4 Aylık kilo verme yarışması

Hepinize teşekkür ederim kızlar tek başıma yapamazdım bunu hepimiz hedefimize ulaşıp sağlıklı incecik bi yaz geçirelim
Kahvaltım
Çavdar ekmeğinden tost
Çay
Domates
Bi kaç tane biber turşu

Aksam yemegini kacta yiyosun canim? Bide ben sutlu ictigim donemlerde kilo verememistim sonradan arastirdim sutu sadece sabahlari tuketin onun yerine genelde yogurt tuketin demis bi roportajinda. Belki seni de etkilemistir
6:30 da işten çıkıyorum 7 ve 7:30 arası oluyor

[QUOTE="aktayarda, post: 39377937, membgöremiyorum ]Gecmis olsun tatlim seni merak etmistim firsat bulunca yaz olurmu[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Artık eskisi gibi çok giremiyorum buraya. Önümüzdeki haftadan itibaren de işteki işler yoğunlaşacak. Fırsat buldukca yazmaya calışırım. Bu hafta evdeyiz oğlumla. Oda bi türlü tam anlamıyla iyi olamadı. Kreşin ilk senesi böyle geçecek galiba.

[QUOTE="aktayarda, post: 39377937, membgöremiyorum ]Gecmis olsun tatlim seni merak etmistim firsat bulunca yaz olurmu
Teşekkür ederim. Artık eskisi gibi çok giremiyorum buraya. Önümüzdeki haftadan itibaren de işteki işler yoğunlaşacak. Fırsat buldukca yazmaya calışırım. Bu hafta evdeyiz oğlumla. Oda bi türlü tam anlamıyla iyi olamadı. Kreşin ilk senesi böyle geçecek galiba.[/QUOTE]
Cok normal tatlım , daha sonra bünyeleri alışıyor .başka sorunlar yaşanıyor , umarım sen benım yasadıklarımı yasamazsın , her çocuk bir değil benımkı cok etkilendi

Ara yeşil Çay
Akşam için ne yesem ya sıkıldım kendime yemek yapmaktan
Dünden kalan yağsız tavuk sote var
Hiçte yemek istemiyorum onu sıkıldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…