4 aylık evliyim

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
kızlar meraba . 4 aylık evliyim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendiğim çok sevdiğim kocamdan. hamile kaldıktan sonra şeytanmı aklıma girdi bilmiyorum bilgisaramıza casus program yükledim. yüklediğimin ilk günün de eşimin pis sayfalarda açık kadın resimleine baktığını gördüm daha da kötüsü ben den önce 2 sevgilisi olmuş .bana 1 demişti. 2 .si ile telde konuşmuş ve 2ay sürmüş kız onun dediğine göre daha ilk günden pis şeyler konuşmaya başlamış ama yine de 2 ay devam etmiş görüşmeye. sonra ayrılmışlar. işte bu kızlara başka bi arkadşınn facesinden girip sürekli aratmış bakmış. son 3ayın listesi görünüyo hep aratmış. ben ilk kızı da aattığını biraz önce gördüm. dün 2.yi arattığını görünce kıyametler koptu evde. merak ettim baktım dedi. aramız çok kötü . gece boyu dibimden ayrılmadı. bugn ilk defa doktor randevusuna gittim. ben kürtaja şiddetle karşı olan ben bebeğimi aldırmayı bile düşünüyorum. ama bilmiyorum seviyorum diyo . napıcamı biliyorum . ayrılmaya hiç cesaretim yok . ama bebeğimi doğurup devam etmeye aklının başklarında olduğu fikri ile yaşamyada cesaretim yok.

offff Allah'ım neler duyucaz, bu tip erkeklerin kökü kurusun. Yazık günah değil mi sana da.
neden ihtiyç duyarlar sevgiliye. Ama kürtaj ol veya olma demem , iyi düşün taşın.
ben 2 aylık evliydim , boşanma kararı almıştım, hamile olduğumu öğrendim gttim aldırdım ve boşanmada son aşamadayım bitti artık sayılır.
yani üzüldüm. benim gibi kadersizmişin.

herkes sevgilisinin/kocasının geçmişini kurcalamaya kalksa neler neler çıkar
uğraşma bence böyle şeylerle
evlenmeden önce bir erkeğin 2 tane kız arkadaşı olması da gayet normal
artık seni seviyor seninle evlenmiş bebeğin de olacakmış geçmişi kurcalamayı bırak geleceğinize bak

insan merak eder bir kere bakar.

senınki de pek meraklıymış

her gün birini merak edıyor.sürekli de bakılmas ki canım

sevgilileri ben le tanışmadan önce ben varken değil yalnız

canım seninle evliyken onlarıda merak edip bakıyor, bugün bakar, yarın birgün bişey olur mesaj atar olmadı arar, neler oluyor. Daha yenisiniz birde
gözü senden başkasını görmemesi gerekiyordu. Hoş öyle erkek nerde..............evlendim mi evlendim mantığı var bu tip erkeklerde.

2 tane az bile ya =) geçmiş geçmişte kalmış ne kurcalayıp moralini bozuyosun canım ya, valla ben geçmişini hiç karıştırmak istemem gerek yok =)

onları merak ediyo olması normal mi yani. 2 güne bir merak etmiş aratmışmı yani. hazmedemiyorum bunu

Ne oluyorsa şu facebook,internet yüzünden oluyor zaten sanal alem tehlikeli sizi sevmiş sizinle evlenmiş tamam insan ister istemez takılır böyle şeylere siz aynı şeyi yapsaydınız sürekli eskiden sevdiğiniz yada hoşlandığınız birini arattırsanız zırt pırt baksanız ne hissederdi bunu ona söyleyin kendi yerine koysun sizi...

söyledim bunu güya çok kızarmış ama boşanmya kadar götürmezmş. ondan intikam alırsam ancak kinim geçer ona. aynı duyguyu oda yaşasın istiyorum

Dertsiz başına dert aramışsın.
Keşke casus program yüklemeseydin.
Eşine tepkini sertçe gösterip tekrarlamamasını ummaktan başka birşey gelmiyor aklıma.

Eski sevgili konusunu çocukça buldum.1 değil 2 taneymiş ama biri sadece telefondaymış.
Telefon arkadaşlığına varana kadar kaç kişi anlatır bilemiyorum.Veya önemser ?

Eski sevgililerini aratanlarla ilgili daha önce konular açıldı.Face varsa eskilere de bakılıyor galiba.
Diğer konuların sonuçları ne oldu bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla kimse ayrılmadı.

neden eşinize güvenmediniz de casus programlar yüklediniz? bi sebebi olmalı.benim aklıma hiç böyle şeyler gelmez.eski sevgili sayısını sormaya korkuyorum alacağım cevaptan dolayı:))eski eskide kalmıştır boşverin deşmeyin.facede aratabilir ya merak etmiştir.eşinizi biraz gözlemleyin.öyle karar verin.acele etmeyin.

zaten topu topu 2kişiyle çıkmış adam:) benim yerinde olsanız napardınız acaba:))))

çok önemli şeyler değil aralarında bi şey yok belli ama yine de mide bulandırıcı tabi.keşke hiç kurcalamasaydın...

bir anlık sinirle karar vermeyin bir süre düşünün,eşinizi ona fark ettirmeden izleyin casus programlar dışında :) ayrıca büyük anlamlar yüklemenize de gerek olmayabilir meraktan bakmış olabilir.

söyledim bunu güya çok kızarmış ama boşanmya kadar götürmezmş. ondan intikam alırsam ancak kinim geçer ona. aynı duyguyu oda yaşasın istiyorum

aynı duyguyu yaşasın derken sizde onun yaptığınımı yapacaksınız? bence yuva kurmak kolay değil ama yıkımı çok kolay hemen boşanmayı düşünmeyin eşinizi gözlemleyin derim. bu arada eşinizin yaptığı tabikide doğru bir hareket değil daha cicim aylarınızdayken eskiyi hatırlayıp araştırması kesinlikle normal değil. ama acele karar vermeyin zamana bırakıp gözlemleyin.

bence 2 fazla degil,ama sana yalan soylemesi tabi kizilicak bisey

ama suda var,tm eskide kalmistir ama ikide bir aratmasi bi garip

Ya bu erkeklerın beynı ne kadar küçük gerçekten ,yeni evlenmişsin,
karın hamıle oldugunu yenı ögrenmiş..Sen daha yolun basında
neyın bunalımına düşüyorsun da topu topu 2 tane olan eskılerını
merak edıyorsun ..Off...Ben bu sıteyı daha önce okusaydım asla
cocuk yapamazdım herhalde..canım sakın aldırmayı dusunme..Eşine
casus programı anlatma ve gızlıce sonra yıne bakarsın,ama hamılesın
etkıler senı bu üzer..bence kurcalama sımdılık hesabını sonra sor..
Konusmus mu esın o eskısıyle mı görusup ayıp seyler söylemıs onu anlamadım??

vay be sadece iki sevgili olmuş ha.bu devirde iki sevgilisi olmuş bir kızı bulmak bile imkansıza yakınken sen erkeğini bulmuşsun her gün zil takıp oynamalısın.merak edip bakmıştır ya ben arkadaşlarımın arkadaşlarına bile bakıyorum merak işte.onları istese onlardan biriyle evlenirdi.bundan sebep çocuk mu aldırılırmış?cazasını vermişsin zaten.o da sana kızmadı mı niye casus program yükledin diye?

benim de baktığım çok oldu,merak işte.nasıl okuldan tanıdığın kişilere barsın neler yapmış falan diye öyle birşey işte.ama işte konu bir erkeğin bakması olunca insan böyle şüphelere düşebiliyor.sırf meraktan bakmış da olabilir,bu imkansız değil yani.Allah şaşırtmasın diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…