4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Iyi geceellleeeerrr

Dur arkadaşım bende toparlıcam merak etme sen ama sabaha arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım sabahda biraz kaçırıp akşam tutarım kendimi inşallah

Ay ben de bayılırım kahvaltılara sohbetlerine sabah rahat rahat ye sıkma kendini ama aksam acikinca hafif ye tamam. Sabahtan korkma

Denedim aç kalırsa yer dediler 18 saat aç kaldı ama yinede yemeğini zorla yedi

Bu arada Allah'ım hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat ve şifa versin...
Hepsi inşallah hayırlı evlat olurlar kızlar
Âmin âmin âmin

Arkadaslar bana sahip cikin bugün esimede zayiflicam diye büyük konustum rezil olmayaym sonra

Maşallah ne güzel bebis allah bagislasin
Sağol canim cümlemizinkini
Denedim vurur döker yemeez önce iyice bakip ne oldugunu cozuyo ona gòre agzini acar.canim sorarsan sevirim.
Tam ısırmalık yemeli bu senin kızın yaaa çok tatlı
Sağol teyzesi
Bencede masallah rabbim nazarlardan saklasin
sagol canim

Canım kızınin saçı için aran yağı bir arkadas kullandı. Gözlerime şahit oldum kızın saçı uzadı ve güzelleşti canım. Düzenli kullanım. Istersen nasıl yaptığını sorarim
çok sevinirim canim bide nerden ogrenmis onuda sorarsan

Kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum
Iyi geceellleeeerrr
Iyi geceler canim
Arkadaslar bana sahip cikin bugün esimede zayiflicam diye büyük konustum rezil olmayaym sonra
buyuk ne konustun merak ettim ben hergun esime zayifliyorum zayiflicam diyrm ister istemez bu cumleler cikiyor aliskanlik yapti bir senedir

File ve Neriman ve beeen 3 muz aynı kiloda yiz. Bu hafta bakalım farkı açan olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…