4 aylik evliligimde hayattan sogudum..

Benim eski eşim oyun yüzünden normal hayatından vazgeçmişti. Herşeyimizi klanına göre ayarlıyorduk ve maalesef bağımlılar vazgeçmiyor. Ya alın karşınıza konuşun ciddi ciddi ya da kapıyı gösterin. Kendi bilir. Anasının evinde bol bol oynasın.

Onun isyeri 2 saat uzaklikta benimkisi yarim saat. Kahvalti etsin diye 6 ceyrekte kalkiyorum hazirliyorum uyandiriyorum. Dun giymedigi bir.gomlegi gosterdi utule.diye kendin utule dedim ben bilmiyorum dedi ozaman rica et benden dedm tamam istemiyorum dedi. Aksam dogru duzgun yemek yapmadim makarna yaptim onuda kendisi koydu tabagina odasına götürdü yedi. Hic ilgilenmicem onunla artik yeter. Ben bunlari haketmiyorum. Kendisine sorsan benim ozur dilemem gerekiyor ondan. Ahh ah

Bu secenegi ona soylecek gucum yok benim cok kirginim karsisinda gözümün dolmasindan korkuyorum asla bidaha agladigimi gostermicem ona kendime soz verdim. Bikac gun bu sekilde giderse mutlak son o ama belki daha iyi olurum

Bu işin çözümünün türlü yolları var.

Sende onunla aynı oyunu oynuycaksın tek muhabbet oyun olucak olmadı mı

Elektrik faturasını yatırmıycaksın oyun net olmadan da vakit geçirilebileciğini göstericeksin o da mı olmadı

Evde durma oazar sabahı erkenden kalk çık dışarı arkadaşlarınla takıl tek takıl akşam yatmaya git eve
Evde temizlik yemek hiçbişey yapma çamaşırlarını yıkama
Bu da olmuyo anlamıyosa herkes geldiği yere geri dönsün

Bugun tamda dediginizi yaptım malum izinliyim çıktım tek başıma. Aksam 6ya dogru eve gelmeyi dusunmuyor musun diye aradi. Gelincede suratima bakmadi. Kapayi açtı ve bilgisayar odasina geri girip kapisini kapatti
sen biseyi yanlıs yapıyosun ama ne seni aradıgında o daha konusmadan ayy valla sekerim napıyım benim kocamda hep yok hep tek basımayın napıyım bende takılıyorum kahve iciyorum alısveris yapıyorun dicektim gıcık gıcık konusup zordan cıktıgını belli etmissin erkekler gercekten cocuk tur hamurunu bilen bş kadın o erkegi avucunda oynatır erkek zanneder ben agayım pasayım ama aslında kadın her istedigini yaptırıyodur

aynen kız kıza toplantılar yap boz onun rahatını aksam cayı kahvegi gece partısı tabi hangi sehirdesin bilmiyorum ama

Oyy işin çok zor. Bnim oda arkadaşımın sevgilisi oyun bağımlısıydı. Kız kalkıp Batman'a gitmişti çocuk oyundan başını kaldırıp yüzüne bakmamıştı da ayrılmıştı en sonunda. Oyun bağımlısı olunca kolay kolay vazgeçemiyorlar sanırım. Siz evlenmişsiniz artık hem de daha ilk zamanlarınız evliliğin tadını çıkarmak gerekirken seni yalnız bırakması çok kötü. Nasıl çözüm bulabilirsiniz bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun.

Aaaaaa bizim ilk yıllarımız !! ne yapsan bir işe yaramıyor .ben yatak odasından bile kovdum yastığını attım kapıya orda yatıver madem diye .sürekli ps oynardı üçe kadar bende aynı senin gibi dert eder üzülür ağlardım tam anlamı ile hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum .açıkçası nasıl vazgeçti bıraktı anlamadım ;sanırım tüm oyunları oynadı tüketti, Yen'i oyunda o aralar çıkmadı ilgisi başka şeylere yöneldi, Yen'i arabaya borçlandı ,oyunlarda malum pahalı para vermek istemedi .bir bıraktı o arada bende hamile kaldım ve herşey değişti 8 yılı devirdik çok şükür !!şuan mı napıyor.candy crush oynuyor telefonda ama dizimin dibinde

Kendine bir kedi al onla ilgilen onla oyna kafana göre takıl o evdeyken arkadaşlarını çaya davet et ya da sen çık komşuya annene vs bir yere git .. Daha başlardasın hep yanında olma arzusu içinde olacaksın ama geçecek emin ol bu yanımda olsun benle ilgilensin tutkusu.. Sizde keyifli uğraşlar bulun süslenin püslenin evde öyle gezin mesela erkenden süslü gecelik giyin salonda oturun alın kucağınıza cips kasesi takılın tvde telefonda.. Sonra yanınıza gelince trip atmayın sakın itersiniz başın gözün ağrımıştır o kadar oyun sonrası senin diyin öpün oyun oynarken çok şey kaçırıosun falan gibi şeyler söyleyin

aynen kız kıza toplantılar yap boz onun rahatını aksam cayı kahvegi gece partısı tabi hangi sehirdesin bilmiyorum ama
Ayy limonlu hanımın çok dolu tavsiyeleri gene . Adam oyundan başını kaldırmıyor çözümü kızlarla gezip evliyken bekar hayatı yaşamak mı yani.Bi git ya.

Ayy limonlu hanımın çok dolu tavsiyeleri gene . Adam oyundan başını kaldırmıyor çözümü kızlarla gezip evliyken bekar hayatı yaşamak mı yani.Bi git ya.
eeee sen hanım hanımcık oldun da ne oldu adam gene oyun oynuyoo yani taktigi degistirmek lazım

İyide yok öyle bi dünya arkadaşınla bir cikarsin iki cikarsin yok öyle bir çözüm .
en azından adamın dikkatini cekersin bu bile yeter kız suan ne diyo gözü kimseyi görmüyo diye süpe salıcan azcık adama karın nerde napıyo bensizde mutlu konusunu empoze ediceksin

Benim abim boyle, koskoca adam, eşinden ayrildi yeniden evlenmeyi dusunmuyor, kiz arkadaslari oluyor kizlarla bulusmaya gitmiyor bilgisayar basindan kalkıp. Tedavi olmayi da kabul etmiyor çünkü ona gore bu bir sorun degil... biz çözüm bulamadik, işlerini bile aksatmaya basladi babam gecti basina...

en azından adamın dikkatini cekersin bu bile yeter kız suan ne diyo gözü kimseyi görmüyo diye süpe salıcan azcık adama karın nerde napıyo bensizde mutlu konusunu empoze ediceksin
Neyse burda çözüm bulunacak bir mevzu degil bu küsmek bile işine geliyormuş adamın ki bagimli kişi için normal .
Ya konu sahibi sallamayacak bu durumu kabullenecek yada başka keskin üçlü çözümlere gidecek . .Bence biraz sabretsin derim. daha olmassa yol belli...

iyi geceler cnm gorunce dayanamadim yazmak istedim bende ilk evlendigimde esim sabah 9 da kahvalti yapip bilgisayara gecerdi aksam 10 da yatmak icin basindan kalkardi ilk evlendigimde cok ustelemedim baktim ki olucak is deil 12 saat oturuyor ben ise annesine babasina hizmet ediyorum cok yanlizlik hisetim dayanamadm gitim basinda kaavga etim birakip annemin evine gitim bi sekilde bizi baristirdilar 12 sat oturan adam gunde 3 sate dusurdu ama 3 saaten bi dakika ne eksik ne fazla 3 sati dolunca kalkiyordu sabir etim aradada tartistim kavga etim birak pc diye sonunda bi evladimiz oldu hamdolsun kizim buyudu ve bilgisayarla oynamak istiyordu onu rahat birakmiyordu son zamanlarda ayda bikere ustune gecmeye basladi ve tasindik yeni evde pc kurucak bos yer yoktu sonunda sati giti sukur Allahima ama okadar kabus gibiydiki ilk evlendigim yilar bilseydim evlenmezdim diyorum cok kotu pc bagimlisi olmak gercektn insallah esinizde bi sebeb vesile olurda birakir

Ben de çok severim bilgisayar oyunlarını.bence stres atmak kendini bu dünyadansoyutlamak için bire bir ..o şekilde deşarj oluyor bence onu da zor durumda bırakarak ikinizde üzülmeyin.ama süre konusunda anlaşın .mesela Lol diye bir oyun var .oyun süresi 30-40 dk arası değişebiliyor,uzun ya da kısa sürdüğü de oluyor ,onu oynuyorsa mesela 2 kere girsin,ya da 2 saat bilgisayarda vakit geçirsin.o zaman sizle de daha eğlenceli vakit geçirir.öbür türlü kııtlrsanız bence sizden bile soğuyabilir.ben söyle düşünüyorum siz de mesela düşünün,çok yapmayı sevdiğiniz bir şey var ve eşiniz yapmanızı istemiyor bu sigara olur makyaj olur.ömür sizin ömrünüz.o ömürde. Berabersiniz,.mesela ben gezmeyi görmeyi çok severim.ve bunu engeleyecek biriyle büyük konuşmıyım ama zor yani.ortak bbir yol bulmaya çalışın sizde,umarım anlatabildim.yani ya o ya ben gibi bi şey derseniz hem mutsuz olur hem sizi mutsuz eder,

Amin insallah inanin böyle oldugu icin cocuk dahi yapmak istemiyorum duzelene kadar. Ya insanin aile huzurundan onemli mi? Ikimizde gurbetteyiz bi sehirde ne onun nede benim ailem burda arkadas felanda sayılı. Birbirimizden baska kimsemiz yok. Gercekten cok zor bir durum icindeyim eşimi özlüyorum resmen ne kadar sinirlensemde halimize üzülüyorum kendime acimaya basladim ben bunu hakedecek ne yaptım acaba diye. Fazla fedakar olmak sanirim herseyi 4 4 luk yapmaya calismak ilgilenmek sucum bu. Konusmicam bi süre zaten onunda umrunda degil.inanamiyorum su duruma ya adam resmen bilgisayar odasina taşındı. Bugun 4 gibi evdeydi ben sonradan geldim dusunun kac saattir oyun oynuyor. Guclu olucam ama burnundan getiricem onun yeter bu umursamazligi vallahi biktim tukendim

Ben o istedi diye 10 yildir ictigim sigarayı biraktim.. sure yok onun icin arkadaslariyla team.speakten konusuyor surekli bi oyundan bi oyuna geciyor csgo ve gemi oyunu oynuyo surekli maç yapiyolar. Bu onun seçimi benim değil o oyun oynamayi huzurumuza degisiyorsa napabilirim.. sadece üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…