GunaydinGunaydın kızlar hepinize ,
Az kalorili yiyecekler , bol keyifli bir gün diliyorum sizlere :)
Ayy ne guldum Keske bende boyle hemen vazgecebilsemHiç yemicem kız görürsün
Çöpe atıcam hatta şimdi
Ayy ne guldum Keske bende boyle hemen vazgecebilsem
Ne güzel olmuş senin buraya katılman hoş geldin canımöyle vazgeçemem demek fln yok sea hanım bi abur cubur görüyüm sende alırım terliği elimeee
hedefe ulaşmama lüksümüz yok artık başladık ve bitiricez
Al kiz al Vur kafamaöyle vazgeçemem demek fln yok sea hanım bi abur cubur görüyüm sende alırım terliği elimeee
hedefe ulaşmama lüksümüz yok artık başladık ve bitiricez
Canım onun eşinin akrabası vefat etmıstı Malatya ya gıtmıslerdi , yazamayacağım bir sure demıstı ,Tatlıtambak nerelerdesin canım
Bakıyom bakıyom göremedim seni
Denizcim o an vazgeçtim ama şimdi yedim vallaAyy ne guldum Keske bende boyle hemen vazgecebilsem
Feci olacak ki ne olacakDenizcim o an vazgeçtim ama şimdi yedim valla
Çok kasmıcam kendimi ya ayda 2 kilo versem yeter Nisan 20 de hedef 55 benim
Birileri duysa feci olacak
Canım ben senin kasmama fikrini seviyorum başından beri sen bunu savunuyon haklısında vücuda istediğini az az verecen nefsinide böyle böyle köreltcen bu şekilde bile sen maşallah gayet iyi gidiyorsun
ayy çok teşekkür ederim ne iyi geldi bu sözler bi bilsen Allah Razı olsunCanım ben senin kasmama fikrini seviyorum başından beri sen bunu savunuyon haklısında vücuda istediğini az az verecen nefsinide böyle böyle köreltcen bu şekilde bile sen maşallah gayet iyi gidiyorsun
Mavimi şimdi bize çok kızacak ama yapacak bişey yok bizde insanız
Evet canım ben tam bi tatlı hastasıyım hep yiyorum tabi bozacak şekilde değil az az dediğin gibi Aklımda hiçbişey yok çünkü Herşeyden yiyorum az az yiyorum yaza olacak bu iş bu yaz en az 70 olacam tabi verebilirsem 68de süper olur ama düşünsene canım tam 5senedir 85in altına inemedim yazın herkes beni 70 görünce bile ne şaşırırlar ayyy düşünmesi bile çok güzel belki çok Zayıf olmıcam ama beni çok mutlu edecek....Niye yedim bilmiyorum ki kuru kuru hiç bişeye de benzemiyodu
Gerçekten yemek için yedim Aklımda kalırsa daha kötü
ayy çok teşekkür ederim ne iyi geldi bu sözler bi bilsen Allah Razı olsun
Mesela diyet bitsin şunu yerim dediğim canımın istediği hiç bişey yok gerçekten
Bu Yüzden diyet psikolojisi çok fazla yaşamıyorum
Kahvaltıda yedim bitti gitti
Karnım tok gözüm tok Ee daha ne olsun dimi ama
Canım İslim kebabı çok kalorili keşke 1tane yeseydin....Öğle yemeği : islim kebabı ( 2 adet ) + 1 dilim ekmek + turp salatası + cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?