evet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemel
Manolya’nın şey yaptığını hatırlıyorum ben bir de, boşandığı halde sanki hâlâ evliymiş gibi o zamanlar yaşadıklarından konular açardı. İşte “şu kadar aylık hamileyim eşim beni şehir dışından geldiğimde karşılamadı, toplu taşıma kullandım bu normal mi” şeklinde bir konusunu da hatırlıyorum ben.8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.
Bir de boşandıktan sonra tuttuğu evin sahibi ve oğlu vardı. Onlara da takıktı bir ara.Evi hatırlamıyorum da kenarda 40-50 bin liram var, 4 bin maaş alıyorum geçinebilir miyim diye konu açardı sürekli. Kocam 8 bin alıyor ne kadar nafaka alabilirim diye de sorardı.
Manolya’nın şey yaptığını hatırlıyorum ben bir de, boşandığı halde sanki hâlâ evliymiş gibi o zamanlar yaşadıklarından konular açardı. İşte “şu kadar aylık hamileyim eşim beni şehir dışından geldiğimde karşılamadı, toplu taşıma kullandım bu normal mi” şeklinde bir konusunu da hatırlıyorum ben.
Asansörsüz evde tek yaşarken eve karpuz alamam diye asansörlü bir tek burası var deyip eski eşinin yakınından ev tutacaktı bir de.
Teşekkür ederim8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.
Bir de boşandıktan sonra tuttuğu evin sahibi ve oğlu vardı. Onlara da takıktı bir ara.
Bebeğin mi kadının mı?kayıp düşme tehlikesi var
Emin miyiz?Yabanla oliva için konu açmıştı görünce hatırladım manolya değil kesinlikle.
Emin miyiz?
Hani link?Evet evet eminiz. Çok net hatırladım bu kişiyi manolya değil. Verdiğim nickteki konusuna bak yabanla ilgili açtığı sende yorum yazmışsın hatırlarsın.
Hani link?
Peki burdan sarımanolya olmadığını nasıl çıkardık?
Dalga geçtik o kadar ama basınç farkından dolayı bebeğin sağlığı için bir risk varmış birden fazla üye yazdı bunu.Bebeğin mi kadının mı?
Manolya’nın şey yaptığını hatırlıyorum ben bir de, boşandığı halde sanki hâlâ evliymiş gibi o zamanlar yaşadıklarından konular açardı. İşte “şu kadar aylık hamileyim eşim beni şehir dışından geldiğimde karşılamadı, toplu taşıma kullandım bu normal mi” şeklinde bir konusunu da hatırlıyorum ben.
Asansörsüz evde tek yaşarken eve karpuz alamam diye asansörlü bir tek burası var deyip eski eşinin yakınından ev tutacaktı bir de.
Peki burdan sarımanolya olmadığını nasıl çıkardık?
Bi ara bi konuda lise mezunu olduğunu söylemiş. Manolyadır kesin demiyorum ama birbirine bu kadar benzeyen iki insanın aynı sitede buluşması da enteresan geliyor.Aynı dönemlerde konu açıyorlardı.
Bu hep kocasının ikinci eşi olduğunu yazmış.
Manolyanın karşılıklı ilk eşti.
Çocuk yaşı tutmuyor. Bu hatun hiçbir konusunda paradan bahsetmemiş
Manolya herkesle sorun yaşayan bir tipti bunun konular hep kocayla ilgili.
Öğretmen değil manolya kamuda memurdu.
Bu bütün konularında öğretmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?