- Konu Sahibi disadvantage
-
Eğer eşinizin ailesi ile aranızda ciddi sorunlar varsa, siz bu sorunları aşmayacaksanız, uzun vadede boşanma ile sonuçlanabilir durumunuz..
Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sorunları anlatmamışsınız.. Sorunların boyutlarını, onların sizce yanlış olan davranışlarını, sizin bu davranışlara verdiğiniz tepkiler vs bilemezsek, yapacağımız yorumlar afaki olur.. Bence anlamlı yorumlar istiyorsanız, biraz daha detay yazmalısınız..
kendi aileniz biliyormu yasananları
Ayni derdi paylasiyoruz galibaSenin kaynanayla benimkini ebedi uzay yolculuguna göndermeli..
Kinamin ertesi günü kaynanam kizmisti bana "aile hersey ve herkesten önce gelir" diye, cünkü bende kendi ailemle ve arkadaslarimla cok ilgilenmisim, ama kina zaten kiz evinindir, ben onlarla ilgilenmicemde anasiylami ilgilenicektim anlamadim. Tabiki onlarida kesinlikle boslamadim, benim yanima gelenle oynadim, ve bu zaten böyledir.
Benim arkadaslarim bana bekarliga veda partisi hazirlamislardi, bende bunlara tesekkür olarak kinamda bütün kizlara tac almistim hatira olarak saklasinlar diye. Görümcem ve kuzenide "bu ne böyle cocuk oyuncagi gibi" deyincede, en yakin arkadasim "begenmediyseniz takmayin" demis bunlara. Bunlarda kaynanama kosup beni sikayet etmisler, arkadaslarini üzerimize saliyo gelinin diye. Cok güzel firca yemistim burda, ama hiiiic aldirmadim :))
Esinin ailesiyle ne sıklıkta görüsüyosunuz? Sana ne önericegimi hic bilmiyorum canim, cünkü ayni cileyi bende cekiyorum, bende cikar yol bulamadim..
Tek tavsiyem, esinin her dedigini yapipta tepene cikmasina izin verme, kendini sakin ezdirme.. Senle konusmuyosa sende onunla konusma, ama "kendime cay yapicam sende istermisin" gibi seyler sorabilirsin belki. Ne biliyim, biz esimle 1 hafta dogru düzgün konusmadik, zehir gibiydi. Ne dedigimi dinler, ne konusur, ne yüzüme bakardi. Simdi degisti gibi biraz. Yemek yapar askim canim cicim konusur. Ama bu sürenin kisa oldugunu biliyorum, o yüzdende alistirmiyorum kendimi. Belkide annesiyle konusmami bekledigi icin böyle yapiyodur, ki bu daha mantikli bi secenek gibime geliyor malesef. Seninde dedigin gibi "sustukca, aileme hakaret ediyomusum gibi hissediyorum". Bende aynen öyle hissediyorum, o yüzden susmamaya karar verdim artik.
Kocanla araniz nasil simdi? Arada bi düzelip arada bi bozuluyormu? Yoksa sadece telefon görüsmesinden sonrami bozuluyor?
Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.İkimiz de en başından görmüşüz nasıl insanlar olduklarını ama önemsememişiz seviyoruz ya!!!Çıkar yol çok zor bu konuya, çünkü eşim deyip sığındığın insan çıkarcı olmayacak, seni ezdirmeyecek ailesini silsin demiyorum ama herkes yerini, durması gerekn yeri bilecek. Benim eşim yapamadı.Susmuyorum tamam daha bağırmadan , saygılı bir şekilde anlatıyorum duygularımı, istediklerimi.Anlıyor mu? Hayır! Onun bildiğini sandıkları benim hislerimden daha önemli. Bu da yıktı beni.
Bir iyi bir kötü kendisi. Keyfi ne zaman isterse. Ben de oyuncağım onun keyfi iyi olunca güleceğim.Çünkü suçlu benim, bağırdım, dediklerine karşı çıktım. Susmalıydım eşim beni yerin dibine geçirdikçe susmalıydım!O zaman ezik ama mutlu olacaktım. Kafası bu yönde çalışıyor, çok fakir kültür açısından ( eğitim açısından benden daha düşük bir seviyede bunun hiç bir önemi yoktu bende ama o kültürsüzlüğünü açığa çıkarmaktan zevk alıyor)Bağırmak ya da küfür etmek kötü değildi ya da sokak ortasında bir kadını el hareketleriyle tehdit etmek normaldi. Hayallerimin her yıkılışında ondan daha da uzaklaşıyorum.
ciddimisin davamı açıyor kalk git hemen annenler ne işin var hala orda o zaman gıcık herif (çok çok sinirlendim yahuuu
şu saatten sonra o dava açmazsa ben açacağım ama çalışıyorum ve ailem başka bir şehirde mahkeme açılana kadar aynı evde yaşamak zorunda kalıyoruz
haklısın ne diyeyim kesinmi yani nerde şimdi evde değlmi
yani kararı kesinmidirki öfff çok üzüldüm kızdım ne düşüneceğimi şaşırdım
kesin boşanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?