- Konu Sahibi disadvantage
-
Arkadaşlar çok kötüyüm eşim anlayışsız, merhametsiz, kaba bir insana dönüştü. Ailemle görüşmüyor, bana bağırıp çağırıyor, sürekli gergin, sinirli, ama annesi, ablası ile konuştuktan sonra kopuyor kavgalar nedense ve artık dayanamıyorum. Gerçekten bir insanla değil ailesiyle evleniyormuş insan...Eşim onlardan farklı diyordum, birebir onların aynısıymış. Ailesi gerçekten problemli ve görgüden yoksun insanlar.
Çok denedim, yuvam yıkılmasın diye konuşmayı denedim, üzüldüğümü gördü, sabahlara kadar ağladığımı gördü umrunda olmadı. Nasıl eşler birbirine göyle davranır diyordum başıma geldi. Bu psikoloji o kadar kötü ki boşanmak, hayata onsuz devam etmek, pişmanlıklar, karma karışık duygular::S
bencede acele etme ben 15 günlükken boşanıyordum nerdeyse.iki taraf içinde alişma süreci bu.en az bir sene sabretmek gerekli bence.ben şimdi o degerlendirmedeyim.
canım çok üzüldüm gerçekten ailesi yakınmı peki size?yani seninle bi sorunlarımı varda bu insanlar oğullarını doldıurup senin üzerine salıyorlar...hemen karar verme aileisndende uzak dur bence...her ewlilikte düzenin oturması döneminde bu tarz şeyler olabiliyormuş...bende 7 aylık ewliyim bu tarz konular hiç yaşamadım ama emin olki ewliliğim daha yeni yeni oturuyor diyebiliirm...biraz sabret asıl sorunu anlamaya çalış eşinin ailesiylede konuş gerekirse...
canım ilk evlendiğimde aynılarını yaşadım..eşimle yeni tanıştığımızda gizlice teline bakmıştım..görümcemle hiç tanımamıştık henüz..mesajda seni bizden alan o kızı xxxxx yazıyordu..çok saşırmıştım..hiç yüzyüze bile gelmemiştik..
Çok teşekkür ederim hepinize, inanın biraz nefes aldım. Evet şu an ortada "ben varım" savaşı var. O kendini daha güçlü görüyor bu konuda keşke ufacık bir pişmanlık olsa da onu anlamaya çalışsam ama maalesef yok.
Sonunda anlatabildim içime atmaktan dert küpü olmuşum, kendi kendime konuşmaya başlamıştım artık:/
canım ya inanamıyorum.peki sakin ve güzel bir ortam yaratıp konuşmaya çalışsan işe yaramazmı acaba?çünkü 4 ay çok kısa bir süre.kaç yıl birliktelikten sonra evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?