4 Aylık kilo verme yarışması

En güzelide insanların şakınlığı mutlu ediyo insanı dimi?
Ben 2 yıl önce 71.5 tan 57 kiloya düşmüştüm o ara hiç memlekete gitmedim beni görenin ağzı açık kalmıştı herkes diyete başlamıştı
Mahallenin diyetisyeni oldum bi anda
Sen 60 bile olabilirsin canım asla imkansız değil bu
Ben hiç 60 ın altına düşmemiştim kuzenime demiştim o zaman 57 olcam diye o da asla olamazsın 60 da bırak Demişti görürsün olurmuyum olamazmıyım diye idaalaşmıştık
Ee kazanan ben oldum tabiiiii

Ay inşallah canım sen böyle dedin ya azmim tavan yaptı

YAAAA OF KIZLAR YA BUGÜN KARNIM DOYMAK BİLMİYOR,SAAT BAŞI ACIKIYORUM,ÜSTELİK HIZIMI ALAMADIM ABUR CUBUR DA YEDİM,4 GÜNDÜR NE GÜZEL DİKKAT EDİYORDUM

Bende tam 2 sene önce hırs yapmıştım 70 kilodan 58 e düşmüştüm hemde diyetimin ilk ayı 8 kilo verdim... Ama aşırı spor yapıyordum evdeydim çalışmıyordum zamanımı diyet ve sporla geçirdim... Şimdi okadar spor yapamıyorum ama en azından ayda 4 kilo versem yeter.....
Bu arada dün akşam 1avuç diyet kuru yemiş yedim... Salep içtim (pişmanım)

Kahvaltım:
2 Dilim kepek ekm.4 zeytin, 2 dl.beyaz peynir,1 domates
Öğle :
1 kase çorba, 1 kaşarlı köfte 1 dilim kepek ekm.
Regl olduğum için sanırım tartıda 72 çıktım ilk defa bu kadar kilo aldımmm .. Çarşambaya kadar tartılmayacağım..

Moral bozmak yokkkk devam kızlarrrr Azmimizin sonunda çok mutlu olacağızzzzz

Maşallah kırmızı balıkçım , evde çocuklarına bakanlara cok imreniyorum , çocuk içinde anne içinde ne güzel ve buyuk bir sans
evet canim bu iyi bisey ikinci cocuguda yapmadan ve biraz buyutmeden is hayati istemiyorum. Heleki bebekken calismak cok zoruma gider kizim resmen gogsumde buyudu.calisan annelerin bebeklerinden ayri kalmasina uzuluyorum Allah herkse kolaylik versin sabir versin

Haklisin canim gereksiz fazla hirsimi bir kenara biraktim. Az az vermenin tadina variyorum. sirf gecen ay 1800 gram yag kaybettim cidden iyi bir sonuc yillarca aylarca yerinde sayanlar var. bide umursuz yada kilolu oldugu halde cabasiz insanlar var ki kocalarida kendilerinden uzaklasmis. Cok sukurki bizler kader vs diyerek sacmalamiyoruz cabaliyoruzzz
YAAAA OF KIZLAR YA BUGÜN KARNIM DOYMAK BİLMİYOR,SAAT BAŞI ACIKIYORUM,ÜSTELİK HIZIMI ALAMADIM ABUR CUBUR DA YEDİM,4 GÜNDÜR NE GÜZEL DİKKAT EDİYORDUM
tüh sen bugün gerçek aclik degilde duygusal acligin pencesine takilmissin. Seni avutacak kilo yapmayacan seyler ye bari. Yada neskafe ic

Nasılsınız kızlar yaklaşık 1 hafta sonra yürüyüşe baslicam bende. Izmite dönmeyi bekliyorum bakalım kac kilo aldım:/

Nasılsınız kızlar yaklaşık 1 hafta sonra yürüyüşe baslicam bende. Izmite dönmeyi bekliyorum bakalım kac kilo aldım:/
Pek iyi sayilmam cnm sabahtan beri bisey yiyememistm isten gelince bi kase corba ve salata yedim simdide milföy var firinda canim cok istedi ondanda yicem 1-2 adet...

canım kilo gitmiyor artık hiç sunu şeker de almıyorum sadece meyveden alıyorum ama kılo yerınde hatta + geliyor

canım kilo gitmiyor artık hiç sunu şeker de almıyorum sadece meyveden alıyorum ama kılo yerınde hatta + geliyor
canim pes etme sakin vucut direniyordur o zaman cunku baska aciklamasi yok eger kacamak yapmiyorsa arada benimde duruyor

kaçamak olayı bıraktım canım karatay diyetı yapıyorum zaten
karbonhidrat şeker yok sadece meyve şekerı var

Kızlar benim menüm bugün sabah bir haşlanmış yumurta bir domates bir salatalık
Akşam da yani üç gibi yedim akşam yemeğimi bir dilim karışık pizza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…