- Konu Sahibi december3490
-
Bağımlılık zaten. O yüzden tatlı tatlı onu tabletinden ayırmaya bak. Eşini en iyi sen tanırsınKeşke olsa ,film izlerken de elinde oluyor oyuncak maalesef .Dizi film beni işimi kolaylaştırmaz maalesef .Sürekli yanında taşır haftasonu bir yere gidilecekse yanına alır.Annemlere gittiğimizde de oynar .bağımlılıktan öte başka bir şey bu.
Ben tabletini kirdiydim.Bunları söylüyorum yapıyor.Ama mesela benden önce Eve geldiyse asla bir iş yapmıyor.Ya uyuyor üz da tabletiyle oymuyor.Hep söylüyorum şirketin tableti birde .En sonunda bana o tableti kırdıracaksın diye ki asla öyle huylarım yoktur.İnşallah sonuç oraya varmaz.
Maalesef öyle.Umarım oturur.Sonu başka şeylere gitmesini istemem asla.Normalde sabırlı bir insan değilimdir.Sabır çeke çeke sabır tükendi bitti.ona söylüyorum bekar hayatın yok,tek başına yaşamıyorsun diye .Madem herşey ayrı yapılacaktı neden evlendin benimle dedim .Ben ailemle gayet mutlu bir şekilde yaşıyordum dedim.Senin böyle psikopat hastalığın olduğunu nerden bileydim dedi.Senşn böyle olacağını bilseydim ssninle evlenmezdim .Herşeyimi tek başıma yapıyorsam senin benim hayatımdaki önemin ne dedimOrtak bir zevkin,ortak bir dilin olmadığı uyumsuz bir evlilik.Daha çok yeni umarım oturur.Yalnız bu inatlaşmaları bırakmanız lazım.Eşine söyle artık bekar olmadığını hatırlasın.
Ee çünkü anlamıyor.kendi ailesini söylüyor .Bizim evde erkekte Kuman’da felan filan diye.Annesi de oğluyla konuşsun ne yapıyım yani artık .4 ay boyunca sürekli konuşuyorum olmuyorAnnesine neden söylüyorsunuz? Siz de evlilik ne bilmiyorsunuz.
Sakın kv devreye sokmayınYani bu şekilde olacağını bilseydim evlenmezdim Açıkcası ki kendisi nişanlıyken beraber yemek hazırlarız ,beraber yer içeriz diyen bir adamdı ki bunu da söyledim .Sen bana bu hayalleri kurdurdun diye .Nasıl olacak bilmiyorum .Annesine mi söylesem acaba
Kesinlikle .Ben çok şey beklemiyorum .Herşeyi beraber yapalım ki , birbirimize zamanımız daha çok olsun . Ama nafile. Biz nişanlılık döneminde çok iyi anlaşan çifttik. bu şekilde konuşurdu bana.oyun bağımlılığı pandemide evde olduğu için dadanmış.Şimdi de bağımlı olduğu için bırakamıyor .Tableti bıraksa aynı oyunu telefona yüklemiş telefondan oynuyorCok tesekkur ederim sag olun ama bu olmasi gereken sey zaten kadinlar beklentiyi dusurmesinler bu kadar lutfen. Bilmiyorum cevap verdiniz mi ama sanirim yaslar kucuk mu diye sorulmustu. Bu huylari hic dikkatinizi cekmedi mi? Bilemiyorum genelde ailelerin cok karistigi evliliklerden de hayir gelmiyor. Kol kirilsin yen icinde kalsin demiyorum yanlis anlamayin sadece esiniz bi cobanin gutmesine ihtiyac duymadan sizinle iletisim kurmayi becerebilmeli diyorum.
Bunu da denedim oyun yükledim .Oynadım . Ben sıkılmaya başladım .Belli bir süre sonra .Ama umrunda değildi evin işi yemeği maalesef . Çözüm yolu arıyorum vazgeçirmek için ama olmuyor ne denediysemUyumsuzluk var . Biz de eşimle böyleydik . Film izleyelim diye tutturur kendi zevkine göre bir film acardi ki bizim film konusunda ortakligimiz hiç yoktur , benim izledigimi o izlemez onunkini de ben . O film izkerken çıt çıksın istemez ben sıkilir konusurdum filmle ilgili soru sorardim maksat vakit geçsin.
Şimdi film izleyecegi zaman bana sorar bunu izleyelim mi diye , ben de ona sorarim bazen . Konusmaktan hoslanmadigi için de susmayi ögrendim ama kendi konusuyor artik filmi unutup alakasizca konustugumuz da oluyor. Yani film konusu pek de önemsenecek bir sey degilmis ben de sizin gibi takilmistim , simdi umrum degil.
Oyun konusunda benim eşim de çok oyun oynardi ben de oyun indirdim oynamaya basladim hic sevmedigim halde , onun yaptiginin aynisini yapiyordum oyun oynayip her seyi salliyordum, oyunu yasakladi bana bir daha oynamayacaksin falan diyor , tamam dedim sen oynama ben de oynamayayim bu konu baya uzun sürdü sonra pes etti ikimizin de telefonunda bir tane oyun kalacakti ve film izlerken sohbet ederken birlikte bir sey yaparken isimiz varken oyun oynanmayacakti ,böyle anlastik oyun konusunu kapattik.
Yani benim yapabileceğim bişey yok maalesef .Güç savaşları başlamış. Basta göstermelik yapmis ama ne demisler alismadik .... durmaz. Simdi ikinizde kiliclari kusanip ortak yolu ya bulacaksiniz ya hep boyle kavga olacak.
Çocuğu allah isteyene nasip etsin .Kesinlikle düşünmüyorum çocuk .Hayatta en çok sevdiğim şeydir çocuk ama maalesef yardımcı olacak bir eş olmadığı için çok zorYok artık. Akşam yemeğine yardım edemeyecekse ileride çoluk çocuğa nasıl bakacak. Üniversitede falan hiç evde kalmamış mı yalnız. Yemek bulaşık temizlik çamaşır her gün yapılması gereken şeyler. Bu adam hiçbir şey yapmak istemiyor. Hemen bir terapiste gidin. Söylesin eşinizin yüzüne tam bir denyo olduğunu
Ne yapacağım PekiSakın kv devreye sokmayın
Nişanlılık süreci böyle olsaydı asla evlenmezdimNerden buldunuz bu adami ya
Allah askina evlenmeyin boyleleriyle de nesilleri tukensin sunlarin , bi kadin boyle birini nasil sevebilir hic aklim almıyor benim
Bu pandemi de her türlü hırtlıga bahane oldu. Sizi de esinizi de tanimayiz biz. Siz kendinize sunu sorun beni cok mu yumusak yuzlu buluyor? Her firsatta tablete gomuluyorsa ozel hayatinizi da etkiler bu. Pek kibar biri gibi de gelmedi esiniz ricadan anlayacaga pek benzemiyor. Siz siz olun kimseyi annesine sikayet etmeyin.Kesinlikle .Ben çok şey beklemiyorum .Herşeyi beraber yapalım ki , birbirimize zamanımız daha çok olsun . Ama nafile. Biz nişanlılık döneminde çok iyi anlaşan çifttik. bu şekilde konuşurdu bana.oyun bağımlılığı pandemide evde olduğu için dadanmış.Şimdi de bağımlı olduğu için bırakamıyor .Tableti bıraksa aynı oyunu telefona yüklemiş telefondan oynuyor
Siz halledeceksiniz. Yavaş yavaş çok yüklenmeden zamanla artırarak ufak işlerden başlayarak alıştıracaksınız. Sorumluluk verir gibi değil de ortak faaliyet gibi güler yüzle yaklaşın. Zıtlaşır veya annesini araya koyarsanız herşey daha kötü olur.Ne yapacağım Peki
Kk kadinlari o kadar sabirlisiniz ki saygi duyuyorumSiz halledeceksiniz. Yavaş yavaş çok yüklenmeden zamanla artırarak ufak işlerden başlayarak alıştıracaksınız. Sorumluluk verir gibi değil de ortak faaliyet gibi güler yüzle yaklaşın. Zıtlaşır veya annesini araya koyarsanız herşey daha kötü olur.
Annesi ogluyla konuşsun mu ? Kaynana ogluna mi gelin hanima mi hak verir sence ? Ben oglu diyorum.Ee çünkü anlamıyor.kendi ailesini söylüyor .Bizim evde erkekte Kuman’da felan filan diye.Annesi de oğluyla konuşsun ne yapıyım yani artık .4 ay boyunca sürekli konuşuyorum olmuyor
Çok yeni evliler. Boşanmak ilk akla gelen olmamalı bu durumda. Öncelikle düzeltilebilir mi diye denemeli. Çünkü burdaki tek hatalı olan koca değil. Karşılıklı hatalar söz konusu.Kk kadinlari o kadar sabirlisiniz ki saygi duyuyoruminsan cocugu olsa gocunmaz koca koca insanlari egitmeye calismak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?