Istiyorum canım ama seneye düşünüyorummerhaba canım , istiyormuydunuz bebek ? Eğer bebek istiyorsan bence diyetine dikkat etmelisin ve gerekli vitaminleri almalısın tatlım , annenın hamilelik onceside kendine dikkat etmesi lazım
Ay şimdi gördüm listeyi çok güzel olmuş kırmızıbalık
Teşekkürler
Ilk 10 da olmak ta güzel Şubat'ta ilk Üçte olmak istiyorum
Birincide gözüm yok kilo vereyimde kaldı
5 kilom 2 ay Zamanım var bu kiloları vermek için
insallah canimHerkwse iyi geceler kizlar, iki gundur yatili misafir vardi yeni girebiliyorum.6. Olmusum. Allahim ins devami gelir.aslinda bu kiloyla cok daha fazla vermemm gerekirdi.
Dereceye girenleri tebrik ediyorum.ama subat ayi icin iddiali arkadaslarim var
Günaydın herekese ,
Kızmızı balıkcımmm listeyi gördüm ne güzel olmuş :) ellerine sağlık tatlım ,
sabah : Çeyrek ekmek arası 1 dilim peynır + yesıllık + 4 tane zeytın .
Kahvalti icin cok az degil mi canim.ama eger doyduysan ne guzel.Günaydın kızlarr..
Liste mükemmel olmuş canım ellerine sağlık her ay ilk üçe girmek dileğiyle
Kahvaltım
bir haşlanmış yumurta
bir tane zeytin
bir dilim peynir.
Evet tatlım normalde çok az tabi ama akşam yemeği niyetine kısır yapmayı düşünüyorum ekmek ve sebzeden kıstım biraz dengeleyeyim diye ne kadar doğru bilmiyorum ama kafama göre yapıyorum bi şeylerHerkese gunaydin arkadaslar.
Kahvalti icin cok az degil mi canim.ama eger doyduysan ne guzel.
evet canimKurmızıbalıkkaç liste çok iyi olmuş motivasyonuda arttırır şahsen adıma konuşayım bakıp niye ilk 3olmasın hatta ve hatta birinci olmıyayım diyorum ellerine sağlık canım
Canim liste harika olmus ellerine saglikevet canimsirf motive edici olsun dye özeniyorum.ilk 3 tense daha cok kisi motive olsun diye ilk 10 yaptim liste dün gece 1 lerde bitti ugrastirici. Fazladan bi cikarim yok sadece sizlerle motive olmaya calsiyrum bende. Bütün kızlara sesleniyorum listenin hakkinizi verin degsin
Evet canım haklisin ama dayanamadımBence menün gayet güzel keşke akşam 1dilim ekmek yeseymişsin canım hatta hiç ekmek
Canim liste harika olmus ellerine saglik
Onumuzdeki ay yuruyusle desteklersem hedefim 67 bakalim becerebilcem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?