4 aylık evlilik tv ve tablet oyun sorunsalı..

Bu tarz konuşmalar evliliği bitirir.Daha 4 aylık evlisiniz saygıyı kaybetmeyin güzel güzel konuşun.

Merhabalar ,
Gerçekten son zamanlarda gördüğüm en bencil insan, insan normal bir ev arkadaşına bile bu şekilde davranmaz

Adama bak, zaman yetmiyormus

Yani pandemi olmasa o tablet telefon kirilir da bu surecte kimseye bir sey diyemiyorsun, zaten meyil varsa surekli evde dura dura bagimlilik da yapmis olabilir. Bagimlilik da oyle cabuk cozulmez maalesef. Ama kusup konusmayacak seviyeye gelmemeye calisin.

Imkanlar dahilinde evden disari cikin, boylece biraz biraz normallesirsiniz.

Evliliginiz gorucu usulu mu?

Sorma sebebim cok zit karakter olmanizdan kaynakli? Esinizin durumu cok anormal degil ama sizin hayalinizde ki evliligin karakteri degil.

Eşiniz problemli.. Tabletini kafasında parçalayın.. Şaka şaka asla öyle birşey yapmayın da düzgün üslüpla kıvrak zekanızla ve yeni evliliğin verdiği heyecanlarla bu problemi çözebilirsiniz bence...

Haaa baktınız güzellikle olmuyor o zaman tekrar bir konu açın bir de o şekilde değerlendirelim..

Ee çünkü anlamıyor.kendi ailesini söylüyor .Bizim evde erkekte Kuman’da felan filan diye.Annesi de oğluyla konuşsun ne yapıyım yani artık .4 ay boyunca sürekli konuşuyorum olmuyor
Evlilik iki yetişkin insan arasında olur, eşiniz hatalı davranıyor diye siz de hatalı davranmak zorunda değilsiniz. Eşini ailesine şikayet eden herkes elbet boşanıyor, girin bakın forum geçmişine.

Size tavsiyem gerçekten yemek yapmayın, bırakın abur cubur yesin. Oyun oynamayı seviyorsa, dizisini izliyorsa siz de alın bir tablet kendi dizinizi izleyin. Kendinizi hobi edinin, sürekli bir şey istemeyin. Bakalım eşiniz ne yapacak gözlemleyin.

Senin psikopat yanin hastalığın neymiş evli gibi davranmak mi sormadın mi

Ah canım benim gerçek dünyaya hoşgeldin. Işte erkekler evlenince böyle oluyo, o nazik adam gidiyo kazağını pijamasinin içine sokan biri geliyo. Inş isteklerini anlayabilir. Dört ayda bu haldeyse bir yılı düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun.

Ergenlikten cikamamis biri daha.
Evliligi sadece sex zannedenlerden. Yavas yavas sorumluluk verin. Copu atma gibi. Nasil alisirsa oyle gider. Yoksa tum sorumluluk sizin uzerinize kalir, bir sure sonra da sizin goreviniz olur.

Anlattığınız kadarıyla kibarlık yok, iş yapma yok, ekran bağımlısı. İnsan birlikte bir sofraya oturmayacaksa niye evlenir ki

Siz ne yapıyorsunuz Peki ?
Sürekli tartışma oluyor. Bende kendi keyfime göre sevdiğim yemekleri yapıyorum sadece kendime kahvemi yapıp keyifli keyifli içiyorum. Onu görmezden geliyorum. Ne yapayım ki yardım etmiyor diye aç duramam , pislik içinde de duramam. Kendim için yapıp kendim yiyip iciyorum. O bana yapmıyorsa ben niye yapayım? Geçen hafta onun iyi yapabildiği bir tatlı istedim 1 haftadır yapmadı. O bana jest yapmıyorsa bende kendi kendimi mutlu ederim.

Uyumsuzluk var ama en önemlisi saygıyı da kaybetmeye başlamışsınız. 4 aylık evlilikte bu konuşmalar geçmemeli. Ben de 6 ay evli kaldım boşandım, sizin kavgalarınızı okuyunca aklıma eşimle ettiğimiz kavgalar geldi, farklı konulardan kaynaklı ama laflar çok benzer. Ne kadar süre flört ettiniz? Sanki çok tanımadan evlenmiş gibisiniz...

Geçen sene telefon tv bağımlısı olan kocamın telefonunu alıp fırlatttim yere , eğer böyle devam edersen sıra tv ye gelicek haberin olsun dedim geçerken bi de üstüne bastım "fazla kırılmadı en az 500 tutsun masrafı anca soğur yüreğim dedim "
Annesi ile kız kardeşi de bizdeydi içerde yatiyorlardi sabahin 8 inde gozumu acar acmaz isim telefon kirmak oldu bi b.k diyemedi fisir fisir naptın lan naptın manyak diyebildi artık telefon elindeyken seslendigimde efendim aşkım diyebiliyor çok iyi öğrettim canımım

Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aşırı oyun bağımlısı ve tam bir Maçkolik.evlendiğimizde hata mı yaptım acaba dedim milyon tane şey geldi aklıma ilk önce onu tanıdım bi serbest bıraktım bi hevesini alsın düğün stresiydi şuydu buydu dedim rahatlamasına izin verdim . eşine zıt giderek çözemezsin öncelikle zıt gitmek daha çok arayı bozar .ondan sonra ilk bi konuştum birbirimize zaman ayıralım seni çok özlüyorum falan gibisinden ondan sonra romantik kahvaltılar romantık akşam yemekleri ev içinde oynanabilecek oyunlar aldım masa tenisi puzzle falan (ikimizde film izlemekten nefret ederiz ) oyun oynadığı zamanlarda onu gözledim en heyecanlı yerinde seksi şekilde çıktım karşısına . Ev işlerinde de mesela ben makinaya çamaşır atıyosam oda asıyo ben evi süpürüyosam oda siliyo . Oyununu hiç bitirmedim çünkü evde benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var hafta da bir iki gün bi iki saat rahat rahat oynamasına izin veririm .oyun oynarken çayını çerezini ne istiyorsa yaparım aynı şekilde eşimde ben istediğimde bana istediğimi yapar Fazlasını oynamak isterse gelir sırnaşır yarım saatçık oynayabilirmiyim der . Biraz erkeği avucunun içine almayı bilceksin . Benim çoğu arkadaşımın eşi oyun bağımlısı bunun yaşla alakası yok eşim 24 yaşında oyun oynadığı arkadaşı 37 yaşında komşum ( 28 yaş ) mesela artık başa çıkamamış bırakmış 7/24 oyun oynuyo en iyi bilgisayarı oyun koltugınu falan almış adam . Maç olayıda birlikte izleyeceksen izin veriyorum televizyonu bi tek maç için açıyoruz haber de çok izler eşim ama benim psikolojimi bozduğu için ve siyasetide izlerse aşırı agır eleştirdiğim için dırdırımdan bıktı ben varken izlemez .

4 aylık evlilik sanki 25 yıllık gibi olmuş. Sizi eş olarak görmüyor hizmetçi gibi davranmanı bekliyor çok sinir bozucu üzüldüm ya çok yenisiniz

Benim anlamadığım, ciddi oyun, tv bağımlısı bir adam var...yemek yerken bile sürekli bişeyler seyrediliyor.

Siz ne ara 2 çift laf konuşmaya fırsat buluyorsunuz ki? İletişiminiz, paylaşımınız nasıl normal zamanda? Bu mutfağa taşımadığı tabaktan çok daha büyük bir sorun bence. Yaşlar kaç ki?

Bugün akşam yemek hazırladım .O da yardım etti . Topladık çayımı getirdi . Ben senden özür bekliyorum dedi . Bana defol git iması yaptın o hareketini asla unutmayacağım .Sen benden ne zaman özür dilersin o zaman yemek masası toplarım seninle yemek yerim dedi . İşte ben dün dizi izlerken paylaşım yaptım instagramdan . Senin yaptığın paylaşımı ben hiçbir zaman yapamadım o keyfi dedi .O keyfi yapmna engel olan biri yok ama yapamazsın.Kafanı oyundan kaldıramıyorsun dedim. Seninle dram dizisi izlemek istemiyorum dedi. Ben her gün sanki dizi izleyebiliyorum. Yemek konusunu kendin hazırla ye .Ne yapmak istiyorsan yap dedi. Ben seninle aynı saatte yemek yemek zorunda değilim dedi. Bundan sonra böyle olacak dedi.Yarın bir gün çocuk olursa çocuğun ayrı gayrı yemek yemesini istemiyorum .Sende aynı masaya oturacaksın dedim. Kaldı ki zaten çocuk felan hikaye yani asla düşünmüyorum .Çok severim çocukları ben
Salı günü ben büyük ekranda tv izlemek istiyorum .diğer günler senin olsun dedi. O kadar Canım sıkkın ki . Ben her gün masayı topluyorum ya diyor Ben sana söylersem yoksa toplamıyorsun dedim. Bu evlilik nasıl yürüyecek böyle bilmiyorum. Ağla ağla bi hal oldum . Bu şekilde hayal etmedim ben evliliği çok mu şey istiyorum sanki ben ya .

NASIL dayanıyorsunuz .Yani ben hep ailemle bu şekilde yaşadım gördüm . Annem hep babamın bizimle yemek yememesinden şikayetçiydi.belli saatinde Eve gelmediği için .3-4 senedir bu düzeni oturtturduk .Annem ablam babamla oldu .Babamın geç geldiği zamanlarda onsuz yiyorduk yemeği .Herşeyi tek başına yapıyor olmanız sizi yormuyor mu ?tek başınıza yalnız hissetmiyor musunuz kendinizi

İzin almak mı vermek mi mümkün değil . Ben eşimle bunları asla yapamam.Az önce söyledim. Kuzenim anlatıyordu.ben kahvaltıyı toplarken ,eşim Evi süpürürdü.O da bundan muzdaripti mesela o da ayrı bir konu . Sende bunu yapsan ne olur ki sanki .Ama yok kafayı oyundan kaldıramıyor. Şu tabletin olmasaydı bizim evliliğimiz daha farklı olurdu dedim . İyi ki tabletim var deyip sarıldı öptü karşımda .Ben şok .benden değerli kıymetli tabletin dedim çok kötüyüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…