- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Hakkindir canim yeee ilk 10 a girdin ama tatkitambak yemesin cunku o dereceye giremedi...
tabi bende yemiyim
Ben zinco plus ve ocean kullaniyorm cnm balik yagi icin 2 marka vermisti biri ocean di digerinin adini hatirlamiyorm. Ben ocean i buldum onu kullaniyorm.Tesekkur ederim tatlim cok sagol. Sayende kizima cinko ve balik yagi kullancam. Kimse bisey demedi aklimada arastrmk gelmedi balik yaginida unutmustum. Hangi marka cinko ve balik yagi kullaniyim canim. Bide doktora sormadan direk aliyim demi bunlari. Bu arada 2009 da foreverliving te seminerlere katiliyrdum.onlarin sattiklari balik yaginin deneyini yapiyorduk. Eczaneden iki degisik marka balik yagi almistik köpük bardaklara ilik su koymustuk bu iki farkli marka balik yagindan birer tane iki ayri bardaga döktük.3. Bardaga da onlarin balik yagini döktük.sadece onlarinki bardagi ikiye ayiriyor eritiyordu. Iddaalari kendi balik yaglarinin gercek oldugu eczanedekilerin ise faso fiso olduguydu. Napsak onuda norvec markasimi alsak.onlarinkide arizonada üretiliyor pahali.bu arada kalp damarlarini tikayan maddelerin köpük bardak maddesiyle benzerlikler tasidigini soyluyorlardi deneylerde kalp damarlarini acan mucize bir urun diyorlardi
Canim kilon çokya ilk aylar fazla ver sonradan ayda 2 kilo ver ömür geçiyo ayaklarina sagligina yazik..keske bende hizli verseydim 80 ustuykenIlk 10 listesini şimdi gördüm canım
Subat ayi da benim ayim olsun. Ama en kotu ayda 2 kg versem 1 yilda 24 kilo yapar seneye bu vakitte 61 kilo olurum
Tabi fazlasi olsa da olur yani ama abartmaya gerek yok hemen incecik olamayacagimiza gore
Stres etkilemistir cnm cenaze fln yazmissin bende gecen aylarda ayni seyi yasadim tam 1 ay geciktimEvet canım çünkü Oğluma hamile olduğumu adetime iki gün varken öğrenmiştim 4 çıkmıştı sonuç o zaman yüksek olduğu için 2 gün sonra tam adet günümde tekrarlattığımda 37 çıkmıştı
Ya neden adet olamıyorum o zaman?
Tamam canim.cinkoyu ne kadar k ullanayimBen zinco plus ve ocean kullaniyorm cnm balik yagi icin 2 marka vermisti biri ocean di digerinin adini hatirlamiyorm. Ben ocean i buldum onu kullaniyorm.
Ilk 10 da bende yokum haliyle...Canim kilon çokya ilk aylar fazla ver sonradan ayda 2 kilo ver ömür geçiyo ayaklarina sagligina yazik..keske bende hizli verseydim 80 ustuyken
Normalde 1/3 ölcek yaziyodu propektüste ama doktor bize 1 ölcek kullanmamizi önerdiTamam canim.cinkoyu ne kadar k ullanayim
subat ayina bende talibim bebisimIlk 10 listesini şimdi gördüm canım
Subat ayi da benim ayim olsun. Ama en kotu ayda 2 kg versem 1 yilda 24 kilo yapar seneye bu vakitte 61 kilo olurum
Tabi fazlasi olsa da olur yani ama abartmaya gerek yok hemen incecik olamayacagimiza gore
Subatin taliplisi cok :)Şubat Ay'ı benimdir kızlar boşuna heveslenmeyin
Yani kac yasa kadar onu merak etmistim :)Normalde 1/3 ölcek yaziyodu propektüste ama doktor bize 1 ölcek kullanmamizi önerdi
Şubat Ay'ı benimdir kızlar boşuna heveslenmeyin
berko kötümü nermin,eczane de bu vardı bende bunu almıştım ,bende bu bittiğinde onlardan alayım bariBen zinco plus ve ocean kullaniyorm cnm balik yagi icin 2 marka vermisti biri ocean di digerinin adini hatirlamiyorm. Ben ocean i buldum onu kullaniyorm.
merhaba canım , istiyormuydunuz bebek ? Eğer bebek istiyorsan bence diyetine dikkat etmelisin ve gerekli vitaminleri almalısın tatlım , annenın hamilelik onceside kendine dikkat etmesi lazımBugün Yaptım tek çizgi çıktı ama bu testler genelde adet bi hafta gibi bi süre geçince daha net sonuçlar veriyor
Bu akşam kan tahlili isticem bakalım Hayırlısı olsun sonuçtan haberdar ederim sizi
Günaydın Naz cımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?