4 aylık evlilik tv ve tablet oyun sorunsalı..

Yemek yedikten sonra o koltuğuna çekiliyor tv izlerken oyununu oynarken arada da sohbet ediyoruz işte. Ben 30 eşim 31.Normal zaman derken ,Eve gelir hemen üstünü değiştirip tvyi açar.

İnşallah bebek dusunmuyorsundur??
HAYatımda en çok istediğim şeydir bir anne olmak çocuk sahibi olmak bir kızım olmalıydı.Tabi sağlıklı olsun kız erkek farketmezdi. Ama böyle bir evlilikte asla düşünmüyorum maalesef
Allah size kolay bir Doğum nasip etsin .Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Canimmmmmmm, Rabbim tez zamanda seninde gonlundekini versin

Yani durum değişik inşallah duzelirsiniz

Uzun bir süre çocuk düşünmeyin.. Eşinizde değişim olmazsa; (ki bence olmaz) siz de çocuğunuz da çok mutsuz olursunuz.. Özür dileyeceğine özür bekliyor. Yeni evlisiniz, alışma süresi olur diyeceğim ama; eşiniz size saygı duymuyor gibi. Evlendiginin farkında değil, bekar hayatı yaşamak istiyor, sizin tepkinize karşılık psikopat oldugunu bilseydim evlenmezdim diyor. İyice gözlemleyin, bu adamdan koca da baba da olmaz gibi.

Hissediyorum hemde önceki konularimdan dediğim gibi evimden uz başka bir sehirdeyim hiç arkadaşım yok burada kimsem yok. Ama kendime bakmam lazım. Olan hem biz kadınlara oluyor. Hep biz yıpranıyoruz

Beğenmeme butonunu eşin için bastım. Çok sinir oldum. Taviz verme. Kendi kendine yaşasın

Sadece kapı çalma konusunda haklı bu heryerde nezaket kuralı. Ama onun dışında iğrenç ama genelde bu sitede bu tarz konular yazan kadınlar bir kaç ay sonra hamileyim diye konu açıyor ne yazık ki

ahey ahey ahey...17 yıllık evliyim, şu stratejilerin birini bile bilmem,oyun oynarken en heycanlı yerinde seksi gezmeler felan 40 yıl düşünsem aklıma da gelmez...tebrik ediyorum bacım, erkek ehlileştirmede sensei doğmuşsun, bordo bereli olmuşsun resmen respect

Eşiniz değilde sanki çocuğunuz gibi anlattınız. Anneler yasak koyar saatle izin verir ya

P piraye bordo bereli çok güldüm.

Eşiniz değilde sanki çocuğunuz gibi anlattınız. Anneler yasak koyar saatle izin verir ya
sen stratejileri okudun mu? adam bu kadar çabaya entrikaya karşı evde parmak kaldırarak konuşsa , izinle tuvalete gitse yine de hakkını ödeyemez bu bacımın bilmiyorum ben çok etkilendim şahsen

Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm , empati kurabildiğim üyelerdensiniz.Çok aklı başında , egitimli, kendisine saygısı olan bir kadınsıniz anladığım kadarıyla ve tecrübeme dayanarak eşinizin aileden gelen dinamiklerine dayanan tavrını kendinize olan saygınızı yitirmeden düzeltebilmenizin çok zor olduğunu söyleyebilirim. Seviyorsanız çabalayın, aile terapistini şiddetle ve hemen öneririm, ama tek çabanız bu olsun çünkü bence siz hiç hata yapmamışsıniz, düşünce ve tavırlarınız akılcı ve tutarlı olmuş...sevgim tükendi diyorsanız yol yakınken ayrılın, çocuk yapmayın....hakkınızda hayırlısı olsun

4 aylık karısına psikopat teşhisi koyan koca, aile terapistine gitmeyi kabul eder umarım. Terapist bu kocayi düzeltebilirse belki, aksi halde; konu sahibesinin ömrü bu kocayi düzeltmeye çalışmakla geçer.

4 aylık karısına psikopat teşhisi koyan koca, aile terapistine gitmeyi kabul eder umarım. Terapist bu kocayi düzeltebilirse belki, aksi halde; konu sahibesinin ömrü bu kocayi düzeltmeye çalışmakla geçer.
Ben de o yüzden dedim canım, konu sahibinin tek ve yegane çabası bu teklifi eşine sunmak olmalı, o da sonradan içinde kalip pisman olmasin diye...eş kişisi kabul ederse bir umut düzelir, kabul etmezse -ki bence de etmez bu adam size katıliyorum- hiç uğraşmasın derim, ömrüne yazık

Son düzenleme:
Ben üç yıllık evliyim bende çok çektim sabah beş altı gibi oyundan kalkar yedide işe giderdi işten gelir yine oyuna otururdu evde sadece yemek sırasında birbirimizi görürdük. Biraz sabır birazda nasıl davranman gerektiğini bilceksin tamamen kesersen olmaz
Bende dillerini öğrenene kadar biraz çektim ama sonunda başardım evin reisi o yeterki ipler benim elimde olsun
Ya aslında onlarda çocuk gibiler bilmiyorum benim eşimin yaşı küçük belki onunda etkisi vardır

Çok teşekkür ederim.ikimizde dün çok huzursuzduk.Gece 3 e kadar uyuyamadık.Gece oyunu sildi eşim . Neden siliyorsun dediğimde ilişkime ,evliliğime zarar veriyor.Karım mutsuz oluyor .Onun mutluluğu içim sildim dedi. Sonra benim başımın etini yeme sakın dedim.Yok yok zaten birkaç aydan sonra oyun bitiyordu . Yemek konusunu da tekrardan konuştuk ,ben yemek yapmak istiyorum,masa toplamak değil dedi.İyi tamam yaparsın ,ama ben sana hiçbir zaman mutfağa giremezsin demiyorum ki ,geçenlerde mesaiye kaldım 9 da Eve geldim .10 da yemek yedik dedim .Bu kadar geç saatlerde yemek yenilmemeli dedim . Ben 10 da da yerim 7 de de yerim veya o gün hiç yemem dedi. Yemek hazırladığımda yemek yemek istemiyorsan söyleyebilirsin ben neden yemiyorsun demem ki dedim.Anlayacağınız yemek konusunda yol bu şekilde ilerleyecek Terapist olayını da söyledim o konu başka konuya geçti.Laf girdi araya kayndı gitti. Tv konusunda da Salı günleri o dizisini izleyecek karışmayacağım .Ama bende tabletini vermesini ,en azından telefondan bir tık büyük ekranda izlemek istediğimi söyledim.Tamam dedi.Şu oyun olayını nişan sürecinde yapmış olsaydı bu denli yüz göz olunmazdı .Daha 4 aylık evlilikte bu denli tartışmaların yaşanmaması gerekliydi . Bu oyun senden bişeyler götürüyor .Sağlığını bozuyor ,evliliğini bozuyor sen sonunda geç de olsa farkına varabildin dedim .Bir konumuz daha vardı .Benim ailemden biri geleceği zaman sen kavga çıkarıyorsun demesiydi.Bak bu kelimelern beni sinirlendiriyor ,neden bu şekilde düşünüyorsun dediğimde benim ailemi istemediğini düşündüğüm için biz hep o süreçte tartışıyoruz demesi oldu.bu tartışmaların saati,dakikası olmazki .geçenlerde benim kuzenlerim geldi .Onlar gelmeden yarım saat önce tartıştık .Sana ben böyle bişey mi söyledim. Durum o an o şekilde geliştiği için oluyor dedim. Yemek hazırlayan benim ,Uğraşan benim dedim .Kaldı ki eve misafir geleceği zaman senin veya benim taraftan olsun.Ona göre hazırlığımı yaparım .İnsan seçmem asla .Bir daha bu şekilde konuşmaması İçin uyardım.Bakalım inşallah düzeleceğiz.Ben ayrılmak İçin evlenmedim herkes gibi.elimden geleni yapacağım . Düzelmek istemezse benim yapacak bir şeyim yok.Çocuk düşünmüyorum.En az 1,5 sene.

Şu anda nasılsınız işinizle aranız tamamen düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…