4 Aylık kilo verme yarışması

Hamilelik şüphen varmıydı canım
Benim öyle bi şüphem yok ama şu saate kadar olmamam mümkün değil
Bazen düşünüyorum acaba cenazeler etkilemiş olabilir mi diye

Biz 2. Bir bebek düşünüyorduk tabiki canım üzüntü stres etkiler diyorlar.... benim hiç gecikmedi ama 2 gün bile erken olurdum

Hamilelik şüphen varmıydı canım
Benim öyle bi şüphem yok ama şu saate kadar olmamam mümkün değil
Bazen düşünüyorum acaba cenazeler etkilemiş olabilir mi diye

Biz 2. Bir bebek düşünüyorduk tabiki canım üzüntü stres etkiler diyorlar.... benim hiç gecikmedi ama 2 gün bile erken olurdum
hayırlısıolsun ccanım bizi haberdar et en küçük kaç yaşinda

Aynen canım bazen bi hafta bile erken olurum ama asla 1 gün dahi gecikmem hatta bi saat bile gecikmem saatinde olurum hep sabahsa sabah olurum

Nisanda 4 yaşını dolduracak bi oğlum var
Ikinciyi bende istiyordum o Yüzden en ilkel haliyle korunuyorum
hayırlısıolsun ccanım bizi haberdar et en küçük kaç yaşinda

Nisanda 4 yaşını dolduracak bi oğlum var
Ikinciyi bende istiyordum o Yüzden en ilkel haliyle korunuyorum

Canım o ilkel hal dediğinde biz 2.5 yıl korudu neredeyse ve sonraki gebelik planlı oldu canım. Daha 1 çocuğun var. Olsa güzel olur bence hakkında hayırlısı tabi.

Akşam yemeğim
4kaşık bulgur pilavı
4kaşık tavuk sote
1tabak salata
Yemekten sonra canım çok tatlı istedi bende 1kuru incir yedim

Canım o ilkel hal dediğinde biz 2.5 yıl korudu neredeyse ve sonraki gebelik planlı oldu canım. Daha 1 çocuğun var. Olsa güzel olur bence hakkında hayırlısı tabi.
Bende o Yüzden bu şekilde korunuyorum canım ikinciyi istediğim için Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…