4 Aylık kilo verme yarışması

Ayy ne guldum Keske bende boyle hemen vazgecebilsem

öyle vazgeçemem demek fln yok sea hanım bi abur cubur görüyüm sende alırım terliği elimeee
hedefe ulaşmama lüksümüz yok artık başladık ve bitiricez

öyle vazgeçemem demek fln yok sea hanım bi abur cubur görüyüm sende alırım terliği elimeee
hedefe ulaşmama lüksümüz yok artık başladık ve bitiricez
Al kiz al Vur kafama
Artik tamam 2 ay seferberlik
Arada bitter yerdim uzun sure o da yok

SELAM KIZLAR
SABAH:9'lu çay,3 bardak su
KAHVALTI:haşlanmış 1 yumurta+1 yumurtanın beyazı (kızım içini yiyor dışı bana kalıyor),8 yeşil zeytin,2-3 çatal peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği

Kahvaltım
1yumurta
2dili peynir
3zeytin
1.5dilim k.ekmeği
1yemek kaşığı tahin pekmez şekersiz çay

Tatlıtambak nerelerdesin canım
Bakıyom bakıyom göremedim seni

Nehirim38 sende menü bildirimi yapmadın aaaa nerede benim rakiplerim hadi kızlar bak hepinizi geçecem

ARA ÖĞÜN:1 elma,1 mandalina,3 siyah kuru erik,1 kupa türk kahvesi(şekersiz-3 kaşık süt)

Slm canlarım
Kahvaltı
2 dilim pizza
Iki lokma oğlumun omletinden
Ara öğün olmayacak
Bol bol yeşil Çay
Akşamda hafif birşeyler yenip günü noktalıcam
Telafi edicem söz

Canım ben senin kasmama fikrini seviyorum başından beri sen bunu savunuyon haklısında vücuda istediğini az az verecen nefsinide böyle böyle köreltcen bu şekilde bile sen maşallah gayet iyi gidiyorsun
Mavimi şimdi bize çok kızacak ama yapacak bişey yok bizde insanız

Niye yedim bilmiyorum ki kuru kuru hiç bişeye de benzemiyodu
Gerçekten yemek için yedim Aklımda kalırsa daha kötü
ayy çok teşekkür ederim ne iyi geldi bu sözler bi bilsen Allah Razı olsun
Mesela diyet bitsin şunu yerim dediğim canımın istediği hiç bişey yok gerçekten
Bu Yüzden diyet psikolojisi çok fazla yaşamıyorum
Kahvaltıda yedim bitti gitti
Karnım tok gözüm tok Ee daha ne olsun dimi ama

Evet canım ben tam bi tatlı hastasıyım hep yiyorum tabi bozacak şekilde değil az az dediğin gibi Aklımda hiçbişey yok çünkü Herşeyden yiyorum az az yiyorum yaza olacak bu iş bu yaz en az 70 olacam tabi verebilirsem 68de süper olur ama düşünsene canım tam 5senedir 85in altına inemedim yazın herkes beni 70 görünce bile ne şaşırırlar ayyy düşünmesi bile çok güzel belki çok Zayıf olmıcam ama beni çok mutlu edecek....
Tabiiii sonra gelsin 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…