KesinlikleEvet bunu düşününce insan süper motive oluyor değilmi
kahve ile çikolatayı ara öğünde yiyip içseydim daha iyi olurdu ama canım istedi ne yapim,şimdi onları eritmem lazım,öğlene kadar bişey yemem artık,sadece bitki çayı içerim belkiGÜNAYDIN KIZLAR
Kahvaltı:1 karnıyarık(patlıcan fırında közleme usulü),2-3 lokma peynirli omlet(oğluşumdan kalma),1,5 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin,4-5 yaprak marul,1 kupa sütlü kahve,1 kare bitter çikolata
(acaba çokmu oldu ki kahvaltım,şimdi 2-3 saat ev temizler eritirim hepsini,ardından bir de zumba tamamdır)
Aksam yemegini kacta yiyosun canim? Bide ben sutlu ictigim donemlerde kilo verememistim sonradan arastirdim sutu sadece sabahlari tuketin onun yerine genelde yogurt tuketin demis bi roportajinda. Belki seni de etkilemistirBEN HER AKŞAM TÜKETİYORUM BULGUR PİLAVINI EYVAHHHH
2-3 LT SU ÇİYORUM ARA ÖĞÜN DEĞİL CANIM YEMEKDEN 30 DAKIKA ÖNCE İŞTAH KESSIN DIYE ZENCEFİL ZERDEÇAL VE TARÇINLI YOĞURT YİYORUM
sabah 7:30 da kahvaltı öğle yemeği 12:30 da
bir de nescafeyi süt ile şekersiz tüketiyorum
Tebrikleerr:)))Günaydın hanımlar avatarım herkesin dikkatine
Tebrikler canımGünaydın hanımlar avatarım herkesin dikkatine
vaaaaavvvvvv hayırlı olsun yakamozcum,darısı bizim başımıza,benim de ilk idealim 60'ın altına inmekGünaydın hanımlar avatarım herkesin dikkatine
maşallah tatlım , fıstık gibi oldun sen , boyun uzundu bildiğim kadarıylaIkinci tartılmamda daha az çıktım aslında ama yinede ilki baz aldım
fırında közleme patlıcana bayılırım favorımdır ..afiyet olsunGÜNAYDIN KIZLAR
Kahvaltı:1 karnıyarık(patlıcan fırında közleme usulü),2-3 lokma peynirli omlet(oğluşumdan kalma),1,5 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin,4-5 yaprak marul,1 kupa sütlü kahve,1 kare bitter çikolata
(acaba çokmu oldu ki kahvaltım,şimdi 2-3 saat ev temizler eritirim hepsini,ardından bir de zumba tamamdır)
gözün aydın tatlımKahvaltım
1yumurta
1poğaça
2dilim peynir
1yemek kaşığı tahin pekmez
Küçük Parça ekmek
Şekersiz çay
Nezamandır adet olamadım kızlar hatttaaaaa dün gidip tahlil bile yaptırdım korktum hamilemiyim diye ama sonunda bugün sabah oldum oh rahatlarım artık
sağol canım,bende çok severim,hele de közlenmiş patlıcan,soğan,sarımsak,biber,domates salatasına bayılırım yanında bir de mangal olcak of değme keyfimefırında közleme patlıcana bayılırım favorımdır ..afiyet olsun
Iste buuuuGünaydın hanımlar avatarım herkesin dikkatine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?