4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlarr..
Liste mükemmel olmuş canım ellerine sağlık her ay ilk üçe girmek dileğiyle
Kahvaltım
bir haşlanmış yumurta
bir tane zeytin
bir dilim peynir.

merhaba canım , istiyormuydunuz bebek ? Eğer bebek istiyorsan bence diyetine dikkat etmelisin ve gerekli vitaminleri almalısın tatlım , annenın hamilelik onceside kendine dikkat etmesi lazım
Istiyorum canım ama seneye düşünüyorum

bende en azindan şubatta ilk 10 a girmeyi istiyorum. Bu sefer 700 gramla kaybettim dereceyi

Herkwse iyi geceler kizlar, iki gundur yatili misafir vardi yeni girebiliyorum.6. Olmusum. Allahim ins devami gelir.aslinda bu kiloyla cok daha fazla vermemm gerekirdi.
Dereceye girenleri tebrik ediyorum.ama subat ayi icin iddiali arkadaslarim var
insallah canim

Günaydın herekese ,
Kızmızı balıkcımmm listeyi gördüm ne güzel olmuş :) ellerine sağlık tatlım ,
sabah : Çeyrek ekmek arası 1 dilim peynır + yesıllık + 4 tane zeytın .
sağol tatlim .

Herkese gunaydin arkadaslar.

Kahvalti icin cok az degil mi canim.ama eger doyduysan ne guzel.
Evet tatlım normalde çok az tabi ama akşam yemeği niyetine kısır yapmayı düşünüyorum ekmek ve sebzeden kıstım biraz dengeleyeyim diye ne kadar doğru bilmiyorum ama kafama göre yapıyorum bi şeyler

Kurmızıbalıkkaç liste çok iyi olmuş motivasyonuda arttırır şahsen adıma konuşayım bakıp niye ilk 3olmasın hatta ve hatta birinci olmıyayım diyorum ellerine sağlık canım

selam kızlar
sabah: sütlü kahve
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1kk köy peyniri,6 yeşil zeytin,1 tutam maydanoz,1/4 yufka ekmek(çavdar ekmeğim bitti haftasonu alışveriş yaparken alacağım inşallah)
şimdi de 9lu çayımı içicem

Kahvaltım
3-4kaşık kıymalı melemen
2dilim peynir
3zeytin
1.5dilim ekmek
2tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay

Kurmızıbalıkkaç liste çok iyi olmuş motivasyonuda arttırır şahsen adıma konuşayım bakıp niye ilk 3olmasın hatta ve hatta birinci olmıyayım diyorum ellerine sağlık canım
evet canim sirf motive edici olsun dye özeniyorum.ilk 3 tense daha cok kisi motive olsun diye ilk 10 yaptim liste dün gece 1 lerde bitti ugrastirici. Fazladan bi cikarim yok sadece sizlerle motive olmaya calsiyrum bende. Bütün kızlara sesleniyorum listenin hakkinizi verin degsin

Canim liste harika olmus ellerine saglik
Onumuzdeki ay yuruyusle desteklersem hedefim 67 bakalim becerebilcem mi

Öğle yemeğim : 2 tane mercimekli köfte ,
1 dilim soslu tavuk ,
4-5 dilim kucuk patates
+ cacık

kızlar ben bu hafta kılo koruma amaçlıyorum , kılo vermek gıbı bir amacım yok , çok fazla halsiz ve yorgun hissedince gecen hafta bu hafta o kararı verdim , menulerım sıze fazla gelebilir .

Kızlar canım bir sürü şey istiyo ama yetmedim şuana kadar zaten çok yavaş kilo veriyorum dursun istemem.
kahvaltı
2 küçük poğaça
Yeşil çay
Öğle yemeğine de ne yesem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…