4 aylik evliligimde hayattan sogudum..

zaten 4 ayda ayrılınmaz bu asılmıcak bisey degil aldatma ve siddet degil sonucta

ama onuda anla demekki daha ta olgunlasmamıs simdi burda yazarlar hemen neden evlenmis o zama d,ye asık olmus evlenmis yanii

tam tersi onıu evde rahat bırak biraz kendini anlasın bilsin bellki aileside öyle davranıyodu ama sen onu rahat bırak iyiki evlendim desin erkek evine girdimi oh be desin yavas yavas cekersin kendine her erkegin bi noktası vardır ordan yakalı kastetedigim o aptla düsünce degil kırmızı gecelik muhabbeti

oyun oyna plastation mesela bayılır erkekler kendi seylerini seven kadınlara birlikte maca git ona tuttugu takımın tısortunu al ve arkasına adını yazdır sayı olarakda memleketi hangi plakayla onu yazdır vs vsvs bu artar yanii

Aşağılayıcı tabi de.
Adam yeni evli, karısıyla bir dünya yeni hobi keşfedebilir.
Bunun yerine bilgisayar oyununu tercih ediyor oluşu ciddi bir sorun.
Cok uzuluyorum. Kac gece agladim yattigim yerde bilemezsiniz. Sirf dayanamadigimdan. Ama dun tartışınca bana ne dedi biliyor musun? "sonrada agliyorsun yok ben hic huzurlu olamicakmiyim diyosun" dedi bide taklidimi yapti. 26 yasindayim hayatimda bu kadar sık agladigimi hatirlamiyorum

valla ergenler oynyainca pedagoga goturuyolar seninki evklendigine gore buyumus normal psikolog is gorur

Ağzına bir tane çakacaksın.

Valla bilemem sorununu ne derece çözer ama tek başıma ağlamam ben
ağlatırım da..
Birlikte oturur ağlarız iyi olur.

Böyle yapacakmış madem neden gerek duymuş evliliğe?
Saksıdaki bitki gibi bir yaşam istiyormuş madem kimsenin başını yakmasaymış.
Çok sinirlendim.

Onuda yaptim zaten oyun oynarken gittim.yaninda oturdum cayini meyvesini goturdum.guldum masaj yaptim. Ama abartti artik
Ben ona bakmak icin 1 evin sorumlulugunu te basima almak yemegini camasirini utusunu yapmak icin evlenmedim. Hicbirsey kar etmiyor..

Yokluğunuzda hiç kalkmaz heralde bilgisayarın başından. Yani ceza vericem diye gidip ödül verebilirsiniz. Zaten adam yoktan yere tartışalım da karışamasın kafasındaymış. Ciddi ciddi konuşun. Artık bu hastalık olarak geçiyo. Bağımlılık yani. Tedavi olması lazım.

Sorunu cozmek için artik ondan bir adim beklicem. Kendimi çekiyorum artik

Bu kadar ağladığına değmez. Umrunda değilmiş gibi davran. O evde iken, yokmuş gibi yaşa hayatını. Muhabbet etmeye çalışma. Sende başka birşeyle uğraş ve saatlerini onla geçir. Yani sen de aynı kocan gibi ol. Bunu uzun süre devam ettir. 35 yıllık hayatımda şunu gördüm ve anladım ki bu erkek milletinin üzerine düşüp kıçını kaldırmayacaksın. Bak bir dene. Birşey kaybetmeyeceksin.

Planlar yaparken bile onu dahil etme. Ailene giderken bile. Çık git onu çağırma. Ya da dışarıya çarşıya çıktığında bile. Zaten senin koca vasıfsız eleman. Kendi halinde takılıyor. İyice vasıfsız yap

Ve bir dahaaaaaa ağlama. Hele hele onun yanında asla......

Boşa bekleme o salak oyunun başından kalkıp gelmez bence.
Bir de rahat eder kafası ohh sustu diye sevinir.

Çocuğa koyar gibi saat koysan.
Haftalık plana uyarak oyun oynasa olmaz mı?

Bu öneriyi sen yap.
Bakalım adım atacak mı yoksa bencilce inat mı edecek?

İşte benim kızım:))

Son düzenleme:
seni biraz merak etmesini sagla o aksam evd eoyun oynarken sende odaya not bırak git kızlarla kahve icmeye mesela yakın yerde avm varsa takıl gez nete ekle özellikle eglendigin seyleri yaz

Kendimi sartliyorum aglamicam diye. O sekilde dalga gecmesi cok zoruma.gitti inanin. Sizin dediginizi deniycem zaten konusmuyoruz suan ben kendi halimdeyim annemle tlfda konusurken bisey anlamasin diye cabalarken o ise sanal arkadaşlarıyla egleniyor.

Ona haftasonlari 2 3 saat oyna demistim zaten ama nafile.. bgisayarini benden daha cok seviyor demkki oyunlari aile huzurumuzdan daha önemli. Allah islah etsin diyorum artik elimden bisey gelmiyor

Sadece haftasonu olduğu için hoşuna gitmemiştir o teklif.
Her güne koy ama mesela her gün 1 saat de..

Daha cok beklersin ozaman. Aman ayrilma. Tek basina otur salonunda.

Evlenmek kolay bisey mi anlasamadim uyusamadim hadi ayrilayim diyeyim. Once caba sarfetmek lazim dimi en azindan basimi yastiga rahat koyabilmek için. Herkes kendinden sorumlu. Eminim Allah herkesin niyetinide kalbinide biliyor. Sabrediyorum sadece.

seni biraz merak etmesini sagla o aksam evd eoyun oynarken sende odaya not bırak git kızlarla kahve icmeye mesela yakın yerde avm varsa takıl gez nete ekle özellikle eglendigin seyleri yaz

Bugun tamda dediginizi yaptım malum izinliyim çıktım tek başıma. Aksam 6ya dogru eve gelmeyi dusunmuyor musun diye aradi. Gelincede suratima bakmadi. Kapayi açtı ve bilgisayar odasina geri girip kapisini kapatti

Aynen ya kır at bilgisayarı, ne yapabilir :)

Sadece haftasonu olduğu için hoşuna gitmemiştir o teklif.
Her güne koy ama mesela her gün 1 saat de..

Inanin nefret ediyorum böyle seylerden ya o.cocuk mu ben ebeveyn miyim istemiyorum bu sekilde davranmayi ama mecbur birakiyor. Onceden olsa dedginizi yapabilirdim ama artik hicbir cikari yok birakacak oyunu yada evde huzur olmayacak kendi secimine bırakıyorum yeteri kadar müsemma gösterdim yoruldum.

Ne kadar ev işlerine önem veriyorsun bilmiyorum. Ama eğer titizsen, sabah, akşam kahvaltısı yemeği önüne geliyorsa yapma. Sorumluluklarını yerine getirme. Kalk kendin kahvaltı et, yemek ye. Çamaşırlarını yıkama. Kendilerininkini yıka. Kirli sepetimde hususi ayır. Giyecek kıyafeti kalmasın. Elbet gelip sana neden diye soracak. Sen kocalık görevlerini yerine getir ben de karılık görevlerimi yerine getirmeye başlarım de. Madem ağlamana gülüyor, ona insanlık, vicdan yaramıyor. Bilgisayar odasını temizleme leş gibi kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…