- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Hakkında hayırlısı canım haberini bekliyorumTatlım ben hani şu evde yapılan lazerler varya ondan aldım onunla yapıyorum bi seans Yaptım bu gece ikinci seansı yapıcam hamile değilsem
Moralini bozma cnm belkide herseyi gayet normaldir vitamin takviyesine bile hic grk kalmz ama sen cinko ve balik yagina mutlaka basla bence Norvec'te 14 yasina kdr tüm cocuklar balik yagi kullaniyorms ve cok zeki cocuklar yetisiyorms cnmçok sagol canim haftaya goturcem doktora
Kanda adete 1 hafta kala bile cikiyo cnm hamilelik kanda baktir bencedeBugün Yaptım tek çizgi çıktı ama bu testler genelde adet bi hafta gibi bi süre geçince daha net sonuçlar veriyor
Bu akşam kan tahlili isticem bakalım Hayırlısı olsun sonuçtan haberdar ederim sizi
Bence menün gayet güzel keşke akşam 1dilim ekmek yeseymişsin canım hatta hiç ekmekKızlar bende yine misafir vardi. Bütün haftam misafirle geçti ve sürekli farklı kişiler. Neyseki bitti ama burayı çok ihmal ettim. Neyse menümü paylaşayım.
kahvaltı
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 dilim peynir
Yeşil çay
Öğle
2 çatal makarna salatası
Akşam
4 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
2 çatal patates kızartması
inş yarın daha düzenli bir menüyle aranızda olurum. Okuyamadığım da bir sürü sayfa var ama yarın hepsini tek tek okuycam
Bencede cnm bosuna baktirma artik yükselmez dogru karar vermissinKızlar 0.100 çıktı Değerler
Hamile Değilim yani
Dr iki gün sonra yeniden yaptır dedi ama Değerler çok düşük olduğu için tekrarlatmıcam
Evet canım çünkü Oğluma hamile olduğumu adetime iki gün varken öğrenmiştim 4 çıkmıştı sonuç o zaman yüksek olduğu için 2 gün sonra tam adet günümde tekrarlattığımda 37 çıkmıştıBencede cnm bosuna baktirma artik yükselmez dogru karar vermissin
Tesekkur ederim tatlim cok sagol. Sayende kizima cinko ve balik yagi kullancam. Kimse bisey demedi aklimada arastrmk gelmedi balik yaginida unutmustum. Hangi marka cinko ve balik yagi kullaniyim canim. Bide doktora sormadan direk aliyim demi bunlari. Bu arada 2009 da foreverliving te seminerlere katiliyrdum.onlarin sattiklari balik yaginin deneyini yapiyorduk. Eczaneden iki degisik marka balik yagi almistik köpük bardaklara ilik su koymustuk bu iki farkli marka balik yagindan birer tane iki ayri bardaga döktük.3. Bardaga da onlarin balik yagini döktük.sadece onlarinki bardagi ikiye ayiriyor eritiyordu. Iddaalari kendi balik yaglarinin gercek oldugu eczanedekilerin ise faso fiso olduguydu. Napsak onuda norvec markasimi alsak.onlarinkide arizonada üretiliyor pahali.bu arada kalp damarlarini tikayan maddelerin köpük bardak maddesiyle benzerlikler tasidigini soyluyorlardi deneylerde kalp damarlarini acan mucize bir urun diyorlardiMoralini bozma cnm belkide herseyi gayet normaldir vitamin takviyesine bile hic grk kalmz ama sen cinko ve balik yagina mutlaka basla bence Norvec'te 14 yasina kdr tüm cocuklar balik yagi kullaniyorms ve cok zeki cocuklar yetisiyorms cnm
sen gerçekten istikrarlisin canim hosuma gidiyior bu . Guclu kararli insanlarla yarismak guzelKızlar kendimi tuttum çayın yanında bişey yemedim oh
üstümden bi yük kalkti ben hamile suphesi tasiyor gibi olmustum kizim yeterince yoruyodaKızlar 0.100 çıktı Değerler
Hamile Değilim yani
Dr iki gün sonra yeniden yaptır dedi ama Değerler çok düşük olduğu için tekrarlatmıcam
Bence üzüntü sıkınıtı yüzünden gecilmiştir.ben çok üzülüp kirilinca kan geliyoKızlar 2 hafta önce genital bölgeye lazer kullandım bu etkilemiş olabilirmi sizce
Kendi doktorumuda arayıp sordum bu durumu oda stres etkilemiştir dedi bi iki gün yine olmazsam muayene olurum o zamanBence üzüntü sıkınıtı yüzünden gecilmiştir.ben çok üzülüp kirilinca kan geliyo
Rejimdende etkilenmiş olabilir hormonlar ben bekarken bi sefer olmuştu stres yapma canım bak benimde olmadı (gerçi korkuyorumda üçüncü olur diye inşallah olmaz)benim emzirmeden dolayı çok şaşıyor takma kafana canım gecikmesi dahada uzarKızlar 0.100 çıktı Değerler
Hamile Değilim yani
Şuanda sade Türk kahvesi içiyoruz eşimle 1küçük Parça bitter çikolata yedim
Hakkindir canim yeee ilk 10 a girdin ama tatkitambak yemesin cunku o dereceye giremedi...Şuanda sade Türk kahvesi içiyoruz eşimle 1küçük Parça bitter çikolata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?