Ayy nermiin baştan söyleseneeBu arada arkadaslar ben 8 yillik bebek hemsiresiyim ihtiyac duydugunuz anda istediginiz konularda sizleri bilgilendirebilirm
Ayy ne güzel ben her sıkıntısını dise yordum ama cikmadi bi türlü hatta 4.5 aylikken emmeyi birakti dr dis cikariyo ondn memeyi reddetti dedi malesef emmeyi biraktigiyla kaldi 6. Aya kdr sagarak verdim sonrada kesildi isteEveeet tam11 tane
Benimde oglum ayin 10 unda 1 yasina giriyo ama hala hic disimiz yok sizinki ciktimi
Maşallah ne güzel bebis allah bagislasinAyy nermiin baştan söylesenee
benim kizim 14 aylik hala anne sütü alıyor bugun yarim kase çorba yarim muz yedi 1 lokma ekmek bir lokmada peynir yedi . Bu yedigi en cok menu.yani genelde bundan daha az yiyor. Suda icmiyor. Bu ara kendi istegi ile gunde bir fincan kadar su iciyor onunda yarisini ustune dokuyor korkarak iciyor dilini cikariyo icmeyi bilmiyo .ama muzlari kocaman kocman veryrm yiyo.mandalinayi butun agzina koyuyrm bitirip kabugunu atiyo. Yogurt yemez . Uzuncaa yazdim amaa kusura bakma ne yapsam. Saclarida az uzuyor resim attm. Saclar bu kadar bi kere 0 a vurmustuk( neden uzamiyo acaba.13 bucuk kilo hemde 8 aydir ayni
Evet canım erken çıkması benim içinde iyi oldu ben çocuğun hiç bir sıkıntısını Dişe vermem gerçekten ya gazı vardır yada rahatsızdır hepte öyle olur zatenAyy ne güzel ben her sıkıntısını dise yordum ama cikmadi bi türlü hatta 4.5 aylikken emmeyi birakti dr dis cikariyo ondn memeyi reddetti dedi malesef emmeyi biraktigiyla kaldi 6. Aya kdr sagarak verdim sonrada kesildi iste
Sikmacanini devamı gelmesin sen onun karşılığını temizlik yaparken yakmissindirKızlar bu arada ben bugün çok temizlik yaptım çok yoruldum aslında akşam yemeğinde az yedim ama çok halsiz kaldım bende buzluktan 2poğaça çıkardım bi güzel peynir reçelle yedim ama bu sondu kızlar yani artık öyle Olmasını istiyorum
Yogurda meyve katip yedirmeyi deneyebilirsin sabahkirmizitisini peynir pekmez yumurta bebe bisküvisini anne sütüyle islatip mama seklinde hazirlayip verebilirsn sac konusunda cok fikir sahibi degilim acikcasi yarn dr arkadaslara bi danisirim amaAyy nermiin baştan söylesenee
benim kizim 14 aylik hala anne sütü alıyor bugu yarim. kase çorba yarim muz yedi 1 lokma ekmek bir lokmada peynir yedi . Bu yedigi en cok menu.yani genelde bundan daha az yiyor. Suda icmiyor. Bu ara kendi istegi ile gunde bir fincan kadar su iciyor onunda yarisini ustune dokuyor korkarak iciyor dilini cikariyo icmeyi bilmiyo .ama muzlari kocaman kocman veryrm yiyo.mandalinayi butun agzina koyuyrm bitirip kabugunu atiyo. Yogurt yemez . Uzuncaaa yazdim amaa kusura bakma ne yapsam. Saclarida az uzuyor resim attm. Saclar bu kadar bi kere 0 a vurmustuk( neden uzamiyo acaba
Kızlar bu arada ben bugün çok temizlik yaptım çok yoruldum aslında akşam yemeğinde az yedim ama çok halsiz kaldım bende buzluktan 2poğaça çıkardım bi güzel peynir reçelle yedim ama bu sondu kızlar yani artık öyle Olmasını istiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versinMaşallah ne güzel bebis allah bagislasin
Ayy nermiin baştan söylesenee
benim kizim 14 aylik hala anne sütü alıyor bugun yarim kase çorba yarim muz yedi 1 lokma ekmek bir lokmada peynir yedi . Bu yedigi en cok menu.yani genelde bundan daha az yiyor. Suda icmiyor. Bu ara kendi istegi ile gunde bir fincan kadar su iciyor onunda yarisini ustune dokuyor korkarak iciyor dilini cikariyo icmeyi bilmiyo .ama muzlari kocaman kocman veryrm yiyo.mandalinayi butun agzina koyuyrm bitirip kabugunu atiyo. Yogurt yemez . Uzuncaa yazdim amaa kusura bakma ne yapsam. Saclarida az uzuyor resim attm. Saclar bu kadar bi kere 0 a vurmustuk( neden uzamiyo acaba.13 bucuk kilo hemde 8 aydir ayni
Sütüne katsan daha kolay olmazmi1 yaşından beri bal 1 yk her gün zorladı olsa veriyorum
Dur arkadaşım bende toparlıcam merak etme sen ama sabaha arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım sabahda biraz kaçırıp akşam tutarım kendimi inşallahCanım keşke akşam iyi yeseydin bu saatte yemezdin ba bu ay sonu böyle gidersen seni yakalarim
Bencede masallah rabbim nazarlardan saklasinTam ısırmalık yemeli bu senin kızın yaaa çok tatlı
Tabiki süte katarak ama sütüne zorla malesefSütüne katsan daha kolay olmazmi
Istahsizlik cok zor hasta oldugu dönemde 1 hafta hicbirsey yemedi benim oglusum ama abartmiyorm su disinda hicbirseyTabiki süte katarak ama sütüne zorla malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?