biraz zaman ayirip burada takilsan motive amacli iyi gelir burasi iyi geliyorGittikce artıyorum 84
canim moralini bozma senin baslangic kilona 1.5 kilo eklerim farketmemis olurGünaydın kızlar moralim çok bozuk tam 71.6 çıktım başa geri döndüm yani gerçi yeni tartim beni değil evdeki herkesin 1.5 kilo fazla tartı olsun bundan sonra boyle
öyle de deme canim sen oyle dersen ben kendime ayi mi diyimselam
kızlar dün öküz gibi yememe rağmen sabah:61.8 geldim
ama akşam sadece 1 tabak kuru fasulye yedim ve ayran içtim gayette doydum ve şiştim
gündüz istediğim herşeyi yiyip akşamı hafif geçirmek ,özellikle protein ağırlıklı yemek iyi geldi bana
YAŞASIN KURU FASÜLYE!!!!!!!!!!
yok canım estağfirullah hem sen çocuk emziriyorsun ve yediklerin sütüne yarıyor.ben emzirirken bile sütten çok kilo olurdu neler neler yedim süt olsun diye hatta şu humana mıdır nedir ondan bile içtim yine de foşur foşur sütüm olmadı,sık emerse sütün çoğalır derler emzik gibi hiç ağzından çıkarmadı yine çoğalmadı.yani sen avantajlısın bu avantajını zayıflamada iyi değerlendir benceöyle de deme canim sen oyle dersen ben kendime ayi mi diyimbu hafta yedigim.tatlilardan sonra ama regliden oldu hep boyle olmam bu sefer dengeler bozuldu.protein alimi kilo verirken cok onemli kas kaybetmemek icin.ben o yuzden gunluk yumurta sut peynr tuketyrm mutlaka yada bakliyatlardan
Sağol canim.ben bogazimi tutmasam yije kilo alirim ama zayiflarkende gercekten emzirmenin cok faydasini gordum gunde 500 kalori kaybediyrm bu sekilde belkide daha cok çok şükür. Benim kiz bugun 3 lokma yedi mamamamamm diye dolaniyo emmek en buyuk tutkusu .yok canım estağfirullah hem sen çocuk emziriyorsun ve yediklerin sütüne yarıyor.ben emzirirken bile sütten çok kilo olurdu neler neler yedim süt olsun diye hatta şu humana mıdır nedir ondan bile içtim yine de foşur foşur sütüm olmadı,sık emerse sütün çoğalır derler emzik gibi hiç ağzından çıkarmadı yine çoğalmadı.yani sen avantajlısın bu avantajını zayıflamada iyi değerlendir bence
Afiyer olsun tost daha guzel olurkahvaltım:lorlu,çörekotlu,zeytinyağlı,domatesli,kaşarlı bir tost yaptım şuan pişiyor
loru zeytinyağı çörekotu karışımını loru yiyebilmek için yapmıştım yine yiyemedim bu sefer tosta dönüştürdüm bakalım tadı nasıl olacak
Aksama protein agirlikli yemeni oneririm yesillik ve az ekmek karbonhidrt ihtiyacn icinBen bugün oruçum ve hiç halim yok sahur yaptim ama beni halsiz bırakan tek şey susuzluk. Neyse ki 5 gibi ezan okunuyor aksama ne yesem acaba
Gayet güzel canim saglikliSelam kizlar. Kahvaltim bir kozlenmis kirmizi biber iki zeytin yarim kk peynir. Simdi de bir bardak sut bir ceviz bir kayisi.
yürüyüş yapabildin mi canım,nasıl geçti yürüyüş,hava nasıldı?bizim burda kar varGrup cok cansiz menu paylasimlari yok . Ben simdi yuryuse cikiyorum gelince liste yapacam ilk sayfaya
aynı anda yazmışızyürüyüş yapabildin mi canım,nasıl geçti yürüyüş,hava nasıldı?bizim burda kar var
Evet canim. Gunes yakti kislik şal kislik kaşemi giydim yandi sirtim terledim dönüşte ruzgar yuzumuze vurdu alnim üşüdü.kızım neyseki huysuzluk.etmedi donuste uyudu. Yarin yarim saat erken cikicam yani tam 12 de. Oralari bilirim soguk olur biraz daha beklemen gerekecekyürüyüş yapabildin mi canım,nasıl geçti yürüyüş,hava nasıldı?bizim burda kar var
Tam bir buçuk saat yürüdüm. Ilk yuruyusumdu bu sene. Artik hergün cıkıcam motivem.artti çok terledim.alkıs bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?