4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Eşimden ayrıldım.

biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.

Ne zamanın sorgusu bu? Kim için?
Bu da ayrı bir tarz mıdır artık KKda, seneler öncesinin kritiğini yapmak?

Pandemiyle evde otur-kur otur-kur balataları yaktı millet iyice.
Gidin bi gezin konu sahibi, kalktı yasaklar; gezin, açık hava, oksijen filan.

Millet 8,5 aylık olana kadar çalışıyor.
Eğer düşük riski yoksa hiçbirsey olmaz.

Magara ve düşük ne alaka anlamadim diger konusundan da zaten. Dogru durust anlatmak ve niye boyle dusundugunu yazmak yerine bilmece yapmiş.
Orda birde birkaç yorumda götürülmez falan demişlerdi, ben de herhalde benim bilmediğim birşeyler var diye düşünüp konudan çıkmıştım

E kadın gitmek istemiyorsa gitmesin. Silah mi çekti mağaraya zorla götürmek için.
Bu nasıl soru işiniz mi yok?

Sizin acilen psikologa gitmeniz gerek. Geçmişle hesaplaşmaniz bitmemiş. Fi tarihinin konularini yazıyorsunuz. Eski kocami baskasi alir mi diye soruyorsunuz. Yazik size de çocuğunuza da. Bir an once terapi alin iyileşin.
A nedir olay? Eski konulara baktım ama anlamadım.

Mağaza diye okudum Allah Allah pandemiden dolayı soruyor heralde dedim.
Mağaraymış.
Hamilelik hastalık değil ya riskli gebelik değilse denize de girer, dağa da tırmanır, hatta mağaraya bile girer

Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Magaralar cesitli derinliklerde oluyor, basinc farki degisiyor. Ve ani basin degisimi hamilelikte riskli. Ayni ucak yolculugu gibi. Doktorunuz ucak yolculuguna izin verirse magarayada gidilir.
Mesela ben alanyaya gidecegim zaman doktorum karasu magarasina izin vermemişti cok derin bi magara cunku ama alanyadakine izin vermisti. Kendide boyle yapmis

arkadasin mevzusunu bilmiyorum

yalniz bu konuyu okuyunca aklima ; bayagi karni burnunda iken karisini, kayalik bir yere zorla cikartan adam geldi.
( kadin öldügünde, saglik sigortasindan verilecek olan teminat iicin ucurumdan itmisti kadini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…