4 Aylık kilo verme yarışması

Aynen tatlimm yaa ben yemeyi cok seviyorum benim koci de ben gibi habire yiyelim derdindeyiz
ama metabolizmam hizli onun avantajiyla fazla kilo allmiyorum arkadaslarim var mavimi kadar yesek kapilardan sigmayiz biz fln diyorlar
Bende yemeyi çooook seviyorum ömrüm diyetle geçer benim çabuk kilo alıyorum
Bi dönem almıyorum sonra bi anda geliyor kilocuklar

Evet tatlimm epey ilerlemis sayfalar cok uzun zaman olmamasina ragmen. takipteyim tatlim sizi buralardayim zaten artik insallah

Canim seninle ayni kilodayiz.seni kendime rakip secsem gaza gelirmiyim acaba.gerci sen guzel veriyosun istersen ben kaplumbaga hizindayim maalesef.
Tabikide canım sende rakibim ol tatlıtambak da rakibim ama ben 3-4gündür stresli zaman geçirdim pek aktif değildim bugün daha iyiyim yarın en azimlisinden devam edeceğim senide takibe aldım hadi bakalım görelim

Tabikide canım sende rakibim ol tatlıtambak da rakibim ama ben 3-4gündür stresli zaman geçirdim pek aktif değildim bugün daha iyiyim yarın en azimlisinden devam edeceğim senide takibe aldım hadi bakalım görelim
ay insallah bu banada iyi gelir.hic duzenli diyet yapamiyorum.dikkat ediyorum o da anca kilomu sabitliyo.

Iyi akşamlar kızlar ben de bugün düzensiz beslendim.
ama yarın tekrar dikkat etmeye yok sa emeklerime yazık olacak.4-5 gün için bozmak istemiyorum.
Hepinize iyi geceler

günaydın kızlar, bi site var kalori takibimi ordan yapıyorum . yani bilgilerimi girdiğimde bnm günlük ne kadar kalori almam gerektiğini söylüyo. ona göre yediğim yemekleri ve yaptığım sporları giriyorum . rozetlendiriyo falan, belki bilenleriniz vardır ama burda sitenin adını vermem doğru olur mu onu bilemedim

Hayirli gunler herkese.... Kahvaltim bir dilim tahil ekmegi bir domates bir biber.

BEN HER AKŞAM TÜKETİYORUM BULGUR PİLAVINI EYVAHHHH
2-3 LT SU ÇİYORUM ARA ÖĞÜN DEĞİL CANIM YEMEKDEN 30 DAKIKA ÖNCE İŞTAH KESSIN DIYE ZENCEFİL ZERDEÇAL VE TARÇINLI YOĞURT YİYORUM
sabah 7:30 da kahvaltı öğle yemeği 12:30 da
bir de nescafeyi süt ile şekersiz tüketiyorum

Gunaydin kizlar
Bugun guzel bir kshvaltiyla Gune basladim
2 dl kepek ekmegine peynir ve maydonozlu tost
Yesilcay

Oglen içinde evden getirdim
Gece Yarisi pisirmek zorunda kalsam da sebze yemeliyim yoksa kilo veremiyor um

Canim tam da damardan girmissin
Hiç bir sey bu kadar motive edici olamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…