4 Aylık kilo verme yarışması

Yesil cay icmistim sabah
Simdi de dogadan 9 lu cay icicem
Ilk kez deniycem bunu bakalim

GÜNAYDIN KIZLAR
Kahvaltı:1 karnıyarık(patlıcan fırında közleme usulü),2-3 lokma peynirli omlet(oğluşumdan kalma),1,5 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin,4-5 yaprak marul,1 kupa sütlü kahve,1 kare bitter çikolata
(acaba çokmu oldu ki kahvaltım,şimdi 2-3 saat ev temizler eritirim hepsini,ardından bir de zumba tamamdır)

kahve ile çikolatayı ara öğünde yiyip içseydim daha iyi olurdu ama canım istedi ne yapim,şimdi onları eritmem lazım,öğlene kadar bişey yemem artık,sadece bitki çayı içerim belki

Aksam yemegini kacta yiyosun canim? Bide ben sutlu ictigim donemlerde kilo verememistim sonradan arastirdim sutu sadece sabahlari tuketin onun yerine genelde yogurt tuketin demis bi roportajinda. Belki seni de etkilemistir

Günaydın Kızlarr , Hepinize az kalorili bir gün diliyorummm
Bugün 4.günüm
Kahvaltım: 2 dl. kepek ekmeği
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
4 zeytin, Roka,Domates

Destek: Sabah 30 mekik, 100 ip atlama 1 lt su içtim

Kahvaltım
1yumurta
1poğaça
2dilim peynir
1yemek kaşığı tahin pekmez
Küçük Parça ekmek
Şekersiz çay
Nezamandır adet olamadım kızlar hatttaaaaa dün gidip tahlil bile yaptırdım korktum hamilemiyim diye ama sonunda bugün sabah oldum oh rahatlarım artık

fırında közleme patlıcana bayılırım favorımdır ..afiyet olsun

gözün aydın tatlım

fırında közleme patlıcana bayılırım favorımdır ..afiyet olsun
sağol canım,bende çok severim,hele de közlenmiş patlıcan,soğan,sarımsak,biber,domates salatasına bayılırım yanında bir de mangal olcak of değme keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…