- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Bende yemeyi çooook seviyorum ömrüm diyetle geçer benim çabuk kilo alıyorumAynen tatlimm yaa ben yemeyi cok seviyorum benim koci de ben gibi habire yiyelim derdindeyiz
ama metabolizmam hizli onun avantajiyla fazla kilo allmiyorum arkadaslarim var mavimi kadar yesek kapilardan sigmayiz biz fln diyorlar
Nerde yazıyorsun sen canım
Burası o Yüzden motive ediyor diyorum zaten herkes aktif hemen hemen8 haftalik kilo verme yarismasi diye bir baslik var tatlim orda yaziyorum ama ordaki citirlar pek aktif degiller maalesef bu demotive ediyo insani
istersen listeye eklerim canim arkadasnda burada motive olacaksan katil aramizaEvet tatlimm epey ilerlemis sayfalar cok uzun zaman olmamasina ragmen. takipteyim tatlim sizi buralardayim zaten artik insallah
Tabikide canım sende rakibim ol tatlıtambak da rakibim ama ben 3-4gündür stresli zaman geçirdim pek aktif değildim bugün daha iyiyim yarın en azimlisinden devam edeceğim senide takibe aldım hadi bakalım görelimCanim seninle ayni kilodayiz.seni kendime rakip secsem gaza gelirmiyim acaba.gerci sen guzel veriyosun istersen ben kaplumbaga hizindayim maalesef.
Hadi inşallah canımYarın 59 u bi göreyim hemen tartı fotosu çekip Avatar resmi yapıcam 59.9 olsa bile
ay insallah bu banada iyi gelir.hic duzenli diyet yapamiyorum.dikkat ediyorum o da anca kilomu sabitliyo.Tabikide canım sende rakibim ol tatlıtambak da rakibim ama ben 3-4gündür stresli zaman geçirdim pek aktif değildim bugün daha iyiyim yarın en azimlisinden devam edeceğim senide takibe aldım hadi bakalım görelim
Iyi geceler tatlı rakibimIyi akşamlar kızlar ben de bugün düzensiz beslendim.
ama yarın tekrar dikkat etmeye yok sa emeklerime yazık olacak.4-5 gün için bozmak istemiyorum.
Hepinize iyi geceler
Sana da iyi geceler canim..Iyi akşamlar kızlar ben de bugün düzensiz beslendim.
ama yarın tekrar dikkat etmeye yok sa emeklerime yazık olacak.4-5 gün için bozmak istemiyorum.
Hepinize iyi geceler
BEN HER AKŞAM TÜKETİYORUM BULGUR PİLAVINI EYVAHHHHAz yiyosun canim. Bide karatayda ara diye bisey yok hic dayanamiyosan yesilcay ya da yogurt tuketceksin. Ogunlerin arasinda 5 saat falan olmali. Bulgur pilavini haftada ikiden fazla tuketme. Kahvaltida zeytini biraz daha fazla yemelisin ayrica peynir ve yesillik de eklemelisin.
Suyu ne kadar iciyosun 2-3 litre olmali.
Birde ogunlerinde salataya da yer ver:) daha ayrintili istersen yazarim
Aynen canim cok Dogru dusunuyosunUmursamiyordur canim neden umursasin o seni oldugun gibi seviyordur ,zaten insan evlendikten sonra esini sevdigi cani dostu gibi goruyor sadece fiziksel olarak bakmiyor ,sen kendin icin ve sagligin icin bu rejimi yapiyorsun
Himm topiginizi simdi gordum TatlimBurda diilim tatlimm kendi capimda takiliyorum
Canim tam da damardan girmissinErkekler bizler gibi değil
Ama düşünsenize ya dışardaki çoğu hatunlar bi içim su giyimleriyle de Öne çıkarıyorlar güzelliklerini
Ben bile bazen gözlerimi ayıramıyorum ne yalan söylim keşke diyorum içimden sadece
Zayıflamanın en güzel hissi kocişim bana sarılıp ne kadar zayıflamışsın çok güzel görünüyorsun demesini o hazzı bana vermesi paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?