Gerçekten çok zor ben bunu sürekli yaşıyorumIstahsizlik cok zor hasta oldugu dönemde 1 hafta hicbirsey yemedi benim oglusum ama abartmiyorm su disinda hicbirsey
Dur arkadaşım bende toparlıcam merak etme sen ama sabaha arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım sabahda biraz kaçırıp akşam tutarım kendimi inşallah
Büyüyünce düzeliyomus seninkiler sabrediceksin artik cnm napalimGerçekten çok zor ben bunu sürekli yaşıyorum
Tmm tatlı rakibimAy ben de bayılırım kahvaltılara sohbetlerine sabah rahat rahat ye sıkma kendini ama aksam acikinca hafif ye tamam. Sabahtan korkma
abisi sanırım 7 veya 8 aylıktı çıkardı.Cikarabilir cnm sen yada babasi hangi aylarda cikarmissiniz yada söyle sorayim ailedeki diger bebeklerde disini erken cikaranlar var mi?
Kızlar çok açıktı m 1 bardak kefiri içiyorum ne yapayim
Genetik yatkinlikla cok alakali arkadasim bide bünyeden bünyeye bi hayli farkediyoabisi sanırım 7 veya 8 aylıktı çıkardı.
Genetik yatkinlik dislerde büyük rol oynuyo arkadasim suan cikariyr olabilirabisi sanırım 7 veya 8 aylıktı çıkardı.
varmısın rakibim olmaya her hafta yarışalım senle.Arkadaslar bana sahip cikin bugün esimede zayiflicam diye büyük konustum rezil olmayaym sonra
Benimki mesela hala cikaramadi 12 aylik babasida gec cikarmis zatenGenetik yatkinlikla cok alakali arkadasim bide bünyeden bünyeye bi hayli farkediyo
Genetik yatkinlik dislerde büyük rol oynuyo arkadasim suan cikariyr olabilir
Ewt ewt ewtvarmısın rakibim olmaya her hafta yarışalım senle.
Ewt ewt ewt
Ikimizde 86 kiloyuz cok iyi arasam bulamazdim böyle rakibi :)Ewt ewt ewt
hadi bakalım hayırlı olsunEwt ewt ewt
Sağol canim cümlemizinkiniMaşallah ne güzel bebis allah bagislasin
Denedim vurur döker yemeez önce iyice bakip ne oldugunu cozuyo ona gòre agzini acar.canim sorarsan sevirim.Yogurda meyve katip yedirmeyi deneyebilirsin sabahkirmizitisini peynir pekmez yumurta bebe bisküvisini anne sütüyle islatip mama seklinde hazirlayip verebilirsn sac konusunda cok fikir sahibi degilim acikcasi yarn dr arkadaslara bi danisirim ama
Sağol teyzesiTam ısırmalık yemeli bu senin kızın yaaa çok tatlı
sagol canimBencede masallah rabbim nazarlardan saklasin
çok sevinirim canim bide nerden ogrenmis onuda sorarsanCanım kızınin saçı için aran yağı bir arkadas kullandı. Gözlerime şahit oldum kızın saçı uzadı ve güzelleşti canım. Düzenli kullanım. Istersen nasıl yaptığını sorarim
Iyi geceler canimKızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Iyi geceellleeeerrr
buyuk ne konustun merak ettimArkadaslar bana sahip cikin bugün esimede zayiflicam diye büyük konustum rezil olmayaym sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?