4 Aylık kilo verme yarışması

Ben en iyisi kizimi haftaya doktorada gotureyim vitaminsiz mi kaldi ne oldu bi baksin. Bide cinko ne icin kullaniliyo balik yaginida unutmusum bunlari sorayim gerekirse alayim

Ay benimde rakibim olsa ne iyi olur bir ara afatmas rakip sectim ama ondan ses çıkmayın ben böyle kaldım iste

Devam etmezsin birakirsin yorma kendini askim deme gafletinde bulundu bana benimde sinirime gitti görceksi
Valla zinkoyu bana doktor iştah için tavsiye etti başka zihinsel getirisi var galiba emin degilim
Istah üzerinde etkili evet ayrica yine beslenme bozukluklarinda yaralarin iyilesmesinde sac ve kemik doku gelisimindede etkili diye biliyorm vücutta cok az depolanabildiginden takviye olarak alinmasi gerekiyormus 1 sise bitir dedi bana dr

Esimi anlatirken yarida kalmis msjim. Devam etmessin askim yorma kendini dedi bana bende edicem diye direttim ve onunla da bir yarisin icine girdm kendisi suan 89 kilo ondan daha fazla kilo vermem lazm

Bu iyi işte ben de zaman zaman esine idalasirsim hiç farkına varmak canımın çektiği şeyleri onun önüne koyarım farkında olmadan hepsini yer ben Kurtulmuş olurdum

Bu iyi işte ben de zaman zaman esine idalasirsim hiç farkına varmak canımın çektiği şeyleri onun önüne koyarım farkında olmadan hepsini yer ben Kurtulmuş olurdum
Iyiymis bende yedireyim onu o zaman bol bol. O kilo alsn ben zayiflayaym :)

Bu arada eşim benim 3 katini yer kilo almaz 4 katını yer alır hareket ederimi iHayır benim yarım kadar anca

Esimi anlatirken yarida kalmis msjim. Devam etmessin askim yorma kendini dedi bana bende edicem diye direttim ve onunla da bir yarisin icine girdm kendisi suan 89 kilo ondan daha fazla kilo vermem lazm
Insallah verirsin :)) benim.esimde 73 kilo normalde 69 .kilo almisim deyip deyip gobegini tutuyor bu aralar hic hoslanmiyor kilodan .ve azicik azicik yer tabagini bitirmez

ay maşallah cok tatlı

Günaydın kızlar moralim çok bozuk tam 71.6 çıktım başa geri döndüm yani gerçi yeni tartim beni değil evdeki herkesin 1.5 kilo fazla tartı olsun bundan sonra boyle

selam
kızlar dün öküz gibi yememe rağmen sabah:61.8 geldim
ama akşam sadece 1 tabak kuru fasulye yedim ve ayran içtim gayette doydum ve şiştim
gündüz istediğim herşeyi yiyip akşamı hafif geçirmek ,özellikle protein ağırlıklı yemek iyi geldi bana
YAŞASIN KURU FASÜLYE!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…