- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sıkıntın neden canım?
üff sıkılıyorum nedense. Kombide gaz kaçırıyor yeni farkettim adamlari cagircam bi bu eksikti
Sıkıntılar hep üst üste gelir zaten Sıkma canını
üff sıkılıyorum nedense. Kombide gaz kaçırıyor yeni farkettim adamlari cagircam bi bu eksikti
evet hemen çağır canım Allahtan farketmıssın .
Sıkıntın neden canım?
sagolun kizlar .hava güneşli sonradan acti bu havayi kacirip yuruyuse cikamadigim icin moralim bozuldu.hava guzel olunca telaslaniyrm yaz kapida hala kilo cok diye ondan daraliyorum.yarinda insallah boyle olur ve cikarimSıkıntılar hep üst üste gelir zaten Sıkma canını
Ben böyle Şeyler yaşayınca Allah'ım beterinden Koru deyip şükür ediyorum
evet hemen çağır canım Allahtan farketmıssın .
Allah yüzüne bakmış o zaman tatlım verilmiş sadakanız varmış , iyiki farkettın o zaman canım , doğalgaz kaçağını farketmek zor zaten .. Hemen geliyor onlar , hemen duzelır .Burnumda iyi koku almaz ama nasilsa farkettim balkon acik ruzgar goturuyo esime soyledim. Oradaki kacak boruyuda oksitlemis mavi yesil olmus 3 ay once filan yapilmisti
daralma tatlım verırsın daha nereden baksan dolu dolu 2 ay var yazın gelmesıne .. yaz ortasına kadarda versen olur , yeterkı sağlıklı ver canım ... Kilocuklar nasılsa gıdecek 1 ay gec gıtsın stres yapma .sagolun kizlar .hava güneşli sonradan acti bu havayi kacirip yuruyuse cikamadigim icin moralim bozuldu.hava guzel olunca telaslaniyrm yaz kapida hala kilo cok diye ondan daraliyorum.yarinda insallah boyle olur ve cikarim
Allah yüzüne bakmış o zaman tatlım verilmiş sadakanız varmış , iyiki farkettın o zaman canım , doğalgaz kaçağını farketmek zor zaten .. Hemen geliyor onlar , hemen duzelır .
daralma tatlım verırsın daha nereden baksan dolu dolu 2 ay var yazın gelmesıne .. yaz ortasına kadarda versen olur , yeterkı sağlıklı ver canım ... Kilocuklar nasılsa gıdecek 1 ay gec gıtsın stres yapma .
sagol canim oyle oldu Allah belalardan hepimizi korusun.dogalgaz normalde kokusuz ama anlasilmasi icin çürük sarimsak kokusu yapmislar yani boyle kokrugu icin anlasiliyor. Insallah canim o kadar ihtiyacim varki.yillardir hayata bakarken sanki burnumun ustunde kocaman bisey kilolar.herseyin tadini guzelligini gölgeliyor.105 bile gordum sabirla indim bu kiloma ama sabirda zor bilirsin en son sene 2003 te 54 kiloydum o kiloya bi ulassam ah ahhhhhhh ama olacak bu sefer sadece bazen ister istemez versemde bunalima giriyorum kisa sureli gecti bileevet hemen çağır canım Allahtan farketmıssın .
Ulaşırsın ben ınanıyorum tatlım , daha doğumun üzerinden 1 sene gecmıs ona rağmen bayağı ınmıssın güzelim , bunlarda gider , 1 ay -2 ay gec gitsin , sen hırslı bir kadınsın yazılarından öyle anlaşılıyor , eninde sonunda o kilolar gider yeterki sen bunalma bu durumda , gec olsun güç olmasın .. Bu arada teşekkür ederim ben bilmiyordum çürük sarımsak gibi koktuğunu .. teşekkürler gerçekten bilgi için ..sagol canim oyle oldu Allah belalardan hepimizi korusun.dogalgaz normalde kokusuz ama anlasilmasi icin çürük sarimsak kokusu yapmislar yani boyle kokrugu icin anlasiliyor. Insallah canim o kadar ihtiyacim varki.yillardir hayata bakarken sanki burnumun ustunde kocaman bisey kilolar.herseyin tadini guzelligini gölgeliyor.105 bile gordum sabirla indim bu kiloma ama sabirda zor bilirsin en son sene 2003 te 54 kiloydum o kiloya bi ulassam ah ahhhhhhh ama olacak bu sefer sadece bazen ister istemez versemde bunalima giriyorum kisa sureli gecti bile
Selam bayanlar bu gün 2ye kadar dersim vardı şimdi girebilir başlıyorum menum söyle
12 ocak
sabah
2 dl tt ekmek
az pernir
1 tk bal
2 ince dilim salam
ara
1 avuç leblebi
1 kare bitter
çay
öğle
2 dl tt ekmek
pirasa
1 kase yogurt
ara yok
akşam söyle olacak inşallah
1 dl tt ekmek
4 adet köfte
ayran.salata
belki gece acikirsam yeşil çay badem yada şekersiz Nescafe 1 .2 hurma yaparım
çok gibi görünüyor ama ancak doyuyorum aç kalınca eninde sonunda patlama yasiyorum
Ayy çook sağol tatlim icimi actinUlaşırsın ben ınanıyorum tatlım , daha doğumun üzerinden 1 sene gecmıs ona rağmen bayağı ınmıssın güzelim , bunlarda gider , 1 ay -2 ay gec gitsin , sen hırslı bir kadınsın yazılarından öyle anlaşılıyor , eninde sonunda o kilolar gider yeterki sen bunalma bu durumda , gec olsun güç olmasın .. Bu arada teşekkür ederim ben bilmiyordum çürük sarımsak gibi koktuğunu .. teşekkürler gerçekten bilgi için ..
arada bende öyle oluyorum önceleri moralim bozulduğunda çok çabuk bozulurdu kendimi toparlamak çok zor oluyordu.senelerdir kilolarla savaşıyorum,bu sefer ne oldu bilmiyorum ama zayıflayacağıma inanıyorum.sagol canim oyle oldu Allah belalardan hepimizi korusun.dogalgaz normalde kokusuz ama anlasilmasi icin çürük sarimsak kokusu yapmislar yani boyle kokrugu icin anlasiliyor. Insallah canim o kadar ihtiyacim varki.yillardir hayata bakarken sanki burnumun ustunde kocaman bisey kilolar.herseyin tadini guzelligini gölgeliyor.105 bile gordum sabirla indim bu kiloma ama sabirda zor bilirsin en son sene 2003 te 54 kiloydum o kiloya bi ulassam ah ahhhhhhh ama olacak bu sefer sadece bazen ister istemez versemde bunalima giriyorum kisa sureli gecti bile
Benimde çok çabuk bozuluyor ama neyseki ufacik bişey yetiyor moralim duzeliyor çok dengesizim belki evde kizimla genelde yanliziz kendimi çok dinliyorsam ondandir dicem ama eskidende böyleydimarada bende öyle oluyorum önceleri moralim bozulduğunda çok çabuk bozulurdu kendimi toparlamak çok zor oluyordu.senelerdir kilolarla savaşıyorum,bu sefer ne oldu bilmiyorum ama zayıflayacağıma inanıyorum.
Maşallah kırmızı balıkçım , evde çocuklarına bakanlara cok imreniyorum , çocuk içinde anne içinde ne güzel ve buyuk bir sansBenimde çok çabuk bozuluyor ama neyseki ufacik bişey yetiyor moralim duzeliyor çok dengesizim belki evde kizimla genelde yanliziz kendimi çok dinliyorsam ondandir dicem ama eskidende böyleydimbende dedigin gibi ne olduysa artik inaniyorum son bir yil icinde basardığımı gördüm kizim emiyor belki ondan kolay gitti biraz. hep birlikye zayiflayacaz arada gaza basalim yarismayida uzatiriz az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?