- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Hamilelik şüphen varmıydı canım
Benim öyle bi şüphem yok ama şu saate kadar olmamam mümkün değil
Bazen düşünüyorum acaba cenazeler etkilemiş olabilir mi diye
Sevgili rakiplerim ben bugun oruç olduğum için menü paylaşmayacagim yarın yeni bir gün ve pazar günü ne kadar tartılmayacağım bakalım sonuç beni üzecek mi sevindirecek mi
Hamilelik şüphen varmıydı canım
Benim öyle bi şüphem yok ama şu saate kadar olmamam mümkün değil
Bazen düşünüyorum acaba cenazeler etkilemiş olabilir mi diye
Allah kabul etsin canım
Biz 2. Bir bebek düşünüyorduk tabiki canım üzüntü stres etkiler diyorlar.... benim hiç gecikmedi ama 2 gün bile erken olurdum
Aynen canım bazen bi hafta bile erken olurum ama asla 1 gün dahi gecikmem hatta bi saat bile gecikmem saatinde olurum hep sabahsa sabah olurum
Biz 2. Bir bebek düşünüyorduk tabiki canım üzüntü stres etkiler diyorlar.... benim hiç gecikmedi ama 2 gün bile erken olurdum
hayırlısıolsun ccanım bizi haberdar et en küçük kaç yaşinda
Eşimi bekliyorum canım gidicem bu akşamen kesin sonuç kan ttesti. Yaptiracak misin bugun
Pardon canım yarım dilimYarim ekmek mi
Geldim Canım ay yok ben daha hayatta Okadar ekmek yemedim rahat olun kızlarNaz nerdesin tatlım
Yarım ekmek konusunda hepimiz farklı düşüncelerdeyiz
Gelde aydınlat bizi
Canım lazer epiladyondan memnunmusun bende yaptırcam ama karar veremedim bitirmiyor diyolarEğer hamileysem
Diyet bırakılacak
Lazer Epilasyon bırakılacak
Ekimde burun ameliyatım var o iptal edilecek
Nisanda 4 yaşını dolduracak bi oğlum var
Ikinciyi bende istiyordum o Yüzden en ilkel haliyle korunuyorum
Yok canım yarım dilim ekmek yedim hatta yarım dilimden bile azdır ama ben yinede yarım dilim YazdımBence yarım somunun içi alınmış halidir
Bende o Yüzden bu şekilde korunuyorum canım ikinciyi istediğim için Hayırlısı olsun inşallahCanım o ilkel hal dediğinde biz 2.5 yıl korudu neredeyse ve sonraki gebelik planlı oldu canım. Daha 1 çocuğun var. Olsa güzel olur bence hakkında hayırlısı tabi.
Tatlım ben hani şu evde yapılan lazerler varya ondan aldım onunla yapıyorum bi seans Yaptım bu gece ikinci seansı yapıcam hamile değilsemCanım lazer epiladyondan memnunmusun bende yaptırcam ama karar veremedim bitirmiyor diyolar
Geldim Canım ay yok ben daha hayatta Okadar ekmek yemedim rahat olun kızlar
Sagol canim o uykudan yeni kalkmis haliydi biraz ciddiCanim bebisin cok tatli masallah :))
Bende bugun 1 bucuk saat yurudum ayaklarimin alti su topladi.Selam kizlar bugun bende acik havada 2.2 km 30 dk yuruyus yaptim
hakkinda hayirlisi olsun canim bize mutlaka bildir meraktayimEşimi bekliyorum canım gidicem bu akşam
Çatlarım ben bekleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?