4 Aylık kilo verme yarışması

Gittikce artıyorum 84
biraz zaman ayirip burada takilsan motive amacli iyi gelir burasi iyi geliyor

Günaydın kızlar moralim çok bozuk tam 71.6 çıktım başa geri döndüm yani gerçi yeni tartim beni değil evdeki herkesin 1.5 kilo fazla tartı olsun bundan sonra boyle
canim moralini bozma senin baslangic kilona 1.5 kilo eklerim farketmemis olur

öyle de deme canim sen oyle dersen ben kendime ayi mi diyim bu hafta yedigim.tatlilardan sonra ama regliden oldu hep boyle olmam bu sefer dengeler bozuldu.protein alimi kilo verirken cok onemli kas kaybetmemek icin.ben o yuzden gunluk yumurta sut peynr tuketyrm mutlaka yada bakliyatlardan

2 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim kaşr peynri
3 küçük dilim ekmek
8 badem
8 zeytin
Çay kaçamak yok

Ben bugün oruçum ve hiç halim yok sahur yaptim ama beni halsiz bırakan tek şey susuzluk. Neyse ki 5 gibi ezan okunuyor aksama ne yesem acaba

yok canım estağfirullah hem sen çocuk emziriyorsun ve yediklerin sütüne yarıyor.ben emzirirken bile sütten çok kilo olurdu neler neler yedim süt olsun diye hatta şu humana mıdır nedir ondan bile içtim yine de foşur foşur sütüm olmadı,sık emerse sütün çoğalır derler emzik gibi hiç ağzından çıkarmadı yine çoğalmadı.yani sen avantajlısın bu avantajını zayıflamada iyi değerlendir bence

Dün yediğim tatlılar bugun + 100 oldu bunada şükür
1 saate kadar hazirlanmaya baslarim.
bugün ilk defa yürüyüşe çıkıcam.

kahvaltım:lorlu,çörekotlu,zeytinyağlı,domatesli,kaşarlı bir tost yaptım şuan pişiyor
loru zeytinyağı çörekotu karışımını loru yiyebilmek için yapmıştım yine yiyemedim bu sefer tosta dönüştürdüm bakalım tadı nasıl olacak

Sağol canim.ben bogazimi tutmasam yije kilo alirim ama zayiflarkende gercekten emzirmenin cok faydasini gordum gunde 500 kalori kaybediyrm bu sekilde belkide daha cok çok şükür. Benim kiz bugun 3 lokma yedi mamamamamm diye dolaniyo emmek en buyuk tutkusu .

Afiyer olsun tost daha guzel olur

Sabah yediğim
1 yumurta domatest salatalık ve 1 tk bal ile yapılmış tt sandviç 10 tanede zeytin canım çok cektide

Grup cok cansiz menu paylasimlari yok . Ben simdi yuryuse cikiyorum gelince liste yapacam ilk sayfaya

Selam kizlar. Kahvaltim bir kozlenmis kirmizi biber iki zeytin yarim kk peynir. Simdi de bir bardak sut bir ceviz bir kayisi.

yürüyüş yapabildin mi canım,nasıl geçti yürüyüş,hava nasıldı?bizim burda kar var
Evet canim. Gunes yakti kislik şal kislik kaşemi giydim yandi sirtim terledim dönüşte ruzgar yuzumuze vurdu alnim üşüdü.kızım neyseki huysuzluk.etmedi donuste uyudu. Yarin yarim saat erken cikicam yani tam 12 de. Oralari bilirim soguk olur biraz daha beklemen gerekecek

Slm kızlar
Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Kaşar peyniri
2 kepekli grisini
Oğlumun tostunun kenarlarını yedim
Ara bi kase puding
Akşam kısır yicem çok özledim
Diyet usulü yapıcam yağsız bol yeşillikli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…