4. Ayımda boşanıyorum

Mune keşke bi imkan olsa da bu konuyu bütün nişanlımdan ayrılsam mı diyen nişanlı üyelere atsak..

Eğer evliyken alındıysa ev araba eşyalar hepsi ortak bölünür canım kadın madur olmasın diye böyle bir hak tanınmış bilgin olsun

Ben burda halledilemeyecek bir sorun göremiyorum.eşin ve sen birbirinizi seviyorsanız öfkeyle hareket etmeyin.
Yastık değiştirmeyle baht değişmez

Ben hala evdeyim annem yanımda babam gelip babası ile onu çağırıp konuşacaklarmış. Benim kafamda bitti gene yaşımda benden 10 yaş büyük bi adama heba edemem kendimi yok yere. Babası var arada bi tek annesi falan arayıp ne oluyor demiş değil. Babası bugün bana bak ablası da aynı şeyi yaşad 5 yıldır anlaşıyorlar hiç duymadık onlardan böyle bişey dedi. Çünkü kızın eşini ve onun ailesini koruyor annesinden benim eşimde onları savunuyor ama iş bana ve aileme gelince tık yok dedim. Böylesine aptal bi adamla ömür sürdürebileceğimi sanmıyorum.

Eşinizle aranızda problem olsa bi şekilde çözülüyorda ama aileyle ilgili sıkıntılar malesef çözülmüyor ...eşiniz hep annem ablam deyip yaptıkları her kötülüğü kapatıp ailem deyip koruyacak buda böyle gidecek ...eger olmuyorsa uzatmaya gerek yok ama ben aileler yüzünden biten evliliklere çok üzülüyorum

Bi yanlışı düzelteyim kp bana sen gitmeyeceksin o (oglu) gitsin bizim evde kalsın sen evinde dur dedi
Eşyaların parasını kim vermiş falan onun hiç alakası yok. Sen ben de nakit veriyordum eline diye davada ayrıca söylersin de, her halükarda o eşyalar ikinizin. Lütfen çok acil bir avukatla görüşün gerçekten boşanacaksanız. Sakın sizi resmen harcayan bu adama bir kuruş fazla bırakmayın. Kadınlarımız hep gurur yapıyor istemem bir şeyini diyor o yüzden böyle korkmuyor bu adamlar kızları aldatıp evlenmekten. Ne de olsa kendisi kaybetmeyecek diye düşünüyorlar.

İyi de ev eşinin üzerineymiş zaten nasıl kalacaksın?
Onun önemi yok boşanma davalarında hakim genelde boşanana kadar kadının evde kalmasına karar verir. O evin tapusu kimin üzerinde bu önemli değil o süreçte, önemli olan aile konutu olarak birlikte oturdukları evin o olması. Kanunlarımıza göre kadınların çok hakları var, bunların bilinmesi lazım ki kimse boşuna ezilmesin.

Evet takılan bütün takılar kadınındır hukuk önünde. İki tarafın da taktıkları dahil.

Özel boşanma sebepleri yok olayda dediğiniz gibi. Ama genel boşanma sebeplerinden olan evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılır dava. Hakim bu olayları dinler evlilik birliğinin sarsılmış olduğuna karar verirse boşar.

Herkese çok teşekkür ederim. Boşanma sonuçlanıncaya kadar evde kalmaya kararlıyım . İş dolayısıyla iş kıyafet ve vaizlerim var hepsini br çırpıda toplayıp gtmem mümkün değil. Kendi annesine gitti zaten sesi soluğu da çıkmıyor. Bugün bi avukatla görüşüp randevu aldm gerisi Allah kerim...

Evlilik birliğinin temelinde sarsılmasi nedeniyle dava açarsin ama bu anlattığın nedenlerden dolayı boşanmaz hakim. Boşuna verdiğin 250 lira harç parasıyla kalırsın.

Ayy okurken içim ezildi yaa. Valla aynısı bende de vardı ama ben nişanlıyken bitti. Dört ay cok erken bir süre evliliğiniz henüz oturmadı yapıcı olmya calısın. Herşy düzelir

Bu sebeplerlé hakim sizi boşamaz. Bence bunlar boşanmak için yeterli sebep değil zaten. 4 ay çok erken evlilik kurmak zor bitirmek 5 dk. Mahkeme 5 dk süruyo. Ve herkes kendı yoluna. Bence siz düşünün bu adamla 10 yıl sonra bir karede kendinizi görebiliyor musunuz? Cevabınız hayırsa başka sebepleriniz vardır boşanmak için. Fakat annesi böyle dedi şöyle oldu vs ile evlilik bitmez. Evlilik böyle bir şey zate aileler olaya dahil oluyo iyi gün oluyo kötü gün oluyo. Siz sevginizı ölçün seviyorsanız düzelebilir. Karşılıklı fedakarlık gerekir. Sevmiyorsanız boşanın tabi. Çekişmeli boşanmaya genelde kötü olaylar yaşanıyor taraflar birbirine iftira atıyo hakaretler ediyo. Siz emin değilseniz bu yola hiç gitmeyin. Bitmeyecek evliliğiniz de biyer bu süreçte. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar bence bir süre daha şans vermelisiniz. ama kv eşinize bişeyler yaptırmış olabilir önce onu çözün. sonra eşinizin hareketlerini gözleyin. zaten bişey varsa ki bence kesin var o zaman mutlaka sizden şans isticektir

Mesajınızı baştan beri okumaya başlayınca esınızle bıre bır sorun yasamadıgınızı ,aılelerin -Dış etkıler -sızı yıprattını düşünüyorum. Bence bıraz zamana bırakın . Esınızın aılesı oğullarının evlendıgını kabullenememiş daha. Siz gercekten eşinizi sevıyorsanız,oda sızı tabıkı. Dış etkıler sızı bu kadar yıpratmamalı. İzin vermeyın. Gerekırse uzaklasın. Ama esınızın aılesını sevmedıgınızı hıssettırmeyın. Bu onun en buyuk kozu olur ayrıca sızi her seferde haksız konuma dusurur esınızın gozunde.

Ilk kez birinin bosanmak istemesini destekliyorum cok yerinde ve dogru bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…