- Konu Sahibi disadvantage
-
ne olursa olsun, evliliğine devam et veya etme.. ama mutlaka seni kimsenin sindirmesine, özgüvenini yitirmene sebep olmasına izin verme.. güçlü ol.. sadece Bekle.. inceldiği yerden kopar zaten.. akıllı mantıklı Bi kadınsın sen.. hepsiyle Başedersin evelallahh
ben evlendiğim ilk zamanlar her tartışmada boşanıcaz galiba..ne yapıcam..başıma neler geldi..diye düşünürdüm..ve annemde rahmetli olduğundan kimseye anlatamadım sıkıntımı..anlatmamak daha iyi belkide..hep tek başıma mücadele verdim..şu an 9. snemiz..
rekor bende sanırım.evlendikten tam 1 gün sonra boşayacağım seni demiştim eşime.aldığım 2 cips için kavga etmişti(((
yok canım ailesi uzak benimle ilgili sorunları yok beni istememelerinin tek sebebi oğullarının onların istediği biriyle değil de kendi kararıyla benimle evlenmesi. Ve aşırı , gereksiz derecede kıskançlar. Ailemi , beni düşman gibi görmekten hiç vazgeçmeyecekler, çünkü ben oğullarını aldım çok tuhaf...Bu tür insanlarla muhattap olacağım hiç aklıma gelmezdi. Bu arada eşimin ailesiyle konuşmaya çalıştım annesi oğlumu verr diye bağırdı vermeyip konuşalım deyince telefonu yüzüme kapattı. Gerçekten mantık bulamıyorum.
Cnm ya gercekten senin icin cok uzuldum. Sen cok guclusun onun hakkinda hislerini Cok net tanimliyorsun. Bi karar asamasina gelmissin. Bundan sonra onun davranislari bu karari sekillendirecek. Yani ayrilirsaniz da vicdan azabi duyma cunku bu ayriligi o yAratmis olacak. Hic uzulme. Yarin birgun karsinda aglarsa sasirma. Seni kaybetmemk icin tum silahlarini kullanacaktir hazirlikli ol. Cunku senin onu terkedecegin olasiligi yuzume tokat gibi inince ben senden daha ablayisli benim nazimi cekcek birini bulamam dusuncesine gircek.
Erkekler Zor Alisirmis filan hikaye. Evlilik esas kadin icin zor bisey erkeklere noluyo be. Erkeklerin hayatina onlari hos tutacaa bir kadin daha giriyo daha. Ne istiyolar. Sen de insansin. Erkegim diye kabarmayi biliyolar. Hadi bakalim evliligin sorumlulugunu da alsin karisini ezdirmesin.
Guzelim sen gecim ehli bir insansan eger baska biriyle de gayet guzel yuvani kurarsin. Eskide kalmis oyle bosanmis kadinla kimse evlenmeZ adeti.
Yine de bekara kari bosamasi kolay gelir. Tavsiyem sen bizim soylediklerimize cok bakma careyi ve sorulArinin cevabini kendi hislerinda ara. Biz burdA haricten gazel okuyoruz. Forumlar seni yanlis yonlendirebilir cok dikkatli ol. Allah yardimcin olsun
Öncelikle teşekkür ederim, inan ben de saçma buluyorum erken alınan kararları.Ama gelecekten o kadar umutsuzum ki. O kadar çok şey var ki anlatılacak... Ailesi zaten problem, evliliği onaylamamışlar. Doğrusu beni istememişler , evliliğimizin ertesi günü düğünde ailemle çok ilgilendim diye inanın başka hiç bir sebep yok eşime o kızı boşayacaksın dediler. Ailemin eşimi onların elinden alacağı düşüncesindeler saçma sapan bir şekilde, eşime bir sürü kötü laf ettiler benim aileme iyi davrandığı için. Eşim de bir süre sonra ailemle görüşmemeye, bu eve gelmeyecekler demeye başladı.Sonra her telefon görüşmesinden sonra bana bağırmaya, hakarete varan laflar etmeye başladı.Ve sokakta gördüğüm herhangi bir iş arkadaşıma selam verdirmeyecek kadar da kıskanmaya, kısıtlamaya başladı. Ve her konuşmaya çalıştığımda büyük kavgalar oldu. Hiç pişman olmadı ayrı yaşadık, küs kaldık ama barışalım demedi. Anlam veremiyorum kendimi de suçladım acaba bende mi hata dedim ama inanın tek hatam katlanmak , sabretmek , her seferinde ilişkiyi toparlamaya çalışmak, ona sevgili değil evli olduğumuzu hatırlatmak oldu.
Şimdi de önümde kocaman bir boşluk var, nasıl başedeceğimi de bilmiyorum açıkcası.
Görünen o ki bugüne kadar hep mülayim davrandığın için eşin üzerine geldikçe gelmiş, nasıl olsa sesini çıkarmıyor diye iyice havalara girmişBence hiç ummadığı bir anda son derece sert bir şekilde resti çekmen gerek, silkelenip kendine gelmesi lazım. Tabi bu benim fikrim, son karar sana ait. Ama eninde sonunda senin de canına tak edecek, o kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?