4 aylık evlilik tv ve tablet oyun sorunsalı..

Bağımlılık zaten. O yüzden tatlı tatlı onu tabletinden ayırmaya bak. Eşini en iyi sen tanırsın

Ben tabletini kirdiydim.

Ortak bir zevkin,ortak bir dilin olmadığı uyumsuz bir evlilik.Daha çok yeni umarım oturur.Yalnız bu inatlaşmaları bırakmanız lazım.Eşine söyle artık bekar olmadığını hatırlasın.
Maalesef öyle.Umarım oturur.Sonu başka şeylere gitmesini istemem asla.Normalde sabırlı bir insan değilimdir.Sabır çeke çeke sabır tükendi bitti.ona söylüyorum bekar hayatın yok,tek başına yaşamıyorsun diye .Madem herşey ayrı yapılacaktı neden evlendin benimle dedim .Ben ailemle gayet mutlu bir şekilde yaşıyordum dedim.Senin böyle psikopat hastalığın olduğunu nerden bileydim dedi.Senşn böyle olacağını bilseydim ssninle evlenmezdim .Herşeyimi tek başıma yapıyorsam senin benim hayatımdaki önemin ne dedim

Güç savaşları başlamış. Basta göstermelik yapmis ama ne demisler alismadik .... durmaz. Simdi ikinizde kiliclari kusanip ortak yolu ya bulacaksiniz ya hep boyle kavga olacak.

Sakın kv devreye sokmayın

Kesinlikle .Ben çok şey beklemiyorum .Herşeyi beraber yapalım ki , birbirimize zamanımız daha çok olsun . Ama nafile. Biz nişanlılık döneminde çok iyi anlaşan çifttik. bu şekilde konuşurdu bana.oyun bağımlılığı pandemide evde olduğu için dadanmış.Şimdi de bağımlı olduğu için bırakamıyor .Tableti bıraksa aynı oyunu telefona yüklemiş telefondan oynuyor

Bunu da denedim oyun yükledim .Oynadım . Ben sıkılmaya başladım .Belli bir süre sonra .Ama umrunda değildi evin işi yemeği maalesef . Çözüm yolu arıyorum vazgeçirmek için ama olmuyor ne denediysem

Çocuğu allah isteyene nasip etsin .Kesinlikle düşünmüyorum çocuk .Hayatta en çok sevdiğim şeydir çocuk ama maalesef yardımcı olacak bir eş olmadığı için çok zor eşim bekar yaşamış da bi insan .Ama işte canı ne zaman isterse .akşam 10 da yemek yapıp yermiş , 5-6 gibi temizlik yaparmış erkeğin temizliğine de temizlik dersek tabi :)

Bu pandemi de her türlü hırtlıga bahane oldu. Sizi de esinizi de tanimayiz biz. Siz kendinize sunu sorun beni cok mu yumusak yuzlu buluyor? Her firsatta tablete gomuluyorsa ozel hayatinizi da etkiler bu. Pek kibar biri gibi de gelmedi esiniz ricadan anlayacaga pek benzemiyor. Siz siz olun kimseyi annesine sikayet etmeyin.

Bence ikinizin de birbirinize yaklasimi cook yanlış.
Annesine mi sikayey etsem ne demek? Siz ogretmen, annesi de veli mi?
Evlilikte bence en az 1 sene alisma süreci. Ne kadar uzun bir flort donemi gecirmis olursaniz olun, ayni evde yaşamak farkli oluyor.
Siz ona, o size alışacak.
Hemen sayginizi kaybetmişsiniz.
Yakındır işlerin çirkinlesmesi.
Kendi mutluluğunuz ve kendi huzurunuz için, daha yapıcı davranabilirsiniz. Cumleleriniz bana biraz sert geldi. Biri bana bu uslupla konussa, yapacagim varsa da yapmam.
4 ay daha balayı. Daha tatli dil kullanmayı deneyebilirsiniz. Şunu yap demek yerine, gel birlikte şunu yapalım demek gibi. Yukaridaki kavanoza uzanamadim deyip yardim istersiniz, gelmisken şu mikseri de uzatir misin, ay elim bulaşık dolaptan şunu da verir misin, ah seninle mutfakta birlikte birseyler yapmak ne kadar keyifli gibi gibi

8 yıllık evliyiz evimizde tv yok.. bu adamın oyun ve ekran bağımlılığı olduğunu evlenmeden once hic bilmiyor muydunuz

Kk kadinlari o kadar sabirlisiniz ki saygi duyuyorum insan cocugu olsa gocunmaz koca koca insanlari egitmeye calismak cok zor

Ee çünkü anlamıyor.kendi ailesini söylüyor .Bizim evde erkekte Kuman’da felan filan diye.Annesi de oğluyla konuşsun ne yapıyım yani artık .4 ay boyunca sürekli konuşuyorum olmuyor
Annesi ogluyla konuşsun mu ? Kaynana ogluna mi gelin hanima mi hak verir sence ? Ben oglu diyorum.

Kk kadinlari o kadar sabirlisiniz ki saygi duyuyorum insan cocugu olsa gocunmaz koca koca insanlari egitmeye calismak cok zor
Çok yeni evliler. Boşanmak ilk akla gelen olmamalı bu durumda. Öncelikle düzeltilebilir mi diye denemeli. Çünkü burdaki tek hatalı olan koca değil. Karşılıklı hatalar söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…