- Konu Sahibi ozdemircan
-
Tartıştık ne varsa içimde kustum senin ailen bunları yapmalarına rağmen ne yüzlerine saygısızlık yaptım ne arkalarından dedim. İlk defa ayrı yatıyoruz bugün ben boşanmayı düşünüyorum onun ne yaptığı umrumda değil ailesi ile mutlu olsnEşiniz bunu dedi sonrada karşılıklı boşanmaya mı karar verdiniz anlamadım, sonunu açık bırakmışsınız
Kendisi sebepsiz yere insanlara tavır alan küsen biri. Bunu oğlu da biliyor benim annem böyle bi şeye takılır siler konuşmaz alıştık diyor. Ben görümcemin kayınvalidesinden tutun tüm akrabalarına kadar çağırdım eşim o gün evden çıkarken anneme bizden kimse gelmeyecek dedi başından belli etitler yani. Ben görümce nin kv kadar gittim görümcelerini kv sini alıp gelebilirdi en basitinden. Malum onları çok sever anasına ezdirmez ama benim koca ilk ezilecek bizimkileri görür Daha ne diyimadamı doldurmuşlar kabul
söylediği laf hoş değil kabul
ama siz de onun annesi hakkında bir şeyler söylemişsiniz
o da düşündüğünü ya da düşünmesinin sağlandığını söylemiş işte
esasen içinde tutmuş tutmuş tutamamış
saba söyleme demişlerdir ama o söylemiş
yalnız ben şu gelin mevlüdüne takıldım
annesi gelmez zaten görümce de gelmedi demişsin
eee başka kimseyi çağırmadın mı
yani sizden sadece annen ve ablan mı vardı
yoksa dıdının dıdısı mı
şahsen görümce vs değilim ama görümce olsam senin tüm sülalenin arasında tek başıma ayrık otu gibi oturmak istemem
mevlüte annesi gelemdiği halde onunla oturan eşin annesine neden gel demedi diğer eş dıost akraba neden yoktu
bir de sdizden geçmiş de okuyanlar için
bir şeyden dolayı kızdı ise sonra olmamış gibi yapmayın cici gelin moduda geçmeyin
söykediğiniz hiç birşeye takılmadım. sadece, düğün öncesi düya kadar işaret gördüğünüz halde neden o nişanı çıkarıp atmadınız, o imzayı neden attınız? bir kadın neden böyle yapar? burayı takip ettikçe hemcinslerimi anlayamıyorum günden güne. en ufak saygı ve sevgi görmediğiniz eve neden gelin gidiyorsunuz ya?
Annesi henüz hiç evimize gelmedi ama bizimkiler sık sık gelir hatta geçen gün kar yağdı kombileri bozulmuş 2 gün bizde kaldılar benimki annesine ailemin bizde kaldığını söylediyse hasedinden doldurmuştur oğluşunu. .. sinir harbi yaşıyorum geceden beriYa arkadaş ararım anasını ablasını danasını ağzıma geleni sayarım bu nedir hem paranıza ortak hem eşinize alsınlar tepe tepe kullansınlar çok seviyordu madem ailesini niye evlendi sende deseydin anam sana yetişemez kşm bilir anan bacın ne yedirdi içirdi yada ne soktular bilinç altınada kabus görüyorsun gerçi kabusa gerek yok anneni görmek yetiyor deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?