- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Sor bacım
Eşimden ayrıldım.
biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.
Kim bu 4 aylık, konu ne tam olarak, neden mağaraya götürmek istiyor?Sor bacım
Orda birde birkaç yorumda götürülmez falan demişlerdi, ben de herhalde benim bilmediğim birşeyler var diye düşünüp konudan çıkmıştımMagara ve düşük ne alaka anlamadim diger konusundan da zaten.Dogru durust anlatmak ve niye boyle dusundugunu yazmak yerine bilmece yapmiş.
A nedir olay? Eski konulara baktım ama anlamadım.Sizin acilen psikologa gitmeniz gerek. Geçmişle hesaplaşmaniz bitmemiş. Fi tarihinin konularini yazıyorsunuz. Eski kocami baskasi alir mi diye soruyorsunuz. Yazik size de çocuğunuza da. Bir an once terapi alin iyileşin.
O da sarı manolyaymış kız. Kadın binbir nick resmenO değil ama başka üye. Diğer konusunda yazmışlar. Ben de şüphelenmiştim ama adını hatırlayamamıştım. Bahtsızbedevi'ymiş.
Bitmiş gitmiş evliliğini yeniden masaya yatırmaya gelmiş.
Magaralar cesitli derinliklerde oluyor, basinc farki degisiyor. Ve ani basin degisimi hamilelikte riskli. Ayni ucak yolculugu gibi. Doktorunuz ucak yolculuguna izin verirse magarayada gidilir.Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
O da sarı manolyaymış kız. Kadın binbir nick resmen
Kendini biraz geliştirmiş ama plak yine takılıyor demek ki aradaSorulan sorulara alakasız cevaplar vermediği için o olmadığı düşünmüştümAma diğer konuda "adamı alırlar mı söyle alırlar mı" diye takılıp kaldı sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?