4 Aylık kilo verme yarışması

Benimkinin hiç yemek yemememe sine rağmen 12 dışı var genetik her halde

Bu arada arkadaslar ben 8 yillik bebek hemsiresiyim ihtiyac duydugunuz anda istediginiz konularda sizleri bilgilendirebilirm
Ayy nermiin baştan söylesenee
benim kizim 14 aylik hala anne sütü alıyor bugun yarim kase çorba yarim muz yedi 1 lokma ekmek bir lokmada peynir yedi . Bu yedigi en cok menu.yani genelde bundan daha az yiyor. Suda icmiyor. Bu ara kendi istegi ile gunde bir fincan kadar su iciyor onunda yarisini ustune dokuyor korkarak iciyor dilini cikariyo icmeyi bilmiyo .ama muzlari kocaman kocman veryrm yiyo.mandalinayi butun agzina koyuyrm bitirip kabugunu atiyo. Yogurt yemez . Uzuncaa yazdim amaa kusura bakma ne yapsam. Saclarida az uzuyor resim attm. Saclar bu kadar bi kere 0 a vurmustuk ( neden uzamiyo acaba.13 bucuk kilo hemde 8 aydir ayni

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-01-14-31-28.webp
    31 KB · Görüntüleme: 78
Eveeet tam11 tane
Ayy ne güzel ben her sıkıntısını dise yordum ama cikmadi bi türlü hatta 4.5 aylikken emmeyi birakti dr dis cikariyo ondn memeyi reddetti dedi malesef emmeyi biraktigiyla kaldi 6. Aya kdr sagarak verdim sonrada kesildi iste

Benimde oglum ayin 10 unda 1 yasina giriyo ama hala hic disimiz yok sizinki ciktimi

Canım geç çıkan dış iyi derler ama ne kadar doğru bilemem benim kızım 10 aylık ta çıkarmıştı. oğlumu da bekliyorum ama o da 10 aylığı bulur gibi

Kızlar bu arada ben bugün çok temizlik yaptım çok yoruldum aslında akşam yemeğinde az yedim ama çok halsiz kaldım bende buzluktan 2poğaça çıkardım bi güzel peynir reçelle yedim ama bu sondu kızlar yani artık öyle Olmasını istiyorum

Maşallah ne güzel bebis allah bagislasin

Ayy ne güzel ben her sıkıntısını dise yordum ama cikmadi bi türlü hatta 4.5 aylikken emmeyi birakti dr dis cikariyo ondn memeyi reddetti dedi malesef emmeyi biraktigiyla kaldi 6. Aya kdr sagarak verdim sonrada kesildi iste
Evet canım erken çıkması benim içinde iyi oldu ben çocuğun hiç bir sıkıntısını Dişe vermem gerçekten ya gazı vardır yada rahatsızdır hepte öyle olur zaten

Sikmacanini devamı gelmesin sen onun karşılığını temizlik yaparken yakmissindir

Yogurda meyve katip yedirmeyi deneyebilirsin sabahkirmizitisini peynir pekmez yumurta bebe bisküvisini anne sütüyle islatip mama seklinde hazirlayip verebilirsn sac konusunda cok fikir sahibi degilim acikcasi yarn dr arkadaslara bi danisirim ama

Canım keşke akşam iyi yeseydin bu saatte yemezdin ba bu ay sonu böyle gidersen seni yakalarim

Tam ısırmalık yemeli bu senin kızın yaaa çok tatlı

Benim oglsnların ucude 5 aylık çıkardılar ve şuanda büyüklerin dişleri pek bisaglam

Canım keşke akşam iyi yeseydin bu saatte yemezdin ba bu ay sonu böyle gidersen seni yakalarim
Dur arkadaşım bende toparlıcam merak etme sen ama sabaha arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım sabahda biraz kaçırıp akşam tutarım kendimi inşallah

Canım kızınin saçı için aran yağı bir arkadas kullandı. Gözlerime şahit oldum kızın saçı uzadı ve güzelleşti canım. Düzenli kullanım. Istersen nasıl yaptığını sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…