- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Böylesi daha iyi dostum büyük oynamayi severm :)Owww tehlikeli rakip seçtim kendine kendisi 1 ay da 9 kg vermiştir
Ayyy çok iyi oldu 3 ünüzü takipteyizFile ve Neriman ve beeen 3 muz aynı kiloda yiz. Bu hafta bakalım farkı açan olacak mi
Böylesi daha iyi dostum büyük oynamayi severm :)
Valla zinkoyu bana doktor iştah için tavsiye etti başka zihinsel getirisi var galiba emin degilimBen en iyisi kizimi haftaya doktorada gotureyim vitaminsiz mi kaldi ne oldu bi baksin. Bide cinko ne icin kullaniliyo balik yaginida unutmusum bunlari sorayim gerekirse alayim
Devam etmezsin birakirsin yorma kendini askim deme gafletinde bulundu bana benimde sinirime gitti görceksiSağol canim cümlemizinkini
Denedim vurur döker yemeez önce iyice bakip ne oldugunu cozuyo ona gòre agzini acar.canim sorarsan sevirim.
Sağol teyzesi
sagol canim
çok sevinirim canim bide nerden ogrenmis onuda sorarsan
Iyi geceler canim
buyuk ne konustun merak ettimben hergun esime zayifliyorum zayiflicam diyrm ister istemez bu cumleler cikiyor aliskanlik yapti bir senedir
Istah üzerinde etkili evet ayrica yine beslenme bozukluklarinda yaralarin iyilesmesinde sac ve kemik doku gelisimindede etkili diye biliyorm vücutta cok az depolanabildiginden takviye olarak alinmasi gerekiyormus 1 sise bitir dedi bana drValla zinkoyu bana doktor iştah için tavsiye etti başka zihinsel getirisi var galiba emin degilim
Bende cnm crs icin heyecanlaniyormIyi bakalım canım haftaya çarşamba yi iple çekiyorum mm. ....
Şubat ayı çok kilo gitsin benden ama yaaa
hepimizden
Iyiymis bende yedireyim onu o zaman bol bol. O kilo alsn ben zayiflayaym :)Bu iyi işte ben de zaman zaman esine idalasirsim hiç farkına varmak canımın çektiği şeyleri onun önüne koyarım farkında olmadan hepsini yer ben Kurtulmuş olurdum
Insallah verirsin :)) benim.esimde 73 kilo normalde 69 .kilo almisim deyip deyip gobegini tutuyor bu aralar hic hoslanmiyor kilodan .ve azicik azicik yer tabagini bitirmezEsimi anlatirken yarida kalmis msjim. Devam etmessin askim yorma kendini dedi bana bende edicem diye direttim ve onunla da bir yarisin icine girdm kendisi suan 89 kilo ondan daha fazla kilo vermem lazm
gecmıs olsun tatlımTeşekür ederim canım
ay maşallah cok tatlıAyy nermiin baştan söylesenee
benim kizim 14 aylik hala anne sütü alıyor bugun yarim kase çorba yarim muz yedi 1 lokma ekmek bir lokmada peynir yedi . Bu yedigi en cok menu.yani genelde bundan daha az yiyor. Suda icmiyor. Bu ara kendi istegi ile gunde bir fincan kadar su iciyor onunda yarisini ustune dokuyor korkarak iciyor dilini cikariyo icmeyi bilmiyo .ama muzlari kocaman kocman veryrm yiyo.mandalinayi butun agzina koyuyrm bitirip kabugunu atiyo. Yogurt yemez . Uzuncaa yazdim amaa kusura bakma ne yapsam. Saclarida az uzuyor resim attm. Saclar bu kadar bi kere 0 a vurmustuk( neden uzamiyo acaba.13 bucuk kilo hemde 8 aydir ayni
hadi bakalımFile ve Neriman ve beeen 3 muz aynı kiloda yiz. Bu hafta bakalım farkı açan olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?