Götürülmez! 4 aylık bebe cinsiyetini yeni belirlemiş daha , maazallah mağara adamı filan olmaya meyleder oralarda.Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Bir konu açtı. Evlendim ayrildim, bir arkadasim bana birini onerdi, 2 kez bosanmis, her bir kadindan birer çocuğu olan bir elektrik muhendisi bana talip olmus, annem olmaz diyor, siz ne dersiniz diye. Megerse konuda bahsettigi kisi eski eşmiş. Yeni birini bulur mu bulabilir mi biri bakar mi endişesi ile yazmis.
Biraz sıkıştırınca kendisi söyledi, daha doğrusu kabul etti. Buranın gediklilerinden arkadaş, yönetimi bile bezdirdi açtığı konularla. Artık konu açar açmaz tanıyoruz kendisini.gerçekten miii
ben de aynı konuyu neden 2 kere açtı bu üye diyorum
peki nereden biliyorsun eşi olduğunu
nasıl anladınız yahu :)
O da sarı manolyaymış kız. Kadın binbir nick resmen
Bir konu açtı. Evlendim ayrildim, bir arkadasim bana birini onerdi, 2 kez bosanmis, her bir kadindan birer çocuğu olan bir elektrik muhendisi bana talip olmus, annem olmaz diyor, siz ne dersiniz diye. Megerse konuda bahsettigi kisi eski eşmiş. Yeni birini bulur mu bulabilir mi biri bakar mi endişesi ile yazmis.
Biraz sıkıştırınca kendisi söyledi, daha doğrusu kabul etti. Buranın gediklilerinden arkadaş, yönetimi bile bezdirdi açtığı konularla. Artık konu açar açmaz tanıyoruz kendisini.
Biraz sıkıştırınca kendisi söyledi, daha doğrusu kabul etti. Buranın gediklilerinden arkadaş, yönetimi bile bezdirdi açtığı konularla. Artık konu açar açmaz tanıyoruz kendisini.
peki 4 aylık hamilelik ve mağara ne alaka şimdi?
Ondan emin olamadık ama yazım tarzları çok benziyor.Bahtsızbedevi sarımanolya mı?
Şu an iki buçuk yaşında olan bebe anne karnında dört aylıkken kocası bunu mağaraya gezmeye götürmüş. Çocuğu düşürmem için mi götürdü acaba diyor. Evet yaklaşık üç sene önce olan mevzuyu aşamamış hala.peki 4 aylık hamilelik ve mağara ne alaka şimdi?
Kocasının bebeği istemediğini, düşsün diye mağaraya götürdüğünü düşünüyorpeki 4 aylık hamilelik ve mağara ne alaka şimdi?
Ondan emin olamadık ama yazım tarzları çok benziyor.
evet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemelAslında konu başlarında bende bir şüphelendim bir kaç soru sordum ama cevap vermedi. Çocuğun yaşı tutmuyor sarımanolyanınkiyle kreşe gidiyordu çünkü çocuk o zamanlar. Oğlu vardı.
Bana da sarımanolya yı kısaca bir hatırlatır mısınızevet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemel
evet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemel
İlk eşinden olan kızı hastalandığında umarım ölür de acı çekmez demiş adam. Bence öyle bir malzeme var zaten4 aylık hamile olduğumda kocam beni mağaraya götürmüş olsa başıma eski kocamın yeni sevgilisine anlatabileceğim kadar kötü bir şey gelmiş olur muydu ?
huh. bence mevzu bu sdkglşkflsş
İlk eşinden olan kızı hastalandığında umarım ölür de acı çekmez demiş adam. Bence öyle bir malzeme var zaten.
8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.Bana da sarımanolya yı kısaca bir hatırlatır mısınız
Evi hatırlamıyorum da kenarda 40-50 bin liram var, 4 bin maaş alıyorum geçinebilir miyim diye konu açardı sürekli. Kocam 8 bin alıyor ne kadar nafaka alabilirim diye de sorardı.sarımanolya böyle ev için birikimi olan kadın mıydı?
baya parası vardı çocuğu için kreş bakıyordu, kocası da iyi bir tazminat veriyordu hani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?