- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi december3490
-
Bu tarz konuşmalar evliliği bitirir.Daha 4 aylık evlisiniz saygıyı kaybetmeyin güzel güzel konuşun.Maalesef öyle.Umarım oturur.Sonu başka şeylere gitmesini istemem asla.Normalde sabırlı bir insan değilimdir.Sabır çeke çeke sabır tükendi bitti.ona söylüyorum bekar hayatın yok,tek başına yaşamıyorsun diye .Madem herşey ayrı yapılacaktı neden evlendin benimle dedim .Ben ailemle gayet mutlu bir şekilde yaşıyordum dedim.Senin böyle psikopat hastalığın olduğunu nerden bileydim dedi.Senşn böyle olacağını bilseydim ssninle evlenmezdim .Herşeyimi tek başıma yapıyorsam senin benim hayatımdaki önemin ne dedim
Gerçekten son zamanlarda gördüğüm en bencil insan, insan normal bir ev arkadaşına bile bu şekilde davranmaz4 aylık evliyim. Pandemi süreci sebebiyle yarı zamanlı ev yarı zamanlı şirkete gidiyorum.Masa başı da olsa yorucu bir işim var .Eşimde çalışıyor . Eşim ilk zamanlarda ev işi yapardı ,özel günümde masayı toplardı ,bulaşık yıkardı ,Herşeyi yapardı. Şimdi hiçbir şey yapmıyor .Defalarca bunun tartışmasını yaptık .Yapma yemek ben yemem derdi .Sen ne yemek istiyorsan kendinden göre hazırla derdi ki ,Eşim açlığa tahammülü yoktur başı ağrır.Sırf masa hazırlama da ,ve toplama yapmamak için yemek yememeyi tercih ediyor .Açık açık bana dedi ki ben kendime zaman ayıramıyorum.Ben ise;6 da evde oluyorsun akşam 12’ye kadar zamanın çok,alt tarafı tabak götüreceksin,kaldıracaksın .5 saat süre insana yetmez mi ? Nasıl bi zaman istiyorsun ?Sen bu durumdan şikayetçisin .Ben daha çok şikayetçiyim evin bütün işi ile ben uğraşıyorum dedim. 1 hafta boyunca yemek yapmadım .Abur cubur yedi .Böyle olmayınca bu sefer yine konuşmayı denedim. Baktım olmuyor ,işten gelip masayı hazırladım,topladım,çay demledim 1-2 hafta bu şekilde gitti.
4 aylık evliliğimde bir gün olsun kumandayı elime almış değilim .Akşam yemek yerken spor kanalı ve haber , haftasonu kahvaltıda spor kanalı izlenir .En son bir gün akşam yemeği yerken telefondan Netflix de film açıp izlemişliğim oldu .Bu arada eşimin oyun bağımlılığı var .Tablette oyun oynuyor .Sabah akşam elinden hiç düşmez. Dün gece ATV’de dizi vardı .Onun öncesinde bizim her zaman izlediğimiz program vardı .İzlediğimiz programı açmasını söylediğimde kusura bakma benim bir tane dizim onu izlicem dedi .Bende 4 aylık süre zarfında Kumanda,tablet,telefon ayrılmaz üçlü olarak oturdun .Senin izlediğin programı izledim ,spor kanalı izledim .Ama artık yeter dedim. Tabletini alıp yatak odasına gitti .Benbirkaç zaman sonra odaya geçtiğimde kapıyı açtım girdim . Kapıyı çalmadan içeri giremezsin dedi ,bende burası benim yaşam alanım istediğim gibi girerim dedim.Senin rahat etmediğim yerde seni de rahat ettirmeyeceğim göreceksin dedi ,Git kendine tv al dedi ki ,kendisi almadı bu tvyi.Benim ailem kendileri aldıklarını bana verdiler .Utanmadan birde bana ne diyor şaka gibi.Birde üstüne sen evliliği ne sanıyordun.Senin dizinin dininden ayrılmadan senin isteğine mi göre hareket edecektim demesi apayrı birşey gerçekten .ben mi abartıyorum sizce?
Konuşmuyoruz hiç .Gün içerisinde defalarca aradı açmadım .Şimdi ayrı odalarda takılıyoruz.Nasıl bir yol izlemeliyim ? Ben evliliği çok mu yanlış biliyormuşum
Evliliginiz gorucu usulu mu?Eşim 31 Yaşında,ben 30 .Ben oynamasında değilim .Hani oynasın kafasını dağıtıyor madem ama 7/24 olmamalı .Bu bana fazla geliyor .Herkesin kendisine ayırmak istediği Zaman vardır ,ayrı filmlerde izlenir ki o yatak odasına gider tabletini alıp film izler.Ben ise kitap okurum veya dizi film izlerim .Bir film izleyelim der mesela .Ama onun bildiği filmdir.Film başlar yorum yapar ,konuşur.Ben ise hiç sevmem .Film bittikten sonra konuşulsun .Ben izlemeyince de seninle hiçbir şey yapılmıyor oluyor.Ben ona diyorum ki seninde izlemediğin film olsun .Rasgele seçiyorum .Beğenmiyor
Evlilik iki yetişkin insan arasında olur, eşiniz hatalı davranıyor diye siz de hatalı davranmak zorunda değilsiniz. Eşini ailesine şikayet eden herkes elbet boşanıyor, girin bakın forum geçmişine.Ee çünkü anlamıyor.kendi ailesini söylüyor .Bizim evde erkekte Kuman’da felan filan diye.Annesi de oğluyla konuşsun ne yapıyım yani artık .4 ay boyunca sürekli konuşuyorum olmuyor
Senin psikopat yanin hastalığın neymiş evli gibi davranmak mi sormadın miMaalesef öyle.Umarım oturur.Sonu başka şeylere gitmesini istemem asla.Normalde sabırlı bir insan değilimdir.Sabır çeke çeke sabır tükendi bitti.ona söylüyorum bekar hayatın yok,tek başına yaşamıyorsun diye .Madem herşey ayrı yapılacaktı neden evlendin benimle dedim .Ben ailemle gayet mutlu bir şekilde yaşıyordum dedim.Senin böyle psikopat hastalığın olduğunu nerden bileydim dedi.Senşn böyle olacağını bilseydim ssninle evlenmezdim .Herşeyimi tek başıma yapıyorsam senin benim hayatımdaki önemin ne dedim
Anlattığınız kadarıyla kibarlık yok, iş yapma yok, ekran bağımlısı. İnsan birlikte bir sofraya oturmayacaksa niye evlenir kiÇocuğu allah isteyene nasip etsin .Kesinlikle düşünmüyorum çocuk .Hayatta en çok sevdiğim şeydir çocuk ama maalesef yardımcı olacak bir eş olmadığı için çok zoreşim bekar yaşamış da bi insan .Ama işte canı ne zaman isterse .akşam 10 da yemek yapıp yermiş , 5-6 gibi temizlik yaparmış erkeğin temizliğine de temizlik dersek tabi :)
Sürekli tartışma oluyor. Bende kendi keyfime göre sevdiğim yemekleri yapıyorum sadece kendime kahvemi yapıp keyifli keyifli içiyorum. Onu görmezden geliyorum. Ne yapayım ki yardım etmiyor diye aç duramam , pislik içinde de duramam. Kendim için yapıp kendim yiyip iciyorum. O bana yapmıyorsa ben niye yapayım? Geçen hafta onun iyi yapabildiği bir tatlı istedim 1 haftadır yapmadı. O bana jest yapmıyorsa bende kendi kendimi mutlu ederim.Siz ne yapıyorsunuz Peki ?
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aşırı oyun bağımlısı ve tam bir Maçkolik.evlendiğimizde hata mı yaptım acaba dedim milyon tane şey geldi aklıma ilk önce onu tanıdım bi serbest bıraktım bi hevesini alsın düğün stresiydi şuydu buydu dedim rahatlamasına izin verdim . eşine zıt giderek çözemezsin öncelikle zıt gitmek daha çok arayı bozar .ondan sonra ilk bi konuştum birbirimize zaman ayıralım seni çok özlüyorum falan gibisinden ondan sonra romantik kahvaltılar romantık akşam yemekleri ev içinde oynanabilecek oyunlar aldım masa tenisi puzzle falan (ikimizde film izlemekten nefret ederiz ) oyun oynadığı zamanlarda onu gözledim en heyecanlı yerinde seksi şekilde çıktım karşısına . Ev işlerinde de mesela ben makinaya çamaşır atıyosam oda asıyo ben evi süpürüyosam oda siliyo . Oyununu hiç bitirmedim çünkü evde benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var hafta da bir iki gün bi iki saat rahat rahat oynamasına izin veririm .oyun oynarken çayını çerezini ne istiyorsa yaparım aynı şekilde eşimde ben istediğimde bana istediğimi yapar Fazlasını oynamak isterse gelir sırnaşır yarım saatçık oynayabilirmiyim der . Biraz erkeği avucunun içine almayı bilceksin . Benim çoğu arkadaşımın eşi oyun bağımlısı bunun yaşla alakası yok eşim 24 yaşında oyun oynadığı arkadaşı 37 yaşında komşum ( 28 yaş ) mesela artık başa çıkamamış bırakmış 7/24 oyun oynuyo en iyi bilgisayarı oyun koltugınu falan almış adam . Maç olayıda birlikte izleyeceksen izin veriyorum televizyonu bi tek maç için açıyoruz haber de çok izler eşim ama benim psikolojimi bozduğu için ve siyasetide izlerse aşırı agır eleştirdiğim için dırdırımdan bıktı ben varken izlemez .Merhabalar ,
4 aylık evliyim. Pandemi süreci sebebiyle yarı zamanlı ev yarı zamanlı şirkete gidiyorum.Masa başı da olsa yorucu bir işim var .Eşimde çalışıyor . Eşim ilk zamanlarda ev işi yapardı ,özel günümde masayı toplardı ,bulaşık yıkardı ,Herşeyi yapardı. Şimdi hiçbir şey yapmıyor .Defalarca bunun tartışmasını yaptık .Yapma yemek ben yemem derdi .Sen ne yemek istiyorsan kendinden göre hazırla derdi ki ,Eşim açlığa tahammülü yoktur başı ağrır.Sırf masa hazırlama da ,ve toplama yapmamak için yemek yememeyi tercih ediyor .Açık açık bana dedi ki ben kendime zaman ayıramıyorum.Ben ise;6 da evde oluyorsun akşam 12’ye kadar zamanın çok,alt tarafı tabak götüreceksin,kaldıracaksın .5 saat süre insana yetmez mi ? Nasıl bi zaman istiyorsun ?Sen bu durumdan şikayetçisin .Ben daha çok şikayetçiyim evin bütün işi ile ben uğraşıyorum dedim. 1 hafta boyunca yemek yapmadım .Abur cubur yedi .Böyle olmayınca bu sefer yine konuşmayı denedim. Baktım olmuyor ,işten gelip masayı hazırladım,topladım,çay demledim 1-2 hafta bu şekilde gitti.
4 aylık evliliğimde bir gün olsun kumandayı elime almış değilim .Akşam yemek yerken spor kanalı ve haber , haftasonu kahvaltıda spor kanalı izlenir .En son bir gün akşam yemeği yerken telefondan Netflix de film açıp izlemişliğim oldu .Bu arada eşimin oyun bağımlılığı var .Tablette oyun oynuyor .Sabah akşam elinden hiç düşmez. Dün gece ATV’de dizi vardı .Onun öncesinde bizim her zaman izlediğimiz program vardı .İzlediğimiz programı açmasını söylediğimde kusura bakma benim bir tane dizim onu izlicem dedi .Bende 4 aylık süre zarfında Kumanda,tablet,telefon ayrılmaz üçlü olarak oturdun .Senin izlediğin programı izledim ,spor kanalı izledim .Ama artık yeter dedim. Tabletini alıp yatak odasına gitti .Benbirkaç zaman sonra odaya geçtiğimde kapıyı açtım girdim . Kapıyı çalmadan içeri giremezsin dedi ,bende burası benim yaşam alanım istediğim gibi girerim dedim.Senin rahat etmediğim yerde seni de rahat ettirmeyeceğim göreceksin dedi ,Git kendine tv al dedi ki ,kendisi almadı bu tvyi.Benim ailem kendileri aldıklarını bana verdiler .Utanmadan birde bana ne diyor şaka gibi.Birde üstüne sen evliliği ne sanıyordun.Senin dizinin dininden ayrılmadan senin isteğine mi göre hareket edecektim demesi apayrı birşey gerçekten .ben mi abartıyorum sizce?
Konuşmuyoruz hiç .Gün içerisinde defalarca aradı açmadım .Şimdi ayrı odalarda takılıyoruz.Nasıl bir yol izlemeliyim ? Ben evliliği çok mu yanlış biliyormuşum
NASIL dayanıyorsunuz .Yani ben hep ailemle bu şekilde yaşadım gördüm . Annem hep babamın bizimle yemek yememesinden şikayetçiydi.belli saatinde Eve gelmediği için .3-4 senedir bu düzeni oturtturduk .Annem ablam babamla oldu .Babamın geç geldiği zamanlarda onsuz yiyorduk yemeği .Herşeyi tek başına yapıyor olmanız sizi yormuyor mu ?tek başınıza yalnız hissetmiyor musunuz kendiniziSürekli tartışma oluyor. Bende kendi keyfime göre sevdiğim yemekleri yapıyorum sadece kendime kahvemi yapıp keyifli keyifli içiyorum. Onu görmezden geliyorum. Ne yapayım ki yardım etmiyor diye aç duramam , pislik içinde de duramam. Kendim için yapıp kendim yiyip iciyorum. O bana yapmıyorsa ben niye yapayım? Geçen hafta onun iyi yapabildiği bir tatlı istedim 1 haftadır yapmadı. O bana jest yapmıyorsa bende kendi kendimi mutlu ederim.
İzin almak mı vermek mi mümkün değil . Ben eşimle bunları asla yapamam.Az önce söyledim. Kuzenim anlatıyordu.ben kahvaltıyı toplarken ,eşim Evi süpürürdü.O da bundan muzdaripti mesela o da ayrı bir konu . Sende bunu yapsan ne olur ki sanki .Ama yok kafayı oyundan kaldıramıyor. Şu tabletin olmasaydı bizim evliliğimiz daha farklı olurdu dedim . İyi ki tabletim var deyip sarıldı öptü karşımda .Ben şok .benden değerli kıymetli tabletin dedim çok kötüyüm yaSeni çok iyi anlıyorum benim eşimde aşırı oyun bağımlısı ve tam bir Maçkolik.evlendiğimizde hata mı yaptım acaba dedim milyon tane şey geldi aklıma ilk önce onu tanıdım bi serbest bıraktım bi hevesini alsın düğün stresiydi şuydu buydu dedim rahatlamasına izin verdim . eşine zıt giderek çözemezsin öncelikle zıt gitmek daha çok arayı bozar .ondan sonra ilk bi konuştum birbirimize zaman ayıralım seni çok özlüyorum falan gibisinden ondan sonra romantik kahvaltılar romantık akşam yemekleri ev içinde oynanabilecek oyunlar aldım masa tenisi puzzle falan (ikimizde film izlemekten nefret ederiz ) oyun oynadığı zamanlarda onu gözledim en heyecanlı yerinde seksi şekilde çıktım karşısına . Ev işlerinde de mesela ben makinaya çamaşır atıyosam oda asıyo ben evi süpürüyosam oda siliyo . Oyununu hiç bitirmedim çünkü evde benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var hafta da bir iki gün bi iki saat rahat rahat oynamasına izin veririm .oyun oynarken çayını çerezini ne istiyorsa yaparım aynı şekilde eşimde ben istediğimde bana istediğimi yapar Fazlasını oynamak isterse gelir sırnaşır yarım saatçık oynayabilirmiyim der . Biraz erkeği avucunun içine almayı bilceksin . Benim çoğu arkadaşımın eşi oyun bağımlısı bunun yaşla alakası yok eşim 24 yaşında oyun oynadığı arkadaşı 37 yaşında komşum ( 28 yaş ) mesela artık başa çıkamamış bırakmış 7/24 oyun oynuyo en iyi bilgisayarı oyun koltugınu falan almış adam . Maç olayıda birlikte izleyeceksen izin veriyorum televizyonu bi tek maç için açıyoruz haber de çok izler eşim ama benim psikolojimi bozduğu için ve siyasetide izlerse aşırı agır eleştirdiğim için dırdırımdan bıktı ben varken izlemez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?