- Konu Sahibi disadvantage
-
Arkadaşım hayırlısı olsun, inan değmiyor ben çok çabaladım iş olacağına varıyor. Allahım bize sabır versin
Sinirden söylemedi, ömrünü benimle kavga ederek geçiremezmiş , ömrü değerliymiş ve benden ayrılınca buz gibi olacak çok rahatlayacakmış. İçi acımıyor, üzülmüyor kafaya koymuş her şartta onunla evlendiğime yanıyorum, aileme yaşattığım üzüntüye yanıyorum.
ben de Türkiye'nin en iyi üniversitelerden birini bitirdim, ailesi ve kendi ruh hastası bir adama kendimi ezdirdim. Allahım bunda da bir hayır vardır.Ben de boşanmayı istediğim halde içim yanıyor neden yanıyor neden ağlamadan duramıyorum bunu anlamıyorum.
benim annem ve babannem dünyada en iyi anlaşan gelin kaynanaydı bende onlar gibi olacagımı sanıyordum ama hayat herzaman düşlediğimiz gibi olmuyor. ben izmirliyim onlar konyalı ben atatürkçüyüm onlar türbanlı hepsinden önemlisi ben 2 üniversite okudum üstüne doktora bile yapıyorum onlar okuma yazmayı bile doğru düzgün kıvıramıyorlar. ama herşeyi onlar biliyor ben bilmiyorum köyden gelin almış gibi davranıyorlar. hazmedemiyorum onların yüzünden kurdugum evliliğin bitmesini sevdiğim adamdan nefret eder hale gelmeyi ve tüm bunların 4-5 ay içerisinde olmasını hazmedemiyorum.
erkekler hep bunu istiyo ,ben bağırırken sen sus,,bu işte bunu söyleyince ben dahada bağırasım geliyo vede yapıyorumda,,sen kimsinde susucakmışım haklı olduğum halde gibisine şeyler geçiyo aklımdan dyanamıyor bağırıyorum ,,ama hata yapıyomuşum canım,,erkekler bağırırken susmak yapılan en akıllıca şey bence,,çok denedim canım yemeğe çıkalım dedim tamam dedi tek kelime etmedi yemekte evde denedim ortam oluşturmaya çalıştım sürekli suçlu görüyor beni o bağırırken susmalıymışım.Maalesef 1 yıllık birliktelik oldu , acele etmişim keşke zamanı geriye alabilsem daha detaylı düşünür gözlerim kör olmazdı
oof of daha önümde koca bi 3-4 yıl daha var deseneeyanliz deilsin cnm aynen benim esimde öle yaninda istersen sabah a kadar agliyim hic aglama askim kiyamam sana felan demez napion ya sn noldu der döner gene isine ama zaten tüm erkekler böle bence istisnalarda vardir tabii erkekler cockkk cok gec aalisio evlilie görümcemlerde öle dio 7 yilda 8 yilda anca oturur biseler dio haklilar
çünkü eşini seviyorsun,,aynı şeyleri bugün bende yaşıyorum ağlamak istemiyorum,onu düşünmek istemiyorum onsuz hayat düşünüyorum ama olmuyo,,içim acıyo bi yanım yok gibi şuandaa,,ben de Türkiye'nin en iyi üniversitelerden birini bitirdim, ailesi ve kendi ruh hastası bir adama kendimi ezdirdim. Allahım bunda da bir hayır vardır.Ben de boşanmayı istediğim halde içim yanıyor neden yanıyor neden ağlamadan duramıyorum bunu anlamıyorum.
ben anlıyorum çünkü biz daha bikaç ay önce gelinlik seçiyorduk.bir yuva kurmak için eşyalar begeniyorduk, doğuracagımız çocukların hayalini kuruyorduk. ama şimdi tepe taklak düştük evliliği yaşamadan boşanıyoruz tüm üzüntümüzün sebebide bu
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim insanın en zor günleri olsa gerek bunlar tabi Allah beterinden korusun.
Bu olaylar üzerine sürekli her yerimde ağrılar oluşmaya başladı doktora gittim , tahliller yapıldı filmler çekildi hiç bir şey yok stresten dedi. Uyuyamıyorum, yiyemiyorum,neden böyle oldu bilmiyorum acıdan kıvranıyorum stres dedikleri şeyin bu kadar etkilediğini bilmiyordum.Allahım yardım et diyorum, artık uyumak gülmek istiyorum.
Allah yardımcın olsunve dayanma gücü versin.ailenin tepkisi ne bu olanlara.
esınle oturup sorunlarınızı konussanız ?
ona sızı rahatsız eden durumları anlatsanız mesela belkı faydası olur
Arkadaşlar çok kötüyüm eşim anlayışsız, merhametsiz, kaba bir insana dönüştü. Ailemle görüşmüyor, bana bağırıp çağırıyor, sürekli gergin, sinirli, ama annesi, ablası ile konuştuktan sonra kopuyor kavgalar nedense ve artık dayanamıyorum. Gerçekten bir insanla değil ailesiyle evleniyormuş insan...Eşim onlardan farklı diyordum, birebir onların aynısıymış. Ailesi gerçekten problemli ve görgüden yoksun insanlar.
Çok denedim, yuvam yıkılmasın diye konuşmayı denedim, üzüldüğümü gördü, sabahlara kadar ağladığımı gördü umrunda olmadı. Nasıl eşler birbirine göyle davranır diyordum başıma geldi. Bu psikoloji o kadar kötü ki boşanmak, hayata onsuz devam etmek, pişmanlıklar, karma karışık duygular::S
allah sabır versin cnm benimde tek korkum bu aile çok önemli benimde mnişanlımın ailesi istemiyo nasıl baş edicem bilemiyorum((
allah sabır versin cnm benimde tek korkum bu aile çok önemli benimde mnişanlımın ailesi istemiyo nasıl baş edicem bilemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?