4. Ayımda boşanıyorum

Ben hiç bir para istemiyorım çok şükür iyi bi gelirim var sadece kendi çevtemin taktığı takıları istiyorum .

Karşı tarafında isteme hakkı olabilir bunu düşün derim ayrıca senin ailenin taktığı altın neden eşinde anlamadım

Esinizi seviyi musunz? Gerci sevse bile insan gozu gormuyo adam sinir edince.. neyse ben de benzer.seyler yasadim.
Kv dugun.surecinde sacma sapan.davrandi küstu etti annemin telefonlarina.cikmadi falan.. biz de evlendik,balayimiz da rezil.oldu,ilk.aylarimiz da..
Cok kavgalar ettik ama.her defasinda ben yada esim barismak.icin adim attik..
Niye evlendik ki birbirimizi anlayip dinlemiyceksek..
Esine hak verdigin.noktalar varsa bi sakin ol, onu istedigin.hale getirebilirsin biraz zaman.gecince...
Gozune gercekleri.sok.. ama.kavga etmeden bagirip cagirmadan. Ben cok bagrdim cagirdm delirdim falan da noooldu.. fasa fiso. Ne zaman sakin durmayi ogrendm,arada derede laf soktum..yada bagiriyosam bile.uzatmayp.kisa.kestim... o zaman.ise yaradi dediklerim..Ustelik esimin ailesiyle küsmustum de gorusmuyordum da,ona ragmen hala.onlar yuzunden kavga ediyorduk..
Evleneli 1.5 yil olacak.. bi 7 8ay sonra duzene girmeye basladi diyebilirim.. bence sevgi varsa sabret..
O korkunc ruyalari falan anasindan kaynaklidir. De bunu,benmleyken iyiydin oraya gittin.boyle oldun bence ben yokken de evinde otur gitme..falan de..

şu an çok sinirlisiniz , sakinleşin öyle düşünün. ailesi sorunlu bu belli, ama eşinizle aranızda bir sorun yoksa ailesi yüzünden ayrılmayın derim. iletişimi sıfırlayın, bir de öyle deneyin

Konuya bakılırsa başlık yanlış
4.değil 1.ayı'nız

Tatlı olayında eşinizin sözü inanılmaz bir art niyet ve kötü kalplilik göstergesi bence.beni çok rahatsız etti.
Allah yardımcınız olsun

Hemen boşanmayı düşünmeyin. Evlilikte en az 2 yıl uyum sürecidir.
Şiddet, kadın, içki, kumar vs. yoksa iki taraf da birbirini anlamaya çalışmalı.
Anladığım kadarıyla sorunlar kv den kaynaklanıyor. Eşiniz arada kalmış ve bilinçaltına yüklenmiş.
Onunla sakin zamanda konuşun ve kv ile biraz mesafeli olmaya bakın.
Benim ailem senin ailen meselesinden de uzak durun. Her iki tarafı da gündeme getirmeyin aranızda.

1 seneden önce boşanmakiçin çok ağır bişi yaşamışolmanız gerekmekte:şiddet gibi mesela,onun dışında zor görünüyor

Karşı tarafında isteme hakkı olabilir bunu düşün derim ayrıca senin ailenin taktığı altın neden eşinde anlamadım
Hayır hepsi ne eşimde ne bende kasada. Onun ailesi bizim kredisini ödediğimiz bilezikleri taktı bir çeyrek bile görmedim kendilerinden. Onun dışında gelen tüm bilezikler benim akrabalarımdan. Tüm haklar benimmiş araştırdığıma göre ama onların bilezik ve setlerini istemiyorum benim olanı bana versinler gitsinler. Tüm arkadaşlar a bişey soracağım oturduğumuz ev eşimin tüm mobilyaları perde ve halıları da kredi çekip o aldı hemen hemen.bana sen borca girme ben sıkışınca senden nakit alırım dedi bende bu zamana kadar hep destek oldum gerektiğinde para yatırdım hesabına. Ama bugün ev benim eşyaları ben aldım git evden dedi. Babası geldi sen gitmiyorsun hiç Bi yere o gitsin dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bazıları boşanana kadar sen dur evde diyor gitmeli miyim kalmalı mı?

Ohaa esin sana git mi dedi.. valla kapiya atilmayi haketmis.
Bu arada demeden gecemiycem, benm kv.ler de sadece dugunde 2ince bilezik.taktilar. Onu da esime aldrittiklarindan eminim.. esim kredi cekip herseyi.karsilamisti.. dugun ev mobilya,taki hersey.. bizim.nisan da salonda oldu ailesi kucuk.altin.bile.takmadi.. Esimin anasi.kina geceme bile.ceyrek.altinsiz gelmis. Orda birinden.aldi da koydu avcuma..yok da degil,pisligine yapiliyo bu...

Ha bi de dugunumde olay cikti.. niye dersiniz,taki keseme atladiklarindan ve benim de vermememden dolayi.... sanki cok taktilar da..

İyi de ev eşinin üzerineymiş zaten nasıl kalacaksın?

İş bu boyuta mı geldi... ne çabuk çirkinleşiyor işte insanlar ayrılıkta bir örneği daha... eşyalar benim sen git ne demek?? O zaman bir avukata gidin artık... sakinleşin öyle konuşun dedim ama geri dönülmez laflar çıkmış ağızlardan... hadi siz ikiniz sinirlisiniz babasının yediği halta bak! Ortamı sakinleştirmeye çalışacağına yangına körükle gitmiş!

Ha bi de dugunumde olay cikti.. niye dersiniz,taki keseme atladiklarindan ve benim de vermememden dolayi.... sanki cok taktilar da..

burda okuduklarimdan bazen gözüm korkuyor ve evlenmekten kaciyorum
bu evlilik nisan kiz isteme islerinden de pek anlamam ama cok okuyorum KK'da kv altinlari istedi diye,
bu normal bi durum mu? yani neden ister ki kv altinlari takilari, sonucta dügün senin takilar sana takiliyorsa onlar da senin mantikli bakilirsa... neden istiyor ki bu kv ler görümceler altinlari??

kp de masallah oglunu ayirmaya cok merakli, evlendirmeselerdi o zaman
anlamiyorum aileleri gercekten, amac nedir cok merak ediyorum
erkek ailelerinin evliligin yürümesinde (ya da yürümemesinde) büyük payi var bunu anladim...

kp de masallah oglunu ayirmaya cok merakli, evlendirmeselerdi o zaman
anlamiyorum aileleri gercekten, amac nedir cok merak ediyorum
erkek ailelerinin evliligin yürümesinde (ya da yürümemesinde) büyük payi var bunu anladim...

Bi yanlışı düzelteyim kp bana sen gitmeyeceksin o (oglu) gitsin bizim evde kalsın sen evinde dur dedi

Ben hiç bir para istemiyorım çok şükür iyi bi gelirim var sadece kendi çevtemin taktığı takıları istiyorum .

Bir avukatla görüşseniz. O size haklarınızdan bahsetse. Düğün cdniz var mı? Onu alın öncelikle yanınızda bulunsun. Hatta kopyalayın. Bildiğim kadarı ile takılan takılar sizin ve bu şekilde de kanıtlayabiliyorsunuz. Ama %100 de emin değilim o yüzden kulaktan solma bilgi yerine gidin bir avukatla konuşun. Tüm haklarınızı da alarak boşanın. Avukat size evden ayrılma ayrılmama durumlarını da anlatır.

Cunku cogu harcadigi parayi cikarmaya bakiyo takilardan.. karsi tarafa kaptirmamaya ugrasiyo falan..
Ama kimisi de benim.esimjn ailesi gibi,tek kurus harcamadan atliyolar. Iste o komik.oluyor.. yani harcasalar,amenna belki sen kendin dersin teklif edersin bi kismini size vereyim borc yaptiniz falan.diye... ama hic bisey harcamadan,para kacirip falan daha bi de cingene gibi dugune soyguna gelmek cok sacma...

Önce çekişmeli olarak açarsınız boşanma davasını, eşinde boşanmak istiyorsa sorun çıkarmıyorsa anlaşmalıya çevirirsiniz öyle olur.

Sen bunları mahkemede anlatsan direk davan reddolur boşuna açmış olursunuz boşanma davasını. Bunların hiç biri boşanma sebebi değil.
1 seneden önce boşanmakiçin çok ağır bişi yaşamışolmanız gerekmekte:şiddet gibi mesela,onun dışında zor görünüyor
Yoo hiç te ağır bişey yaşamasına gerek yok, anlaşmalı boşanmak için sadece 1 yıl dolması lazım. 1 yıl olmadığı için çekişmeli olur, çekişmeli boşanmada şiddet, içki kumar, aldatma varsa eğer boşanabilir, yoksa bu anlattıklarının hiç biri boşanma nedeni değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…