattıklarımı mahkeme de anlatsam yeterli sayılıyor mu?
Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?Karşı tarafında isteme hakkı olabilir bunu düşün derim ayrıca senin ailenin taktığı altın neden eşinde anlamadım
Ohaa esin sana git mi dedi.. valla kapiya atilmayi haketmis.Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?
Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?
İş bu boyuta mı geldi...Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?
Ha bi de dugunumde olay cikti.. niye dersiniz,taki keseme atladiklarindan ve benim de vermememden dolayi.... sanki cok taktilar da..
Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?
kp de masallah oglunu ayirmaya cok merakli, evlendirmeselerdi o zaman
anlamiyorum aileleri gercekten, amac nedir cok merak ediyorum
erkek ailelerinin evliligin yürümesinde (ya da yürümemesinde) büyük payi var bunu anladim...
Ben hiç bir para istemiyorım çok şükür iyi bi gelirim var sadece kendi çevtemin taktığı takıları istiyorum .
burda okuduklarimdan bazen gözüm korkuyor ve evlenmekten kaciyorum
bu evlilik nisan kiz isteme islerinden de pek anlamam ama cok okuyorum KK'da kv altinlari istedi diye,
bu normal bi durum mu? yani neden ister ki kv altinlari takilari, sonucta dügün senin takilar sana takiliyorsa onlar da senin mantikli bakilirsa... neden istiyor ki bu kv ler görümceler altinlari??
Yoo hiç te ağır bişey yaşamasına gerek yok, anlaşmalı boşanmak için sadece 1 yıl dolması lazım. 1 yıl olmadığı için çekişmeli olur, çekişmeli boşanmada şiddet, içki kumar, aldatma varsa eğer boşanabilir, yoksa bu anlattıklarının hiç biri boşanma nedeni değil.1 seneden önce boşanmakiçin çok ağır bişi yaşamışolmanız gerekmekte:şiddet gibi mesela,onun dışında zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?