4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

gerçekten miii
ben de aynı konuyu neden 2 kere açtı bu üye diyorum
peki nereden biliyorsun eşi olduğunu
nasıl anladınız yahu :)

gerçekten miii
ben de aynı konuyu neden 2 kere açtı bu üye diyorum
peki nereden biliyorsun eşi olduğunu
nasıl anladınız yahu :)
Biraz sıkıştırınca kendisi söyledi, daha doğrusu kabul etti. Buranın gediklilerinden arkadaş, yönetimi bile bezdirdi açtığı konularla. Artık konu açar açmaz tanıyoruz kendisini.

bu durumda o eski eş bir kadına gidip ayrıldığım kadın hatalıydı dese haklı çıkmış olacak.
ay keşke eski eşin yeni sevgilisi olduğunda okuyabilse burayı.

Biraz sıkıştırınca kendisi söyledi, daha doğrusu kabul etti. Buranın gediklilerinden arkadaş, yönetimi bile bezdirdi açtığı konularla. Artık konu açar açmaz tanıyoruz kendisini.

biz de saatlerce kafa patlatıyoruz yaaa
sinir oldum
keşke evlenilir tabi kaçar mı böylesi deseymişim

peki 4 aylık hamilelik ve mağara ne alaka şimdi?
Şu an iki buçuk yaşında olan bebe anne karnında dört aylıkken kocası bunu mağaraya gezmeye götürmüş. Çocuğu düşürmem için mi götürdü acaba diyor. Evet yaklaşık üç sene önce olan mevzuyu aşamamış hala.

peki 4 aylık hamilelik ve mağara ne alaka şimdi?
Kocasının bebeği istemediğini, düşsün diye mağaraya götürdüğünü düşünüyor
Adam bu çocuk İnşallah düşer filan demiş sonra birgün gel seni gezmeye götüreyim deyip turistik bir mağaraya götürmüş

Aslında konu başlarında bende bir şüphelendim bir kaç soru sordum ama cevap vermedi. Çocuğun yaşı tutmuyor sarımanolyanınkiyle kreşe gidiyordu çünkü çocuk o zamanlar. Oğlu vardı.
evet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemel

Bana da sarımanolya yı kısaca bir hatırlatır mısınız

sarımanolya böyle ev için birikimi olan kadın mıydı?
baya parası vardı çocuğu için kreş bakıyordu, kocası da iyi bir tazminat veriyordu hani?

4 aylık hamile olduğumda kocam beni mağaraya götürmüş olsa başıma eski kocamın yeni sevgilisine anlatabileceğim kadar kötü bir şey gelmiş olur muydu ?

huh. bence mevzu bu sdkglşkflsş
İlk eşinden olan kızı hastalandığında umarım ölür de acı çekmez demiş adam. Bence öyle bir malzeme var zaten .

Bana da sarımanolya yı kısaca bir hatırlatır mısınız
8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.

sarımanolya böyle ev için birikimi olan kadın mıydı?
baya parası vardı çocuğu için kreş bakıyordu, kocası da iyi bir tazminat veriyordu hani?
Evi hatırlamıyorum da kenarda 40-50 bin liram var, 4 bin maaş alıyorum geçinebilir miyim diye konu açardı sürekli. Kocam 8 bin alıyor ne kadar nafaka alabilirim diye de sorardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…