3 dakikadır şu yoruma gülüyorumMazallah mağarada doğurur da çocuk mağara adamı olur
Nehirmehir'i diyorsun sanırım, psikolojik sorunları olduğunu düşünmüştüm ben.Burada bi üye vardı eskiden nehir miydi neydi ismi o da böyle anlam veremediğimiz sorular sorardı.
1-2-3 ve 9 peki4 ve 7 aylık hamile göturulmez ama 5 6 8 aylık hamileler gidebilir
Böyle soruya böyle cevap
Ben onun özel gereksinimli bir çocuk olduğunu düşünüyorum.Burada bi üye vardı eskiden nehir miydi neydi ismi o da böyle anlam veremediğimiz sorular sorardı.
Bir konu açtı. Evlendim ayrildim, bir arkadasim bana birini onerdi, 2 kez bosanmis, her bir kadindan birer çocuğu olan bir elektrik muhendisi bana talip olmus, annem olmaz diyor, siz ne dersiniz diye. Megerse konuda bahsettigi kisi eski eşmiş. Yeni birini bulur mu bulabilir mi biri bakar mi endişesi ile yazmis.A nedir olay? Eski konulara baktım ama anlamadım.
Ay inanmıyorum hem de o konuyu farklı versiyonla 2 kez açtıBir konu açtı. Evlendim ayrildim, bir arkadasim bana birini onerdi, 2 kez bosanmis, her bir kadindan birer çocuğu olan bir elektrik muhendisi bana talip olmus, annem olmaz diyor, siz ne dersiniz diye. Megerse konuda bahsettigi kisi eski eşmiş. Yeni birini bulur mu bulabilir mi biri bakar mi endişesi ile yazmis.
Aklıma hamile eşine yüklü miktar kredi çektirip sonra tatile götürüp kayalıklardan ittiği aklıma geldi ne alakaysaHamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Nehirmehir'i diyorsun sanırım, psikolojik sorunları olduğunu düşünmüştüm ben.
Ben onun özel gereksinimli bir çocuk olduğunu düşünüyorum.
Çok safça her konusu ve cevapları takip edemiyor.
GalibaBir uye vardi. " Eşim cocugu istemiyor düşsün diye beni magaraya gezmeye goturdu" filan yaziyordu buralarda siz o musunuz????
Yok ya astım mağarasından bahsediyorCennet - cehennem mağaralarından, cehennemden mi bahsediyorsunuz acaba
Yaa yaklasmısım yine deYok ya astım mağarasından bahsediyor
Gercektende cok haklisiniz. 9 aylik hamileligim boyunca tavsan gibi hic yerimde durmadim. Evde oturmadim hic.6.5 sylik hamileyken 35 saatlik yolculuga ciktim.8inci aydan sonra kizimin perdelerini bile kendim taktim.tam gununde 9ay 10. Gunde normal dogumla kizimi kucagima aldim. Dogum yaptim ne annem baksin ne kv baksin diye bekledim. Gercekten kafamda okadar rahattiki. Ondan sonrada basliyorlar kv boyle yapti şoyle stres boyle sıkıntı. Aş yapmadi iş yapmadi. Ya ne kadarda piremses herkes. Ben olsam 6.5 aylik hamileyken kocam su magaragi gezmeye gidelim diye teklif etsetdi onada giderdim sanirimBu kadınlardaki ‘hamile kadın’ dramasına da kusasım geliyor artık.
Yok ne oluyor hamile olunca sanki
Hele bide 4. Ayda ne olabilir yani?
(riskli -kanamalı atraksiyonlu hamilelikleri kastetmediğim anlaşılmıştır umarım)
Ha gitmek istemezsiniz onu anlarım ama hamilelerin girmesi yasak bir yer miymiş tehlikeli miymiş neymiş yani,
Adam gezmeye götürüyor işte , götürmese ‘hamileyim, beni hiç düşünmüyor sıkılıyorum’ denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?