4 Aylık kilo verme yarışması

Hakkindir canim yeee ilk 10 a girdin ama tatkitambak yemesin cunku o dereceye giremedi...
tabi bende yemiyim

Ilk 10 listesini şimdi gördüm canım
Subat ayi da benim ayim olsun. Ama en kotu ayda 2 kg versem 1 yilda 24 kilo yapar seneye bu vakitte 61 kilo olurum
Tabi fazlasi olsa da olur yani ama abartmaya gerek yok hemen incecik olamayacagimiza gore

Ben zinco plus ve ocean kullaniyorm cnm balik yagi icin 2 marka vermisti biri ocean di digerinin adini hatirlamiyorm. Ben ocean i buldum onu kullaniyorm.

Canim kilon çokya ilk aylar fazla ver sonradan ayda 2 kilo ver ömür geçiyo ayaklarina sagligina yazik..keske bende hizli verseydim 80 ustuyken

Stres etkilemistir cnm cenaze fln yazmissin bende gecen aylarda ayni seyi yasadim tam 1 ay geciktim

subat ayina bende talibim bebisim

Ay şimdi gördüm listeyi çok güzel olmuş kırmızıbalık
Teşekkürler
Ilk 10 da olmak ta güzel Şubat'ta ilk Üçte olmak istiyorum
Birincide gözüm yok kilo vereyimde kaldı
5 kilom 2 ay Zamanım var bu kiloları vermek için

Bu ara çok saldım kendimi ya akşam iki lokum ( minik) bi karede çikolata yedim 9 gibi
Yarın kaçamak yok

Herkwse iyi geceler kizlar, iki gundur yatili misafir vardi yeni girebiliyorum.6. Olmusum. Allahim ins devami gelir.aslinda bu kiloyla cok daha fazla vermemm gerekirdi.
Dereceye girenleri tebrik ediyorum.ama subat ayi icin iddiali arkadaslarim var

Ben zinco plus ve ocean kullaniyorm cnm balik yagi icin 2 marka vermisti biri ocean di digerinin adini hatirlamiyorm. Ben ocean i buldum onu kullaniyorm.
berko kötümü nermin,eczane de bu vardı bende bunu almıştım ,bende bu bittiğinde onlardan alayım bari

Bugün Yaptım tek çizgi çıktı ama bu testler genelde adet bi hafta gibi bi süre geçince daha net sonuçlar veriyor
Bu akşam kan tahlili isticem bakalım Hayırlısı olsun sonuçtan haberdar ederim sizi
merhaba canım , istiyormuydunuz bebek ? Eğer bebek istiyorsan bence diyetine dikkat etmelisin ve gerekli vitaminleri almalısın tatlım , annenın hamilelik onceside kendine dikkat etmesi lazım

Günaydın herekese ,
Kızmızı balıkcımmm listeyi gördüm ne güzel olmuş :) ellerine sağlık tatlım ,
sabah : Çeyrek ekmek arası 1 dilim peynır + yesıllık + 4 tane zeytın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…