- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
En güzelide insanların şakınlığı mutlu ediyo insanı dimi?Evet canım ben tam bi tatlı hastasıyım hep yiyorum tabi bozacak şekilde değil az az dediğin gibi Aklımda hiçbişey yok çünkü Herşeyden yiyorum az az yiyorum yaza olacak bu iş bu yaz en az 70 olacam tabi verebilirsem 68de süper olur ama düşünsene canım tam 5senedir 85in altına inemedim yazın herkes beni 70 görünce bile ne şaşırırlar ayyy düşünmesi bile çok güzel belki çok Zayıf olmıcam ama beni çok mutlu edecek....
Tabiiii sonra gelsin 65
Ay inşallah canım sen böyle dedin ya azmim tavan yaptıEn güzelide insanların şakınlığı mutlu ediyo insanı dimi?
Ben 2 yıl önce 71.5 tan 57 kiloya düşmüştüm o ara hiç memlekete gitmedim beni görenin ağzı açık kalmıştı herkes diyete başlamıştı
Mahallenin diyetisyeni oldum bi anda
Sen 60 bile olabilirsin canım asla imkansız değil bu
Ben hiç 60 ın altına düşmemiştim kuzenime demiştim o zaman 57 olcam diye o da asla olamazsın 60 da bırak Demişti görürsün olurmuyum olamazmıyım diye idaalaşmıştık
Ee kazanan ben oldum tabiiiii
canım haklısın , işyerinde kendime yiyecek bir şey bulamıyorum az kalorılı tabıkı tekini yiyebilirdim.. daha dıkkatlı olacağım , teşekkür ederımCanım İslim kebabı çok kalorili keşke 1tane yeseydin....
Tabi bu benim fikrim canım yinede sen bilirsin
evet canim bu iyi bisey ikinci cocuguda yapmadan ve biraz buyutmeden is hayati istemiyorum. Heleki bebekken calismak cok zoruma gider kizim resmen gogsumde buyudu.calisan annelerin bebeklerinden ayri kalmasina uzuluyorum Allah herkse kolaylik versin sabir versinMaşallah kırmızı balıkçım , evde çocuklarına bakanlara cok imreniyorum , çocuk içinde anne içinde ne güzel ve buyuk bir sans
Haklisin canim gereksiz fazla hirsimi bir kenara biraktim. Az az vermenin tadina variyorum. sirf gecen ay 1800 gram yag kaybettim cidden iyi bir sonuc yillarca aylarca yerinde sayanlar var. bide umursuz yada kilolu oldugu halde cabasiz insanlar var ki kocalarida kendilerinden uzaklasmis. Cok sukurki bizler kader vs diyerek sacmalamiyoruz cabaliyoruzzzKurmızıbalıkkaç canım sabret olacak şöyle düşün şuanda en azından çabalıyoruz yan gelip Yatıp aynı kilodada sayabiliriz yada kilo üstüne kiloda katabiliriz ama bak biz çabalıyoruz stres yapma biyandan hayatın tadınıda çıkar çünkü bugünler asla gerigelmicek
YAAAA OF KIZLAR YA BUGÜN KARNIM DOYMAK BİLMİYOR,SAAT BAŞI ACIKIYORUM,ÜSTELİK HIZIMI ALAMADIM ABUR CUBUR DA YEDİM,4 GÜNDÜR NE GÜZEL DİKKAT EDİYORDUM
Niye üzüldün canim(((((((((((
Pek iyi sayilmam cnm sabahtan beri bisey yiyememistm isten gelince bi kase corba ve salata yedim simdide milföy var firinda canim cok istedi ondanda yicem 1-2 adet...Nasılsınız kızlar yaklaşık 1 hafta sonra yürüyüşe baslicam bende. Izmite dönmeyi bekliyorum bakalım kac kilo aldım:/
canim pes etme sakin vucut direniyordur o zaman cunku baska aciklamasi yok eger kacamak yapmiyorsa arada benimde duruyorcanım kilo gitmiyor artık hiç sunu şeker de almıyorum sadece meyveden alıyorum ama kılo yerınde hatta + geliyor
Yeşil Çay iç canım günde 3 fincan sonra bana dua edersinkaçamak olayı bıraktım canım karatay diyetı yapıyorum zaten
karbonhidrat şeker yok sadece meyve şekerı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?