:) denedim bu yöntemi. Call of duty bitirdim sirf inadimdan. Onu oturtmadim ben oturdum oynadim sabah aksam. Noldu biliyor musunuz? Benim gizlice oynarken videomu cekip babama abisine anneme felan gonderdi. Bakin nasil oyun oynuyor bana laf ediyor imasi ile. Ki ben oyun oynarkende yanimdan ayrilmiyordu cok hosuna gidiyordu[/QUOTE
canım o zaman sanal gerçekliği reel gerçeklik yapıyorum kocişim diceksin kafasını monitöre sokacaksın ama öbür taraftan çıkması lazım yoksa düzelmez. Erkek kardeşim de sevgilim de bu cinsten. Nefret ettim. Allah sabır versin.:) denedim bu yöntemi. Call of duty bitirdim sirf inadimdan. Onu oturtmadim ben oturdum oynadim sabah aksam. Noldu biliyor musunuz? Benim gizlice oynarken videomu cekip babama abisine anneme felan gonderdi. Bakin nasil oyun oynuyor bana laf ediyor imasi ile. Ki ben oyun oynarkende yanimdan ayrilmiyordu cok hosuna gidiyordu
zaten 4 ayda ayrılınmaz bu asılmıcak bisey degil aldatma ve siddet degil sonuctaBoyle oyun oynamak hobi degil bence cunku bu aşırı. Niye evlendim ben yalniz olmak icin mi? Ben burda sizinle derdimi paylasirken onun yan odadan kahkahalarini duyuyorum. İçim daglaniyor resmen. Ben ayrilik dusunmuyorumki sadece çare ariyorum
Cok uzuluyorum. Kac gece agladim yattigim yerde bilemezsiniz. Sirf dayanamadigimdan. Ama dun tartışınca bana ne dedi biliyor musun? "sonrada agliyorsun yok ben hic huzurlu olamicakmiyim diyosun" dedi bide taklidimi yapti. 26 yasindayim hayatimda bu kadar sık agladigimi hatirlamiyorumAşağılayıcı tabi de.
Adam yeni evli, karısıyla bir dünya yeni hobi keşfedebilir.
Bunun yerine bilgisayar oyununu tercih ediyor oluşu ciddi bir sorun.
Cok uzuluyorum. Kac gece agladim yattigim yerde bilemezsiniz. Sirf dayanamadigimdan. Ama dun tartışınca bana ne dedi biliyor musun? "sonrada agliyorsun yok ben hic huzurlu olamicakmiyim diyosun" dedi bide taklidimi yapti. 26 yasindayim hayatimda bu kadar sık agladigimi hatirlamiyorum
zaten 4 ayda ayrılınmaz bu asılmıcak bisey degil aldatma ve siddet degil sonucta
ama onuda anla demekki daha ta olgunlasmamıs simdi burda yazarlar hemen neden evlenmis o zama d,ye asık olmus evlenmis yanii
tam tersi onıu evde rahat bırak biraz kendini anlasın bilsin bellki aileside öyle davranıyodu ama sen onu rahat bırak iyiki evlendim desin erkek evine girdimi oh be desin yavas yavas cekersin kendine her erkegin bi noktası vardır ordan yakalı kastetedigim o aptla düsünce degil kırmızı gecelik muhabbeti
oyun oyna plastation mesela bayılır erkekler kendi seylerini seven kadınlara birlikte maca git ona tuttugu takımın tısortunu al ve arkasına adını yazdır sayı olarakda memleketi hangi plakayla onu yazdır vs vsvs bu artar yanii
Yokluğunuzda hiç kalkmaz heralde bilgisayarın başından. Yani ceza vericem diye gidip ödül verebilirsiniz. Zaten adam yoktan yere tartışalım da karışamasın kafasındaymış. Ciddi ciddi konuşun. Artık bu hastalık olarak geçiyo. Bağımlılık yani. Tedavi olması lazım.Ben asla istemedim bilgisayarini evimize getirmesini. Ama getirdi. Borc harc icindeyken bilgisayar masasi sandalyesi kirlentine kadar aldi. Saatlerde oyunda kulaginda kulaklik birileriyle konusuyor. Bende burda kendi kendimi yiyorum. Ustelik izindeyim evdeyim oda evde haftaya ikimizde izindeyiz ve o butun gun bilgisayar basinda olmak icin firsat kollicak. Küs olmadigimiz zamanlar ben uyuduktan sonra gecip oynuyor. Ailem baska sehirde haftaya onlarin yanina mi gitsem 3 4 gunlugune akli basina gelir mi
Ağzına bir tane çakacaksın.
Valla bilemem sorununu ne derece çözer ama tek başıma ağlamam ben
ağlatırım da..
Birlikte oturur ağlarız iyi olur.
Böyle yapacakmış madem neden gerek duymuş evliliğe?
Saksıdaki bitki gibi bir yaşam istiyormuş madem kimsenin başını yakmasaymış.
Çok sinirlendim.
Sorunu cozmek için artik ondan bir adim beklicem. Kendimi çekiyorum artik
Bebişim o zıkkımda bi oyunda sen öğreniyorsun ve bağımlısı gibi takılıyorsun. Ama yemek yapma evi toparlama hatta pazar günü gözünü açar açmaz çay demlemeye değil bilgisayara koş. Bu sefer bilgisayar sırası için kavga edin. Belki anlar kömüş cinsi. Benim erkek arkadaşım evden çıkmıyordu o da xbox hastası yemek dahi yemeden 24 saat fifa oynuyordu. Ben de bi araba yarışı buldum. Beni eve çağırıyo ya hayvan yemeği yapılsın evi toplansın o da kıçını oyundan kaldırmasın diye. Konuşmadan yüzüne bile bakmadan hırslı hırslı yarış yaptım saatlerce. Çünkü bi kere makinanın kendine zarar vermeye korktum ama kolu bozdum gazoz döktüm. Para etmedi. Böyle denedim. İlk bi algılayamadı hoşuna gitti falan. Sonra bi kavga kıyamet xbox duvardan sekti. Tavsiye ederim.
seni biraz merak etmesini sagla o aksam evd eoyun oynarken sende odaya not bırak git kızlarla kahve icmeye mesela yakın yerde avm varsa takıl gez nete ekle özellikle eglendigin seyleri yazSorunu cozmek için artik ondan bir adim beklicem. Kendimi çekiyorum artik
Bu kadar ağladığına değmez. Umrunda değilmiş gibi davran. O evde iken, yokmuş gibi yaşa hayatını. Muhabbet etmeye çalışma. Sende başka birşeyle uğraş ve saatlerini onla geçir. Yani sen de aynı kocan gibi ol. Bunu uzun süre devam ettir. 35 yıllık hayatımda şunu gördüm ve anladım ki bu erkek milletinin üzerine düşüp kıçını kaldırmayacaksın. Bak bir dene. Birşey kaybetmeyeceksin.
Planlar yaparken bile onu dahil etme. Ailene giderken bile. Çık git onu çağırma. Ya da dışarıya çarşıya çıktığında bile. Zaten senin koca vasıfsız eleman. Kendi halinde takılıyor. İyice vasıfsız yap
Ve bir dahaaaaaa ağlama. Hele hele onun yanında asla......
Boşa bekleme o salak oyunun başından kalkıp gelmez bence.
Bir de rahat eder kafası ohh sustu diye sevinir.
Çocuğa koyar gibi saat koysan.
Haftalık plana uyarak oyun oynasa olmaz mı?
Bu öneriyi sen yap.
Bakalım adım atacak mı yoksa bencilce inat mı edecek?
Kendimi sartliyorum aglamicam diye. O sekilde dalga gecmesi cok zoruma.gitti inanin. Sizin dediginizi deniycem zaten konusmuyoruz suan ben kendi halimdeyim annemle tlfda konusurken bisey anlamasin diye cabalarken o ise sanal arkadaşlarıyla egleniyor.
Ona haftasonlari 2 3 saat oyna demistim zaten ama nafile.. bgisayarini benden daha cok seviyor demkki oyunlari aile huzurumuzdan daha önemli. Allah islah etsin diyorum artik elimden bisey gelmiyor
Daha cok beklersin ozaman. Aman ayrilma. Tek basina otur salonunda.
seni biraz merak etmesini sagla o aksam evd eoyun oynarken sende odaya not bırak git kızlarla kahve icmeye mesela yakın yerde avm varsa takıl gez nete ekle özellikle eglendigin seyleri yaz
Eşim de böyleydi,ne kavgalar ne kavgalar,baktım olmuyor,2 bin liralık bilgisayarına acımadım bile,ayaklarımın altında çiğnedim,sonra al sana oyun dedim Sonra tekrar yükledi sonra ben bilgisayarın üstüne su döktüm...en son da rest çektim boşanmak için,blöf değildi ve artık oynamıyor şükür
Sadece haftasonu olduğu için hoşuna gitmemiştir o teklif.
Her güne koy ama mesela her gün 1 saat de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?