4 aylik evliligimde hayattan sogudum..

Gerekmedikçe konuşmayın konuşurken de yüzüne bakmayın...kendinizle ilgilenin umursamayın.yemek yapmayın bilgisayarı yesin.

Bu boyle devam edecekmi hep diye alip karsiniza konustunuzmu. Empati kurmasini isteyin ondan. Boyle devam edecekse ayrilirim diye uyarin

Hiç orta yol bulmaya yanaşmıyor mu? En azından resti çekşn sormada hadi acıdım 3/5 saat oyna falan deseniz :)

Saglam bir bagimliysa senden sogur, bosanir ama yine birakmaz. Seni cok seviyorsa kendine hakim olabilir. Ben de oyun oynuyorum ama bir ozelligim var sıkılıyorum bir sure sonra. Ama o zevk aldigim donemde kimseyi dinlemem oynarim.

Cik git arkadasim sen de. Kendini gezmelere alisverise ada. 1 gelmez 2 gelmez 3. sen nerdesin diye seni arayip sormaya baslar.

yaşınız kaç bilmiyorum..ama yaş ilerledikçe sorumluluklar arttıkça değişme ihtimali yüksek... daha yeni evlisiniz.. bence biraz zaman ver. sende banada bir bilgisayar alalım de.yada telefonundan sende oyna... birlikte oynayabileceğiniz oyun konsollarından alabilirsiniz .hemen kutuplaşmayın... ortak noktalarınızı bulun.

Bugun tamda dediginizi yaptım malum izinliyim çıktım tek başıma. Aksam 6ya dogru eve gelmeyi dusunmuyor musun diye aradi. Gelincede suratima bakmadi. Kapayi açtı ve bilgisayar odasina geri girip kapisini kapatti
Vallahi tam sopalık senin koca

Bence interneti kes. Hicbiseyden haberin yokmus gibi davran. Bizim internet kablosu tesadufen koptu 4 ayda cozuldu problem. Sizin de bu kadar uzun surerse belki bu arada biraz olsun rehabilite olur.

çok abartmayın hemen boşanmak filan.alttarafı oyun oynamış...hoş görülü olmak lazım.

benim eşimde öyle yapardı ... derdim en azından kapıdan girince bi halimi hatırımı sor.. yüzüme bak:) .. değişiyor tabi zamanla... bir kere öyle yaptı diye hep yapacak değil. kırıldığını belli et hatta söyle. çok kişiselleştirme. yani seni sevmiyor filan değil.bilgisayar odasına giripte kapıyı kapatmasına dikkat et sadece... kahveni çayını yap al git yanına

Maalesef ya durumu oldugu gibi kabulleneceksin ya bosanacaaksin. Bagimli oldugunu da kabul etmiyormus. Bi secenek su olabilir. Sende surekli internet sitelerinden alisveris yap arkadasim. Bir konuda canini sikacak bir bagimlilik goster. Bak bakalim nasil oluyormus dercesine. Anlar belki hatasini. Bi dert vereceksin ki o dertle ugrasmaktan vakti bilgisayara kalmasin..

Ona gore ben tlf bagimlisiyim sorunlu olan benim zaten bilgisayar konusu acilinca sende tlfla ugrasiyosun diyerek uste cikiyor. Saat konusunda anlasamiyoruz sınırını bilmiyor. Suanda benden ozur bekliyor inanin. Kendini asla hatali gormuyor simdi konussak beni suclu cikartir yine. Yanlis biseyler yaparsam biliyorum onlari koz olarak.kullanicak cunku aylar once yasanan seyi tartisinca geri ortaya cikarma gibi bir huyu var yemin ederim.nefret ettim evimden de evliligimden de cocukla evlenmisim ben ya şu saat oldu hâlâ odasında. Hosgoru vs o evreleri gectim ben çünkü faydasiz. Ne diyim Allah yardimcim olsun. Bunu boyle cekmem ama. Evlendim diye hayatimi ona adamadim. Duzelmezse yolu gostercem

Bence sende oyna_ yani onun gbi oyun bagimlisi olmus süsü ver kendine hatta o oynarken surekli rahatsiz et ,onu kaldir sen otur pc nin basina onun gbi davranmaya basla esin eve geldiginde esinle ilgilenmek yerine oyunla ilgilen tabi onceleri zor olur ama birz sabretmelisin ((belki zamnla bunun nasil bi hata oldugunu oda gorur(((((( bir firkir sadece))))

Kapıyı kapatmasına dikkat et demiş ya durugunes çok haklı
Bu oyunu bahane edip başka bişeyler yapıyo olabilir tepesinden ayrılma sırnaş özlüyorum sen oynarken izlemek hoşuma gidiyo falan de ya oyunun arkasına sığınıp başka işler çeviriyor ya da kendine özel bi alan yaratmaya çalışıyor uzmanlar diyor ya yanlız da zaman geçirin falan kişisel hobileriniz olsun dipdibe birbirinizi sıkmayın diye öyle de olabilir kısıtladıkça ballanacaktır

Ayrı oda nedir? Insan aynı evde de mi esini ozlermis?
Bence siz de bir şeylere dalıp evi ihmal edin. Onu ihmal edemezsiniz adam sizde değil çünkü. Yemeği utuyü falan ihmal edin bakalım.

küsüp kenara çekilme, kavgayı uzat. rahat verme ona o odada

Boşanmak çözüm mü ? Kesinlikle hayır. Sizde oyunu oynayın birlikte. Bi zaman sonra sıkılıcaktır. O sizinle vakit geçirmek için zaman yaratmıyosa o zamanı siz yaratın. Eşinizi 4 duvar arasında yalnız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…