4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Hamile kadın ne çektin hamile kadın…
5 aylık hamileyim, şu an tatilde kayalıklardan denize giriyorum, kulaç kulaç yüzüyorum, günde 7km yürüyorum, 5 kat merdiveni en az 3-4 kez çıkıyorum. Sanırım mağaraya da gidebilirim Sağlıklı bir kadınım çünkü!

A nedir olay? Eski konulara baktım ama anlamadım.
Bir konu açtı. Evlendim ayrildim, bir arkadasim bana birini onerdi, 2 kez bosanmis, her bir kadindan birer çocuğu olan bir elektrik muhendisi bana talip olmus, annem olmaz diyor, siz ne dersiniz diye. Megerse konuda bahsettigi kisi eski eşmiş. Yeni birini bulur mu bulabilir mi biri bakar mi endişesi ile yazmis.

Ay inanmıyorum hem de o konuyu farklı versiyonla 2 kez açtı

Valla ben 8 aylıkken kanyonlara götürüldüm, arazi araçlarıyla kayalıklara falan çıkarıldım.
9 ay boyunca da 3 bin km yol yaparak tatile falan götürüldüm, şehir şehir gezdirildim. Tabi bunlar tasmayla olmadı, kendi kararımla oldu.

Denize gitmekle, ormanda yürüyüş yapmakla, tarihi mekan gezmekle, pikniğe bovling oynamaya gitmekle ne farkı var?
Şahsen ben doğa gezilerine bayılırım, bir mağara gezme şansım olsa hamile olayım olmayayım mutlaka değerlendiririm. Hamile olmakla ne ilgisi var?
mağara tehlikeli olabilir filan diye düşünüyorsanız kastettiğiniz mağara astım mağarası, önceki konudan hatırlıyorum, trabzanları güvenlik demirleri olan gayet güvenli biryer, gezerkende ayağınızın kayması durumunu önlemek için eşinizin elini yada güvenlik bariyerini tutarsanız hiç problem yok. Ben de gittim o mağaraya, ışıklandırılmış, güvenlik önlemleri alınmış, gezilip görülesi biryer.
Adındanda anlaşılacağı gibi çok saf ve temiz bir hava akımı-nem düzeyi var. Hamilelikte gayet de faydalı yani.
Ha çok pipirikliyseniz merdiven de inip çıkmayın, kooooskoca hamilesinizya

Gercektende cok haklisiniz. 9 aylik hamileligim boyunca tavsan gibi hic yerimde durmadim. Evde oturmadim hic.6.5 sylik hamileyken 35 saatlik yolculuga ciktim.8inci aydan sonra kizimin perdelerini bile kendim taktim.tam gununde 9ay 10. Gunde normal dogumla kizimi kucagima aldim. Dogum yaptim ne annem baksin ne kv baksin diye bekledim. Gercekten kafamda okadar rahattiki. Ondan sonrada basliyorlar kv boyle yapti şoyle stres boyle sıkıntı. Aş yapmadi iş yapmadi. Ya ne kadarda piremses herkes. Ben olsam 6.5 aylik hamileyken kocam su magaragi gezmeye gidelim diye teklif etsetdi onada giderdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…